Ken je dat programma? Waar die ietwat  hysterische Amerikaanse dames voor het oog van de camera de perfecte trouwjurk uitkiezen? Say yes to the dress is echt mijn guilty pleasure, ik smul van alle prachtige (en afzichtelijke) jurken, de dramatische brides-to-be en het geweldige personeel. Laatst las ik op de blog van Hanneke dat het populaire TLC programma ook naar Nederland komt en dat je jezelf kon aanmelden…

….dat heb ik uiteraard niet gedaan. Want ik ben niet verloofd. Sorry als ik je heb misleid met de titel van mijn blog. Een dikke sorry aan mijn vriendinnen die waarschijnlijk al een vrijgezellenfeest aan het regelen waren…. 😉

De reden dat ik dit met jullie deel is de 30 Day Blog Challenge, waarin de volgende opdracht staat: ‘tv-programma waar ik weleens aan mee zou willen doen?’ Nu kijk ik eigenlijk niet zoveel tv meer, want de meeste programma’s hangen van slechtheid en hysterie aan elkaar. Meestal gebruiken we de beeldbuis voor Netflix.  Als ik later gepensioneerd ben wil ik wel meedoen met We zijn er bijna, dat dan weer van kneuterigheid aan elkaar hangt en daardoor zo tof is! Oké en stiekem zou ik willen dat ik geweldig goed kon bakken, zodat ik kon shinen bij Heel Holland Bakt.

say yes to the dress

Nu ben ik geen bakker, dus besloot ik om iets anders te kiezen. Zoals gezegd is het trouwprogramma mijn guilty pleasure. Het lijkt me heerlijk om in de mooiste jurken gehesen te worden. Ik zou alleen never nooit een hele entourage meenemen. Mijn moeder en een paar goede vriendinnen en that’s it. Dan laat ik me in de mooiste jurken hijsen en laat iedereen janken omdat ik er zo mooi uitzie. Als Love Letters nog bestond, zou ik daar ook wel aan mee willen doen, ik vond het moment dat ze de trouwkleding van het bruidspaar lieten zien altijd het mooiste van het hele programma. Samen met mama zaten we alles dan uitgebreid te bestuderen en te voorzien van commentaar. Maar dat was vroeger, toen de tv programma’s waarschijnlijk net zo hysterisch waren als nu, alleen hadden we het toen niet door.

Fotocredits uitgelichte afbeelding: Scott Web via unsplash.com

Aan welk tv-programma zou jij mee willen doen?

 

Liefs,
Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .


Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?Bregje
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

12 Reacties

 1. Avatar

  Ik.kende het helemaal niet, maar dat is ook wel logisch want ik hou niet zo van trouw programma’s. Zelf kom ik vooral heel graag niet op TV, dus ik wil nergens aan mee doen haha

 2. Avatar

  Ik hou van Say yes to the dress! Zo’n heerlijk programma! Hoe leuk zou het zijn als ik jou daar ineens voorbij zou zien komen haha

 3. Avatar

  Sam yes to te dress vind ik echt een verschikkelijk progamma. Vroeger vond ik het nog wel leuk, maar saai en eentonig. Haha sorry! Maar love letters, ooeoe dat ik leuk! Waarom wordt dat niet meer uitgezonden, ik wil graag mee doen.

 4. Avatar

  Hè wat jammer dat ik al getrouwd ben haha – nee ik heb er wel eens een aflevering van gezien, maar het is niks voor mij hoor – maar mocht je je toch opgeven.. ik ga kijken! 😉

 5. Avatar
  mathiske's mama blog Antwoord

  Oh dat lijkt me oprecht gaaf! Alleen ben ik al getrouwd..

  Inderdaad lijkt me we zijn er bijna ook een heel prima plan! Ik weet het niet zo goed, voor mij denk ik top gear, die met Jeremy Clarckson. In hele dikke auto’s rijden!

 6. Avatar

  Ik vind Say Yes… helemaal geweldig! Soms kijk ik met mijn dochter van vier en ook zij heeft al een duidelijke mening over de jurken :-).

 7. Avatar

  Ik beken! Ik kijk ook graag naar deze Amerikaans crap-o-vision 🙂 Heerlijk!

 8. Avatar

  Ja, leuk!!! Ik smul ervan, al die jurken, al dat drama. Geweldig! Heel Holland Bakt is ook leuk, maar dan zou ik niet verder komen dan de kwalificatie ben ik bang 😉

 9. Avatar

  Ik ken het programma alleen kijk ik het nooit. Iets met Netflix verslaafd zijn… Maar als jij mee zou doen kijk ik natuurlijk sowieso 🙂

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.