Whooptiedoo, twee keer een Oh Happy Day deze week! Gisteren ging ik op stap met mijn twee grote liefdes en ik heb enorm genoten. We deden niet eens veel bijzonders, fijn was het wel! Ik besloot om een fotoverslag te maken, dus kijk lekker mee!

De dag begon heel relaxed met een potje woensdagochtendknuffels.  Etienne werkt deze week op zaterdag en had daarom op woensdag vrij. Vanwege Laurens zijn liefde voor de trein besloten we om gezellig naar Sittard te gaan, dat ligt op ongeveer een kwartiertje treinen van Maastricht. Om het feest compleet te maken namen we eerst de bus. Laurens zat stralend tussen ons in op het bankje en bleef maar jubelen. De dag kon nu al niet meer stuk!

IMG_20160810_110738

We wandelden door de winkelstraten waar we een paar toffe sneakers voor de kroonprins shopten en waar Etienne ook nog wat schoenen paste. Laurens vond het allemaal prima en zat vrolijk in de kinderwagen om zich heen te kijken.

IMG_20160810_115601

We belandden bij Luna op de markt voor een heerlijke lunch. Wat ik heel tof vond is dat ze niet alleen een uitgebreide kinderkaart hadden, maar je ook voor bruin brood kon kiezen. Meneer koos een tosti, Etienne een broodje carpaccio en ik een sandwich van gegrild brood met kip en bacon. Het was zalig! Het terras was overigens ook erg knus, leuk aangekleed, overdekt en verwarmd. Vooral dat laatste was fijn op deze onverwachte herfstdag. 😉

IMG_20160810_124956 IMG_20160810_125105 IMG_20160810_125111 IMG_20160810_122100

Na de lunch was het tijd voor een dutje, dus we gingen weer aan de wandel. Na wat licht protest bedacht Laurens dat hij inderdaad beter kon gaan slapen, zodat hij weer uitgerust zou zijn voor de terugreis met de trein. Terwijl hij zijn schoonheidsslaapje deed, scoorden wij nog even twee sweaters en twee winterjassen voor hem, samen voor €18,-! Ik hou van de sale! Ik zal even een shoplogje maken van de aankopen! Ons oorspronkelijke doel van deze shoppingspree was het vinden van een nieuw pak voor Etienne. In september hebben we een bruiloft en hij had geen mooi passend pak meer. In Sittard hebben we helaas niks moois gevonden, dus we besloten om terug te gaan naar Maastricht. Bij Suit Supply slaagt Etienne altijd wel, dus dat was onze bestemming! Op het station doken we nog even zo’n fotohokje in…

IMG_20160810_154357

Fietfiew! Kijk hem knap zijn in zijn nieuwe pak! De keus was snel gemaakt, mede dankzij de goede service. Laurens scharrelde een beetje rond (kun je hem vinden op de foto?) en gedroeg zich voorbeeldig.

IMG_20160810_164921

Na de succesvolle aanschaf van het pak ploften we neer op een terrasje. Ik had afgesproken met twee oud-collegaatjes voor een sushi-date, dus om de tijd te overbruggen dronken we even een wijntje en een biertje. Etienne ging vervolgens met Laurens naar huis, de dag was voor de kabouter lang genoeg geweest. Ik at mijn buik rond met sushi en na nog een drankje in een café was het tijd om naar huis te gaan.

IMG_20160810_181934

Ik wierp nog een blik op de skyline van Maastricht en toen was de dag klaar. Nou ja, niet voordat ik het boek Voor jou van Jojo Moyes uit had gelezen, waardoor ik geen tijd en zin had om een blog voor vandaag klaar te zetten. Prima prioriteitstelling toch? 😉

IMG_20160810_213946

Heb jij deze week ook een Oh Happy Day gehad?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Een geslaagde dag zo te zien. Wat leuk die fotootjes. Haha normaal lopen wij die dingen altijd voorbij maar wat een leuk idee!

  2. Aha, nu zie ik hoe jij op de Steenweg verzeild raakte 🙂
    Goed geshopt dus, lekker is dat soms he in de sale.

  3. mathiske's mama blog Antwoord

    Dat pak staat Etienne goed! Wow! Super chique!

    Mijn happy day: een perfecte cheesecake bakken en nog lekker ook ?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.