Dat ik nooit op de Olympische Spelen zal verschijnen, tenminste niet als sporter, moge duidelijk zijn. Toch heb ik de smaak van het sporten weer te pakken en ben ik deze week twee keer naar de sportschool gegaan. Eén keer voor yoga en één keer voor pilates. Omdat ik zo trots was op deze prestatie beloonde ik mezelf met een nieuwe outfit. Bij Zeeman scoorde ik een comfortabele en zeer betaalbare sportoutfit!

Jarenlang verscheen ik op de pilates met een oude legging en een lang t-shirt. Lekker comfortabel, maar weinig leuks om naar te kijken. Ook was zo’n los shirt niet altijd even handig. Een paar maanden geleden scoorde ik bij Zeeman al een toffe sportlegging en ik was dan ook heel blij toen ze afgelopen week met een nieuwe collectie kwamen. Voor ik donderdag naar mijn pilatesles ging duwde ik Etienne even een camera in zijn handen en poseerde voor jullie. Geen fancy sportsetting dus, want voor ik foto’s van mezelf in pilates-actie durf te plaatsen zijn we weer een tijdje verder! 😉

Let op: onderstaande beelden bevatten geen filters of andere bewerkingen en kunnen derhalve als realistisch dan wel schokkend of misschien hilarisch worden ervaren… 😉

Sportkleding Zeeman - bregblogt.nl

Sportkleding Zeeman - bregblogt.nl

Sportkleding Zeeman - bregblogt.nl

De broek heeft een wat hogere taille en verhult daardoor het meeste van mijn zachte buikje.  De top zit niet te strak, waardoor hij ook niet gauw opkruipt en niet knelt. Ik draag van allebei een maatje 38. Ik heb er inmiddels ook mee gesport en de hele outfit is goedgekeurd!

De top is ook verkrijgbaar in de marmerprint en kost 4,99. De broek is ook verkrijgbaar in effen zwart en kost 6,99. Naast de lange sportlegging is er ook nog een caprivariant in marmerprint. Alle artikelen zijn verkrijgbaar in maat 36 t/m 46.

Wat vind je van mijn outfit? Heb jij ook sportkleding van Zeeman?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

12 Reacties

 1. mathiske's mama blog Antwoord

  Ziet er goed uit! Binnenkort ook maar ns kijken.

  Leuke foto’s hoor ?

 2. Whaha, de foto’s zijn top!! Zakt de legging niet af? Vind ‘m echt heel leuk maar ben bang dat ik tijdens het lesgeven steeds sta te hijsen, zo niet fijn!

  • Nee, hij sluit mooi aan! Heb een andere kleur in 36 die zit iets strakker, maar verder zijn ze echt prima! 🙂

 3. Haaa, kekke outfit hoor! Ik hoefde niet eens een zonnebril op te zetten vanwege het gebrek aan filters! haha

 4. Die broek is geweldig!! Bij ons bij de Zeeman hebben ze volgens mij geen sportkleding, heb het niet gezien in ieder geval..

  • Oeps, je was in mijn spam beland!Hier ook maar een kleine Zeeman, hier lag het in één van die bakken bij de ingang, waar de acties van die week altijd liggen. Is echt een fijne sportbroek!!

 5. Haha wat een geweldige foto’s! Ik wist helemaal niet dat ze bij Zeeman zulke leuke sportkleding hebben. Toch eens even gaan kijken, want ik heb me helaas blauw betaal voor een simpele top en legging.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.