*** WINACTIE GESLOTEN ***

Sieraden, wie houdt er niet van? Persoonlijk ben ik dol op sieraden met een betekenis. alles wat ik draag heeft een verhaal. De ring die van mijn oma is geweest, de ringen en ketting die ik van Etienne heb gekregen: ze zijn me allemaal heel dierbaar. Ben jij nou ook zo dol op sieraden? Lees dan zeker even verder, ik heb wat moois voor je in petto!

Eigenaresse Tanja van de leuke webshop KAYA sieraden vroeg me of ik interesse had om een setje weg te geven. dat vond ik een uitstekend plan, ik vind het zo leuk om iets weg te geven aan jullie! Bij KAYA sieraden vind je een ruim assortiment aan mooie sieraden. Het grootste deel van de collectie is gericht op ouder en kind. Wat vind je bijvoorbeeld van dit schattige moeder kind sieraad?

Kaya sieraden moeder kind sieraad 2 Kaya sieraden moeder kind sieraad

De sieraden van Kaya zijn perfect voor moeders en dochters, moeders en zonen en vaders en zonen. Er is volop keus! Je kunt de sieraden ook personaliseren met bijvoorbeeld een naam of datum. Wat deze shop extra bijzonder maakt is dat een deel van de opbrengst naar stichting Eduki in Gambia, waardoor kinderen daar naar school kunnen. Win win dus: jij een mooi sieraad en de kindjes in Gambia naar school!

En de winnaar is….

De winactie is inmiddels gesloten en via een online naamlootprogramma heb ik een winnaar gekozen. De gelukkige winnares is……

 

MIRIAM VAN DE WIEL

 

 

Gefeliciteerd! Stuur je me even een mailtje zodat ik je in contact kan brengen met Kaya Sieraden? Voor de rest: niet getreurd: aanstaande zaterdag komt een nieuwe winactie online!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

20 Reacties

 1. Wow! Ben meteen op de website gaan snuffelen en heb allemaal leuke spulletjes gevonden. Mijn voorkeur gaat uit naar Mom & Me Star ‘I love you…to the moon & back’ setje. Fingers crossed…

 2. Cheryl Richter Antwoord

  Wow heel mooi! Ik doe graag mee voor de set moeder en dochter. Het liefste voor de set “de liefde tussen moeder en 2 dochters”, omdat ik 2 hele mooie dochters heb ❤.

  Groetjes, Cheryl

 3. miriam van de wiel Antwoord

  Puck (dochter van 5) en ik doen ook graag mee in de race om de moeder-dochter set.
  Onze onvoorwaardelijke liefde magok gezien worden middels deze prachtige sieradenset!
  groetjes van een fan! Miriam

 4. Leuke winactie 🙂 ik doe graag mee voor de zilveren ketting met de voorletters van mijn kindjes. I hope so!!!

 5. Jaaaaaa ik ben van de partij!! Ik zou zoooo graag een armband willen hebben samen met mijn dochter.. Ik had deze prijs eigenlijk gewonnen bij een andere blogger, maar die heeft zoch niet meer gemeld.. Echt super jammer.. Had me er echt op verheugd.. ?

  Facebook: An Na

 6. Ik heb ook eens en dergelijke prijs gewonnen en een heel mooi kettinkje gekozen, echt een aanrader! Ik sla daarom even over, maar wens de winnaar alvast veel plezier!

 7. Ik doe niet mee met de actie want ik heb al een setje samen met mijn meisje, maar wilde wel even zeggen dat het geweldig is om samen een mooi sieraad te hebben. Helemaal leuk voor een feestje of andere bijzondere gelegenheid 🙂

 8. Ik vind die juwelen supermooi. Schept een band als je samen hetzelfde draagt. Ik zou heel graag de moeder-dochterset winnen, want mijn dochtertje doet dit schooljaar haar eerste communie. Lijkt me enorm leuk om dan hetzelfde armbandje te dragen 🙂

 9. Ik doe heel graag mee voor de Mom & Me Shine Bright White ‘Mix & Match’ set

 10. Anneliese de Waal Antwoord

  Heel erg leuk, ziet er geweldig uit, ik doe graag mee voor mij en mijn dochtertje Sam, zou heel erg leuk zijn !! 🙂

  Groetjes Anneliese
  #Bregdeeltuit

 11. elisabeth maria martina Antwoord

  mooi verjaardagskado voor mijn kleindochter, zal ze vast geweldig vinden om samen met oma een mooie armband te mogen dragen

 12. Wat leuk! Ik doe graag mee. Uiteraard zou ik een moeder-dochter setje kan kiezen. “Mom & Me set ‘Infinity White de luxe’ key to my heart” vind ik heel mooi en de leuke symboliek. Ik heb alle stappen gedaan (op Facebook & Instagram gedeeld).

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.