Vorige week vertelde ik heel enthousiast over mijn ervaringen met de Alpine Muffy. Ik mocht vervolgens ook nog één van jullie blij maken met een paar oorkappen van oorkappen-shop.nl en de reacties waren zó leuk! Tof om te lezen dat er veel mede-festivalgangers onder mijn bezoekers zijn!

Helaas is mijn lieftallige assistentje as we typ op de opvang, dus kan ik hem niet aan het werk zetten om een lootje te trekken. Ik heb daarom alle namen ingevoerd in zo’n supersonische lotingsmachine op het wereld wijde web en het lot heeft e volgende winnaar gekozen…..

img_20160728_082440.jpg

(Leuk he, kun je meteen zien waar ik allemaal heb geshopt lately ;0)

HIEPERDEPIEP HOOEEEEERAAAAAA!!!!!!! Jij mag voor jouw lieve Mels een setje oorkappen uitkiezen!

Stuur je me even een mailtje met de oorkappen van jouw keuze en jouw adresgegevens? Dan komt het helemaal in orde!

Iedereen enorm bedankt voor het meedoen!!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.