Pardon Breg, wat is dat nou weer voor taalgebruik? Ja sorry mam, maar zo heet dat ding waar ik het vandaag over ga hebben nou eenmaal. Ik las erover bij Stephanie en besloot om ook eens een lijstje op te stellen! Want ook al heb ik voor 2016 een lijst met mooie wensen, er zijn ook genoeg dingen waar ik echt helemaal geen behoefte aan heb, die staan allemaal op mijn F*ck it list!

Bungeejumpen

Nee, gewoon niet. Net als parachutespringen. Ten eerste heb ik hoogtevrees en ten tweede vind ik het echt heel eng en gevaarlijk. Ik vind het echt stoer als mensen deze droom hebben én hem laten uitkomen. Ik kijk wel toe, vanaf de bank, naar een foto. Dat vind ik spannend genoeg!

Backpacken

Het eerste waar ik aan denk bij een backpack vakantie in de bush: spinnen! Dus nee dank je, ik ga liever niet op pad met een -ook dat nog: zware- rugzak. Doe mij maar een stedentrip, week(end)je in een fijn huisje, appartement of hotel. Met een koffer op wieltjes.

Je bent een blogger of niet...even poseren! ;)
Je bent een blogger of niet…even poseren! 😉

Een marathon lopen

Echt, ik word al moe bij de gedachte. Stiekem lijkt het me echt supergaaf om door, nou noem eens een stadje, New York te rennen, terwijl duizenden mensen me aanmoedigen. Maar ruim 42 kilometer rennen? Lieve mensen, ik kan nog geen 3 minuten aan een stuk rennen, zonder dat ik aan de beademing moet! Ja, dat hardlopen waar ik laatst zo enthousiast mee begon: mwah. Daar wil ik het graag bij laten voor nu.

Beroemd worden

De hele dag in de schijnwerpers, nergens meer rustig kunnen eten / drinken / feesten / in je neus peuteren / aan je kont krabben, zonder dat iemand het vastlegt, op social media slingert en er vervolgens een shitload aan negatief commentaar over je heen valt. Nee dank je. Natuurlijk heeft het beroemd zijn ook leuke kanten, maar ik ben veel te gevoelig voor de negatieve aspecten. Dus helaas, ik zal mijn zangcarrière nooit verder uitbouwen. Sorry lieve mensen, ik hoop dat jullie deze teleurstelling aankunnen…

Pokémon Go

Ik begin er niet aan en wel om twee redenen: 1. ik vind het stom. 2. ik ben stiekem best verslavingsgevoelig bij die dingen, dus als ik eraan zou beginnen en ik zou het leuk gaan vinden….

Ik was laatst uit eten met twee fervente Pokémon Go spelers en dat was best irritant. Er vlogen termen over tafel die ik niet snapte en de telefoons lagen continu op tafel, klaar om in de aanval te gaan. Het viel me op hoe mensen helemaal op kunnen gaan, zelfs in gezelschap van anderen die het niet spelen. Deze avond heeft mijn aversie ertegen nó groter gemaakt. (Ja dames, nu heb ik er toch even wat over geschreven hè! 😉 )

img_20160501_133010.jpg

Superfoods

Lang geleden, aan het begin van mijn blogcarrière schreef ik al eens een stuk genaamd Superfoods…met slagroom En hagelslag. Ik doe heus wel mijn best om gezond(er) te eten, maar al die gekke shakes enzo, nee aan mij niet besteed. Ik schreef al weleens een gastblog voor Healthjunkies, over mijn ervaringen met het gezonde eetpatroon van mijn vriendinnetje Verie. Ik hou van lekker eten, van kroketten en slagroom. Ik neem heus weleens een sapje of een smoothie, maar daar blijft het bij.

Apple

Laatst had ik een sollicitatiegesprek en daarin kreeg ik een aantal keuzes voorgelegd. Eén van de keuzes was: ‘Apple of Samsung’. Ik antwoordde ‘Samsung’ en degene waarmee ik sprak was echt verbaasd. Blijkbaar zie ik eruit als een Apple-meisje, whatever that may be… Zeg nooit nooit, maar de kans dat ik een iPhone aanschaf is heel klein. Ik vind het allemaal een beetje gehypet (sorry appelfans) en ben meer dan tevreden over de Android toestellen die ik in de afgelopen jaren heb gehad. Ik vind het vooral grappig dat door Apple fans altijd neerbuigend wordt gedaan over Android….why?

Zo, tot zover mijn F*ck it list. Wie weet komt er nog weleens een deel 2!

Vertel! Wat zou er op jouw F*ck it list staan?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

18 Reacties

 1. Grappig! Ik ben het helemaal met je eens, vooral bungeejumpen en beroemd worden. Oja en pokemon go termen bespreken in mijn bijzijn zou ook niet direct hoeven haha.

 2. Maar pokémon go is zo leuk!!! Rare vraag trouwens voor een sollicitatiegesprek, Apple of Samsung, alsof dat wat uitmaakt.

 3. Leuke lijst 🙂 Helemaal mee eens (vooral wat betreft Pokemon en bungeejumpen!) Bij Apple raak je mij kwijt. Ben al een jaar of 8 vergroeid met mijn iPhone. Zou niet meer zonder kunnen!

 4. Ik herken mezelf helemaal in je lijsyje, behalve in Pokémon Go. Hahaha. Maar je bent toch wel een beetje semi beroemd.

 5. Je bent inmiddels kei beroemd brech dus dat ship has sailed 😉 en de rest: kan me er helemaal in vinden! Ik ben trouwens ook heel tevreden over m’n Android apparaatjes 🙂

 6. Ghi, grappig dat we toch nog heel erg verschillen, ik vink maar 2x met je mee! 🙂 Pokemon GO vind ik echt heel treurig en mijn meisjesdroom, beroemd zijn, heb ik een tijdje geleden ook laten varen om precies dezelfde redenen als jij hebt. Verder ben ik een Apple-meisje dat al eens uit een vliegtuig sprong en waar op haar bucketlist ‘New York Marathon’ met dikke letters staat geschreven. ?

 7. mathiske's mama blog Antwoord

  Check check check.

  Op mijn fuck it.list staat ook iedereen die je een healty lifestyle aanpraten. Maar vervolgens zelf stug door roken ?

 8. Toffe lijst! Voor mij ook geen Pokémon,, maar wel Apple. Het is mijn eerste iPhone, maar ik ben er wel heel tevreden over & heb na bijna 2 jaar nog geen behoefte aan een nieuwe omdat hij te traag werkt 🙂 Helemaal eens over het backpacken trouwens 😉

 9. Haha, op de eerste twee punten na (ja, ik deed al aan bungeejumpen én ik hou erg van backpacken) herken ik me volledig in je ‘f.ck it’-list. Ik ben principieel tegen Apple, heb een bloedhekel aan lopen en ben volgens mijn broers dan misschien wel een geitenwollensok én hipster ineen, maar die superfoods, daar doe ik niet aan mee.

 10. Met sommige dingen ben ik het wel eens, met andere niet. Bungeejumpen zou ik bv. ook nooit doen, maar een marathon lopen lijkt me wel nog fijn. Verder nog op mijn fuck it list: de Flying Tiger en Lush, aan die eerste vind ik echt niks en de meeste producten uit Lush vind ik maar stinken.

 11. Hier geen pokemon, maar wel een appel.. ik heb parachute gesprongen en backpacken lijkt me super. Een marathon lopen ook trouwens.. 😛
  Wel leuk zo’n lijstje….

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.