Favoriet is in deze een ruim begrip, want ik heb outfits die ik graag aandoe, omdat ze enorm lekker zitten. Aan de andere kant zijn er outfits waarin ik me bijna Hollands Next Top Model waan. En dan zijn er nog de comfortabele everyday looks. In het kader van de 30 Day Blog Challenge zet ik een aantal van mijn favoriete outfits op een rijtje!

Jeans jumpsuit

Toen ik deze jumpsuit laatst in een tijdschrift zag staan, moest ik hem hebben. Ik dook de webshop van H&M in en bestelde hem meteen. Toen het pakketje eindelijk geleverd werd kon ik niet langer wachten en trok de jumpsuit meteen aan. Oh wat zat dit lekker! En wat staat hij leuk! (Mag ik dat zeggen, JA dat mag ik zeggen!) Ik gebruikte even de spiegel van de buren om de foto te maken en nu wil ik ook zo’n grote spiegel in de gang. Etienne? 🙂

img_20160812_101031-480x855.jpg

Kokerrok

Inmiddels liggen er een aantal kokerrokken in mijn kast. Mijn favorieten zijn toch wel degene op onderstaande foto en hetzelfde model in het zwart. Deze komen uit de basics collectie van onze Zweedse kledingvrinden en zijn van dikke tricot. Handig, want dan zie je niet elk bubbeltje en randje zitten en je kunt jezelf er goed in bewegen. Ik combineer de rok het liefst met een opvallende top en een paar sneakers. In het najaar doe ik er een dikke maillot onder en maken enkellaarsjes het geheel af.

IMG_20160528_194045

Multifunctionele feestjurk

Dit jurkje kocht ik vorig jaar voor €5,- en ik heb er ZOveel plezier van! Hij doet het perfect bij feestelijke gelegenheden, maar sinds afgelopen winter heb ik hem ook ontdekt als casual kledingstuk: dikke maillot eronder met sneakers, stoere sweater erboven en je hebt een superleuke outfit! Ik voel me er ontzettend goed in en straal dat dan ook uit. Ik heb de jurk al vaker gedragen naar sollicitaties, met een vestje erop en enkellaarsjes eronder. Multifunctioneel koopje kun je dus wel stellen!

Ready to go! (Alleen m'n loppenstift nog ff zoeken ?)

Wat is jouw favoriete outfit? Wil je vaker dit soort artikelen zien op mijn blog? Let me know!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

  1. Hele leuke outfits! Ik vraag mij alleen altijd af bij een jumpsuit, wanneer heb je die aan? Omdat hij lange mouwen heeft en een korte broek.. Lastig qua weer denk ik maar staat je super!

    • Deze is van dunne katoen en je kunt de mouwen oprollen, dus draag hem de laatste tijd heel veel! Thanks! 🙂

  2. Staat je allemaal leuk! Ik durf zelf nooit een jumpsuit te kopen, io moet dan teveel uitdoen voordat ik eindelijk kan plassen haha

  3. Wat een super leuk jurkje zeg! Je kan echt zien dat je er happy van wordt! Leuk!

    Ik heb zelf een favoriete jeans die ik graag draag en ok ben verzot op lange blouses. Hoe Franser het geheel, hoe beter.

  4. De jumpsuit is echt heel leuk!!
    Het jurkje is idd ideaal voor zomer en winter. Doe ik ook wel eens. Vestje erover, maillot eronder en klaar

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.