Vorige week heb ik met mijn mannen geshopt in Sittard. We waren op jacht voor kleding voor Etienne, maar je raadt vast wel wie er weer met de meeste kledingstukken thuis kwam….Juist: Laurens! Ik scoorde twee winterjassen, een paar sneakers en twee sweaters voor hem in de sale. Dit alles voor het astronomische bedrag van (schrik niet) €48,-! Oh, ik hou van de sale! Kijk gauw mee naar de buit!

Als eerste liepen we tegen deze sneakers van New Balance aan. Laurens heeft nu maat 21 en bijna 22, dus we hebben voor maat 23 gekozen. Dan kan hij ze hopelijk nog aan tot ver in het najaar. Ik zou deze stiekem zelf ook wel willen, ik vind ze zo stoer! De schoentjes waren nu voor de helft van de prijs en kostten €30,-

sneakers New Balance peuter - bregblogt.nl

Bij de WE zag ik dit baseballjack hangen. Perfect voor de frisse herfstdagen en de milde winterdagen. Het is lekker dik gevoerd. Dit stoere jasje kostte maar liefst €10,-.

baseballjack peuter - bregblogt.nl

Bij de Wibra hing nog een rek vol jongenskleren in de sale. Ik keek eens even goed en vond deze sweater in twee kleuren. Ze kostten €3,50 per stuk, dus voor die prijs konden ze allebei wel mee. Bij de kassa ging er nog eens 50% vanaf, waardoor ik voor in totaal €3,50 twee stoere truien had.

img_20160812_123444-480x855.jpg

Deze winterjas hing ook in het rek bij de Wibra en hij kostte €10,-. Ook hier ging nog eens 50% vanaf, waardoor ik maar €5,- hoefde te betalen. Voor een winterjas! De jas is in maat 92/98 en valt lekker ruim, dus als het goed is doet de kroonprins hier de hele winter mee.

Winterjas peuter - bregblogt.nl

Wat een goede aankopen hè? In het najaar kopen we nog wat spijkerbroeken en shirts en dan kan onze blitskikker er ook in de herfst en winter weer puik bijlopen!

Heb jij nog goede koopjes gescoord in de sale?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

16 Reacties

  1. Ah joh een winterjas voor maar € 5,- !! WOW! Ik ben nog op zoek naar een jas voor mijn meisje. Wat een stoere kleertjes heb je gekocht!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.