Het klinkt bijna als een product uit de nachtelijke reclames van vroeger. Je weet wel, met die overdreven Amerikaanse blondines en gespierde en net te bruine mannen. Laat ik eens even uitleggen wat ik precies heb getest. Ik heb van May Beauty een pakketje ontvangen, met daarin het zogenaamde Incredible Face Mask. Inmiddels heb ik het masker een aantal keer getest en ben ik klaar om mijn mening met jullie te delen.

Peel off

Het is de bedoeling dat je het masker aanbrengt met het bijgeleverde kwastje. Erg handig, want dan krijg je geen zwarte vingers. Het voelt een beetje alsof ik mijn gezicht insmeer met zwarte olie. De eerste keer dat ik het masker testte ging ik in bad liggen. Door de warme dampen droogde het masker niet goed op, waardoor het verwijderen een bende werd. Dit zou ik de volgende keer anders doen.

Ik besloot de tweede keer om gewoon gezellig naast mijn roodharige hunk op de bank te kruipen met mijn masker. Naarmate de tijd verstreek voelde ik het masker strakker worden. Op een gegeven moment kon ik bijna niet meer lachen en praten. Vond mijn wederhelft wel even lekker rustig! Na een ruim half uur was het tijd om de boel te verwijderen. AU! Het loshalen van het masker is geen pretje. Vergelijk het met het verwijderen van een pleister. Gelukkig kan ik nog steeds heel goed puffen om pijn weg te jagen, dus dat deed ik dan maar.

photogrid_1470130631293.jpgJa, dat is echt een traan die je daar linksonder over mijn wang ziet biggelen….

Mooi resultaat

Nadat ik het masker verwijderd had, bekeek ik mijn gezicht eens nauwkeurig in de spiegel. Het resultaat was direct zichtbaar. Geen zwarte puntjes meer op en rond mijn neus en mijn huid voelde zalig zacht aan. Dit is wel een hele goede reden om het masker vaker te gebruiken! Het nadeel vind ik echt dat het pijn doet om te verwijderen, al was dit bij de derde keer alweer een stuk minder.

Speciale aanbieding

Ben jij nou ook nieuwsgierig geworden naar dit masker of heb je gewoon zin om je huid even te pijnigen voor een mooi resultaat? Dan kun je via deze link een korting van maar liefst 30% krijgen op de aanschaf van een set Incredible Face Masks.

Gebruik jij vaker maskers? Wat is jouw favoriet?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Ik moet deze nog steeds proberen maar door alle pijnlijke verhalen durf ik niet goed haha.. Misschien over twee weken als ik weekendje weg ga..

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.