Zoals je wellicht dinsdag al hebt gelezen zijn we er deze week heel even tussenuit geknepen. Echt héél even, want meer dan 24 uur hebben we niet doorgebracht in Zeeland. Desalniettemin (altijd al eens willen gebruiken dat woord 😉 )  voelde het als een vakantie! Ik heb een aantal foto’s voor je op een rijtje gezet, kijk je mee?

Na aankomst op het strand stalde ik de picknick uit. Ik kan je zeggen, de pastasalade smaakte bijzonder met het snufje zand dat de peuter toevoegde….img_20160823_193817-480x855.jpg

Oh mensen, wat was het fijn! Lekker eten, een wijntje en niet onbelangrijk: het fijnste (en knapste) gezelschap!

img_20160823_193926-800x451.jpg img_20160823_203034-800x449.jpg

Het zogenaamde golden hour is echt zo friggin’ fantastisch voor foto’s! In Etienne blijkt een fotografietalent verborgen te zitten, getuige de volgende foto. Hij maakte hier een hele reeks van, zo tof!

img_20160823_202758-800x449.jpg

Tegen de tijd dat we uitgepicknickt waren was het bijna half tien en bedtijd voorde kabouter. We sliepen in de caravan van mijn ouders, da’snet iets comfortabeler dan op een luchtbedje in de tent. We stopten Laurens in bed en doken er zelf ook in. Woensdag werden we om 8.00 gewekt door een vrolijke peuter. Tijd voor ontbijt, zwempak aan en op naar het strand!

img_20160824_103814-800x449.jpg

We installeerden ons als ware professoionele strandgangers. Uiteraard vond de eigenwijze peuter het niet nodig om ook in de schaduw te gaan zitten….

img_20160824_113756-800x449.jpg

…net als dat hij een middagdutje zwaar overdreven vond. Uiteindelijk won zijn vermoeidheid het tegen 15.00 van zijn vasthoudendheid en deed meneer een siësta in de bolderwagen.

img_20160824_150518-800x449.jpg

Tegen het einde van de middag werd Laurens wakker en besloten we om te gaan. Hij was niet helemaal uitgerust, dus het was niet echt een succes om nog op het strand te blijven. Iets met zandgooien en gillen, je snapt me wel. 😉
We laadden de auto weer vol -serieus hoeveel zooi kan een mens meenemen- en zeiden Zeeland gedag. Een vakantie moet je in stijl afsluiten, dus dat deden we bij de Gouden Bogen in het immer pittoreske Merksem bij Antwerpen. Waar de peuter nog even zijn actimel over zichzelf, de bank en de vloer goot. Zijn stralende gezicht was onbetaalbaar, dus de troep namen we voor lief. 😉

img_20160824_185248-800x449.jpg

Nog even een selfie met de laatste zonnestralen en op naar huis!

img_20160824_184756-800x451.jpg

Ik kan het iedereen aanraden: even een nachtje en een dagje ertussenuit knijpen! We waren moe toen we thuiskwamen, maar wel helemaal relaxed. Jammer dat de zomer alweer ten einde loopt, volgend jaar gaan we dit soort minivakanties véél vaker doen!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

11 Reacties

  1. Lekker zeg! Ik wist helemaal niet dat er een golden hour was. Die foto is wel prachtig geworden!

  2. Dat ziet er gezellig uit!! Dat UV-pakje heeft Spencer ook, ideaal! Mooi inderdaad die foto bij zonsondergang.

  3. Ooooh heerlijk!! Mooie foto’s zeg! En knap dat de kleine man zo op het strand sliep! Zou willen dat Lieve dat kon .. Zeeland is gezond , trekt aan en is verkwikkend !! ???? ( hier ook Zeeuwse kriebels, Zeeuws bloed en ieder jaar terug). Wij zouden ook meer van die mini trips moeten maken ! Geniet lekker na meis!! ??

  4. Ooh wat heerlijk! En dan in het geweldige Zeeland. Hele toffe foto’s Breg!

  5. Heerlijk, iets hoeft niet lang of veel te zijn om waardevol te zijn! En Zeeland is fantastisch inderdaad <3 oh en desalniettemin is mijn favoriete Nederlandse woord ever hihi. Fijne dag nog vandaag! Xx

  6. Pingback: 111 x ultiem geluk - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.