Afgelopen week begon het te kriebelen. Enorm te kriebelen. De zomer sluipt langzaam weg en de herfst staat om de hoek te trappelen. Dat wilde ik niet zomaar laten gebeuren, dus ik begon naar mogelijkheden te zoeken. Mogelijkheden om nog een paar zonnestralen te vangen. In Zeeland welteverstaan…

Ik appte mijn moeder enthousiast: ‘Mam! Zal ik komende week met de mannen naar Haamstede komen? Dan pikken we samen nog wat zonnestralen mee!’ Moeders vond het een puik plan, maar helaas zat haar vakantie er weer op en zou ze niet in Zeeland zijn die week. Maarrrr…..wij konden wel een nachtje in de caravan slapen! Yeah! Da’s toch een beetje luxer dan onze tent!

Zo gezegd, zo gedaan. Ik pakte vanmiddag twee boodschappentassen, mikte er wat badlakens, zwemkleding en tijdschriften in en klaar was Breg! Oké, er ging ook nog een tasje met kleding, toiletspul en speelgoed voor Laurens mee. En een klein koeltasje met lekkers. Je ziet, al die jaren Tetris spelen op de GameBoy heeft zijn vruchten afgeworpen, ik pakte onze hele picknick in op 30 kubieke centimeter!

We hebben een tussenstop gemaakt in Breda, waar mijn papa klaar stond met de sleutels van de sleurhut. Daarna reden we rustig verder, de zon tegemoet…


Nu zitten we op het strand, met een dolgelukkige peuter en een kleed vol lekkers. Zometeen begint de zon langzaam te zakken in de zee  We kijken elkaar tevreden aan en slaken een diepe zicht: dit is het leven op haar mooist.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.