Goodmorning! Stiekem is het vandaag véél te mooi weer om binnen achter de laptop te zitten, dus neem dat ding lekker mee naar buiten en geniet van de muziek van Mèlanie!

Melanie

Wie ben je?

Hoi ik ben Mèlanie, 25 jaar en mama van Liam. Hij is geboren op 10 juni 2015, we hebben dus alweer ruim anderhalve maand geleden zijn eerste verjaardag gevierd en kruipt er in plaats van een baby een dreumes door het huis. Ondertussen ben ik ook al weer bijna 8,5 jaar heel erg verliefd op Edwin, zijn we sinds 22 juni 2015 verloofd en gaan we op 9 september van dit jaar trouwen. Thuis scharrelt er nog een hele lieve kat genaamd Uk rond. Naast mijn werk als kapster, blog ik ook op www.mamavanliam.nl. Ook kun je mijn verhalen volgen op Facebook en op Instagram

Welke plaat stond op nummer 1 toen je geboren werd? Toen ik geboren werd stond Gypsy Woman met Chrystal Waters op nummer 1. Wat een vreselijk nummer zeg, en wat blijkt… hij heeft er nog 3 weken op gestaan ook.

Op welk nummer kreeg je jouw eerste zoen?

Mijn eerste zoen was buiten dus niks geen muziek aanwezig. Ook met mijn aanstaande 😉 was onze eerste zoen buiten, dat was op het oranjefeestje. Binnen draaiden ze harde muziek wat je buiten nog kon horen, het zal vast iets Nederlands geweest zijn.

Wie was je tieneridool?

Een echt tieneridool had ik niet. Wel vlak voor mijn tienerjaren, toen was ik enorm fan van de Spice Girls en de Backstreetboys maar ja wie was dat niet? Tegenwoordig gaat de radio nog steeds hard en blèr ik de nummers nog maar wat graag mee.

Welk nummer laat je dansen door de kamer en waarom?

Dan kies ik voor nu Calvin Harris en Rihanna met ‘This is what you came for’. Omdat dit gewoon een heerlijk lekker dansnummer is. Maar dat kan over 10 minuten weer anders zijn, laat ik het anders houden op: het moet in ieder geval dance zijn.

Welk nummer maakt je verdrietig en waarom?

Ik heb niet echt een nummer wat mij in negatieve zin verdrietig maakt. Wel een nummer waarop mijn vader mij volgende maand met ons huwelijk weg gaat geven, maar dit is in positieve zin. (Natuurlijk houdt ik deze wel geheim 🙂 )

Wat is voor jou de ultieme kerstplaat?

Mijn ultieme kerstplaten zijn: All i want for Christmas, Last Christmas en Driving home for Christmas. Bij deze laatste zie ik het al voor me, de sneeuw dwarrelt naar beneden, openhaard aan en kijkend naar buiten tot papa thuis komt… Wat een heerlijk gevoel

Wat is het allerbeste concert dat je ooit hebt gezien?

Ik ben eigenlijk nog nooit echt naar een echt concert geweest. Wel naar een show (als ik het zo moet noemen), deze was van Avicci in de Ziggo Dome. En mag ik het feest op het Usuhaïa op Ibiza nog aan dit lijstje toevoegen?;)

Wat is een (vrij) onbekende plaat / artiest waarvan je vindt dat de hele wereld hem moet leren kennen (en waarom)?

Wat ik zelf echt een heerlijk zomernummer vind maar eigenlijk nooit echt op de radio hoor is het nummer Heatwave van Robin Schulz en Akon

Welk lied symboliseert jouw leven op dit moment?

‘All of me’ van John Legend. Op 9 september gaan we trouwen en wordt voorlopig ons plaatje compleet gemaakt. Al 8,5 jaar zijn we samen en kennen we elkaars mindere kanten, vanaf dan zullen we deze altijd accepteren.

Van welke plaat krijg je kromme tenen en een pesthumeur?

Waarschijnlijk een nummer waar iedereen juist heel vrolijk van word, maar dat nieuwe nummer van Justin Timberlake…. Ik vind het dus serieus vreselijk!!

En tot slot: wat is je favoriete nummer allertijden?

Zoveel nummers, vanaf dat ik een jaar of 5 was keek ik altijd al heel veel TMF. Je snapt dus wel dat er een hele muziekgeschiedenis in mijn hoofd zit. Van de week hoorde ik One van the Swedish House Maffia weer, de radio ging gelijk keihard. Wat een heerlijk nummer.

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.