Zonnebrandcrème. Je hebt ongeveer zesduizend verschillende soorten (ik overdrijf graag) en ze hebben allemaal hun voor- en nadelen. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een product dat lekker ruikt, niet irriteert en fijn uitsmeert. Met de lichte huid van ondergetekende en de roodharige hunk kon het niet anders dat we een kindje met een lichte huid zouden krijgen. Voor Laurens zocht ik een passend product en die heb ik gevonden in Naïf zonnebrandcrème.

Het merk Naïf

Het jonge merk Naïf is opgericht door twee vaders die binnen de destijds bestaande babyproducten niets vonden zonder onnodige toevoegingen. Ze besloten om zelf producten te gaan ontwikkelen en zo onstond Naïf. De producten van Naïf zijn zacht voor het babyhuidje en ruiken ontzettend lekker. Echt, die geur, ik zou bijna elke dag een beetje op mijn hand smeren en er af en toe aan snuffelen. Je begrijpt dat ik dus ook de hele tijd aan Laurens zit te snuffelen als hij een Naïfproduct op zijn huid of haar heeft.

Naïf zonnebrandcrème

Gevoelige huid

Laurens heeft naast een lichte huid ook een erg droge en gevoelige huid. Hij heeft op sommige plekken eczeem en daarom wil ik voorzichtig zijn met wat ik op zijn huid smeer. Op het strand of bij het zwembad draagt hij altijd een UV pakje, zodat alleen nog zijn onderbenen en onderarmen ingesmeerd moeten worden. En zijn gezichtje uiteraard. We hebben Naïf nu een tijdje getest en Laurens zijn huid reageert er goed op. Er ontstaan geen rode plekken of andere irritatie. Daarnaast irriteert het zijn oogjes ook niet als er per ongeluk iets in komt, erg fijn. Niks zo vervelend als een ieniemienie druppeltje zonnebrandcrème in je oog, al helemaal als je pas twee (of jonger) bent en er niks van snapt!

Naïf zonnebrandcrème - bregblogt.nl

Eindoordeel

De zonnebrandcrème kost €19,95 voor een tube van 100ml. Dat is niet goedkoop. De substantie is precies vloeibaar genoeg en daardoor heb je per smeerbeurt niet veel nodig, dus daardoor doe je wel lang met de tube.Wij hebben er nu al de hele zomer plezier van! Overall ben ik heel tevreden over dit product en denk ik dat we volgende zomer een nieuwe tube kopen.

Wat is jouw favoriete zonnebrandcrème?

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf.

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. mathiske's mama blog Antwoord

    Ik vind die Naïf niet fijn, hij smeert echt rot uit. Alles onder de witte vlekken. Echt niet fijn. Ruikt wel heel lekker.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.