Vanmorgen hebben Lau en ik Breg uitgezwaaid op centraal station Maastricht. Een dagje zonder Breg is natuurlijk enorm naar. Er zijn maar twee manieren om zo`n dag op te fleuren. D’r blog over nemen en mannendag!

Normaalgesproken bevat een mannendag bier, foebal en slap gelol. In dit geval daarentegen… Ach we hadden allebei appelsap. Das ook enorm rock ‘n roll!

Toen we Breg succesvol hadden uitgezwaaid zijn we linea recta naar onze auto gelopen en 5 minuten later stonden we in hartje Maastricht! Let the day begin! Als ik mijn oorspronkelijk plan gevolgd had, dan moesten we die dag naar de speeltuin, kroketjes eten, een speelgoedwinkel plunderen met speelgoed dat papa ook tof vond en  veel door de stad slenteren en keuvelen. De realiteit is daarentegen altijd anders.

img-20160907-wa0007_crop_450x558.jpg

In plaats van de speeltuin werd het de achtertuin. Kroketjes werden tosties, de speelgoedwinkel werd vervangen door een heren schoenenwinkel en slenteren werd voornamelijk vervangen door de kinderwagen. Serieus, laat Laurens door een stadscentrum lopen en je gaat alle kanten op behalve de goede! Keuvelen daarentegen… we keuvelden ons helemaal het leplazerus….

collage-1473285896947

Waarover wij stoere mannen dan zoal keuvelen? Nou gewoon:dat je windjes niet kunt zien. Dat je een voetbal in een luieremmer moet stoppen. (Theorie van de kroonprins, don’t ask…) En dat het nodig is om elk stoepje even te testen op het zitcomfort. En dat een tosti echt veel lekkerder is met een blaadje sla ertussen.

Na ons shoppingavontuur stond nog een bezoekje aan de kapper op het program. Breg zou Breg niet zijn als ze de kapper niet al even instructies had gegeven de dag van tevoren. Ik hoefde dus alleen maar te gaan zitten en te voorkomen dat Lau zou eindigen als Vincent van Gogh….

Nieuw haar!
Nieuw haar!

Thuis aangekomen was meneer eigenlijk al te moe om te eten, dus hebben we redelijk snel een bordje weggetikt voordat de buren van de buren getuige werden van zijn energieniveau.

Tsjeempie, dikke hulde voor alle single ouders, maar wat heb ik genoten van ons manneke.

Schat, wanneer ga je weer?

Wat doen jullie mannen op hun vrije dag met de kids?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Etienne, ook wel bekend als de Roodharige Hunk, neemt af en toe het woord op Breg Blogt om zijn visie over allerlei onderwerpen te delen.

6 Reacties

  1. Nou… niet veel eigenlijk! Misschien komt dat nog… We doen meer dingen samen. Vince is vaak naar de onthaalmoeder als hij vrij is omdat dit verplichte dagen zijn. Hij staat in shiften.

  2. Klinkt als een fantastische dag, leuk dat hij zo lekker kletst!

    Mijn vriend gaat meestal naar de kinderboerderij, park of speeltuin, stuk fietsen of hij gaat naar zijn zusje (en hun neefjes). Of de achtertuin inderdaad.

  3. Hilarisch comfort van een stoeprandje testen of hij wel lekker zit. Zulke dingen zal ik ook absoluut doen met mijn kids later. En dat je windjes niet kunt zien…te mooi. Dingen die je met je papa doet, slap ouwehoeren en dubbel en dwars genieten. Cheers to the boys

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.