Tijdens onze vakantie in juni hebben we verschillende strandtenten bezocht. Ik vind een strandtent altijd een zalige plek: lekker onderuitgezakt op een loungebank kijken naar de zee, terwijl de zon je gezicht verwarmt achter het glas. Geen last van de wind, geen zand tussen je eten en toch het genot dat zee en strand met zich meebrengen. Tijdens onze datenight ter ere van ons 5-jarig jubileum aten we bij Beachclub Corazon en daar wil ik graag wat meer over vertellen!

De Hamptons in Zeeland

Corazon is recent helemaal verbouwd en dat is te zien! Met een klein beetje fantasie waan je je in de Hamptons in Amerika. Prachtig licht hout met witte meubels zorgen samen voor een luxe en zomerse uitstraling. Ik kan me voorstellen dat je in de winter ook heel gezellig binnen zit. Check het knusse hoekje op de eerste foto: daar wil je toch gewoon uren zitten?

Corazon Renesse - bregblogt.nl Corazon Renesse - bregblogt.nl Corazon Renesse - bregblogt.nl Corazon Renesse - bregblogt.nl

Watertanden bij de menukaart

Nu ik weer even een blik op de menukaart werp loopt het water me in de mond. De kaart is niet enorm uitgebreid, maar biedt wel volop keus. Ook aan de kinderen is gedacht met biologische kipnuggets, een rauwkostspiesje of poffertjes. Er stond trouwens ook een grote speelgoedkist op het terras voor de kleinste gasten: zo attent en handig! Kunnen de kids lekker spelen en de ouders genieten van een lekker drankje in de zon.

IMG_20160609_172126

Toen wij hier aten, koos ik voor de Ceasarsalade en Etienne voor de saté. Allebei kregen we een ruime portie waar we van hebben genoten. Voor een toetje hadden we geen plek meer, maar het warme chocoladetaartje op de kaart deed me wel even watertanden. 😉

Corazon Renesse - bregblogt.nl Corazon Renesse - bregblogt.nl

Voor herhaling vatbaar?

Jazeker! De bediening is heel vriendelijk en doet zijn en haar best om je in de watten te leggen. De ligging van Corazon is geweldig, je kijkt uit over de Noordzee en in de verte zie je de vuurtoren van Ouddorp. Parkeren kan aan de andere kant van het duin, dus je hoeft niet over het strand te wandelen om er te komen. Wij zijn van plan om hier zeker weer eens heen te gaan als we ons geliefde Zeeland bezoeken!

Strandpaviljoen Corazon
Rampweg
Ellemeet
http://www.corazonbeach.nl/

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Leuke tip, ik kom geregeld in Zeeland en niet ver daar uit de buurt. Hou hem in gedachten!

  2. Ik kom eigenlijk nooit in Zeeland, maar ziet er goed uit hoor.
    Net terug van een aantal dagen zee, dus denk dat ik het nu even oversla 😉

  3. Oh die ga ik onthouden voor als wij op vakantie gaan naar Zeeland. We zitten vlakbij Renesse. Thanks voor de tip!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.