Helaas mag mijn galajurk in de kast blijven hangen, hoef ik de schoorsteenmantel niet leeg te vegen om een mooi beeldje op te zetten en miljonair word ik er ook niet van. Wél ben ik door mijn vriendin Charlotte genomineerd voor de Liebster Award…

Wat is de Liebster award?

Barbara van mamameteenblog.nl verwoordt mooi wat de Liebster award precies inhoudt:

De Liebster award is in het leven geroepen om kleinere blogs wat meer onder de aandacht te brengen. Deze award is van origine Duits, Liebster betekend namelijk iets in de trant van: liefste, aardigste, leukste, mooi, vriendelijk, aangenaam, gewaardeerd, schattig, vertederend. De nominatie is bedoeld om waardering voor jouw blog te uiten door iemand die hem dat waard vindt! En door de Award wordt er meer aandacht op je blog gevestigd.

Er zijn oorspronkelijk een aantal regels gekoppeld aan de Liebster award:

De regels van The Liebster Award

– Bedank en link naar de persoon/blog die je genomineerd heeft.
– Beantwoord de vragen die je gegeven zijn door diegene die je genomineerd heeft.
– Nomineer 11 andere bloggers en link deze (200 volgers en minder). (11 is een beetje veel, ik doe er 3 en kijk niet naar de volgers die ze hebben)
– Stel iedere genomineerde op de hoogte van hun nominatie.

De vragen

Charlotte bedacht een aantal leuke vragen voor me, die ik nu met alle plezier ga beantwoorden…

Als je morgen een dag vrij zou hebben en die mocht je helemaal aan jezelf besteden (geen huishouden dus!) wat zou je dan gaan doen?

Huishouden doe ik sowieso niet zo veel aan 😉 Gelukkig heb ik regelmatig een dag voor mezelf. Het liefste ga ik dan lekker shoppen, lunchen met een vriendin (of in mijn eentje, vind ik ook heerlijk!) en ‘s avonds lekker uit eten en naar de film!

Wat vindt je mooi aan jezelf?

Ik vind mijn ogen erg mooi, ze zijn blauw en afhankelijk van het licht varieert dat van donker naar heel lichtblauw. Verder mag ik ook niet klagen over mijn figuur en mijn blonde haren die ik nog nooit heb geverfd. Ik ben tevreden!

Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?

Trouwen hahaha! Ooit ben ik de bruid….

Noem één ding op wat we nog niet van jou weten…

Poeh hee…volgens mij weten jullie al behoorlijk veel van me! Oh wacht! Wist je dat ik in 2008 nog een beugel heb gehad? Ik heb er ruim 1,5 jaar mee rondgelopen en dat is nog altijd één van de beste beslissingen in mijn leven geweest.

Wat is je grootste blunder ooit?

Heb je even? Ik kan bij tijd en wijlen flink blunderen. Zo vroeg ik een keer aan de  vrouw van mijn (toen nieuwe) baas of hij haar nummer had, nadat ze me vroeg of hij haar even terug wilde bellen. Ik kon wel door de grond zakken toen ze zei: ‘Dat hoop ik wel, ik ben namelijk zijn vrouw!’

Met wie zou jij nog wel eens een beschuitje willen eten?

Zeker weten met Matt Bomer, beter bekend als Neal Caffrey uit White Collar. Dat ie hartstikke gay is maakt me niet uit, ik hoef alleen maar naar hem te kijken….

bron afbeelding
Well hello there….

Wat voor soort blogs sla je altijd over, zelfs bij jouw favoriete bloggers?

Ik heb niet zoveel met DIY’s voor kinderen of blogs over speelgoed. Misschien omdat Laurens nog klein is. Ook loop ik niet warm voor onpersoonlijke stukken. Juist het persoonlijke tintje dat een blogger aan zijn of haar artikelen geeft maakt het zo interessant om te lezen. Voor nieuwsberichten lees ik de krant wel 😉

Welk make-up product kan jij niet zonder?

Het The glow must go on palette van Essence. Ik gebruik de blush en highlighter dagelijks. Ze geven me een mooie glow, waardoor ik er met weinig makeup toch fris uitzie. Helaas was het een limited edition, ik hoop echt dat hij vast in het assortiment komt! Sanne van LaVisagista schreef er een review over, waardoor ik als een gek naar Kruidvat rende en het laatste exemplaar scoorde!

Als jij een groente – of fruitsoort zou zijn, welke was je dan en waarom?

Haha wat is dat nou weer voor een vraag mafkees?! Ik denk een avocado: een klein hard schilletje, dan een zachte binnenkant en een hart dat groot is. Poëtisch hè?

Wat heb je vandaag allemaal gegeten?

Als ik dit typ is het vrijdagavond en vandaag was ik best wel brak. Ik ging gisteren naar de film en dronk daarbij een paar (kuch) wijntjes. Die lieten hun sporen na en dus had ik vooral zin in slecht eten. Mijn brunch bestond uit bruin brood met tonijnsalade, als avondeten at ik een BigMac menu. Zou fout, maar zo ontzettend lekker! Een chocolade milkshake maakte het feest compleet.

Als je jezelf een andere naam zou mogen geven, welke zou dat dan zijn?

Geen, ik ben gewoon Breg(je) en dat past prima. Jarenlang was mijn alterego Samantha. Geen idee meer hoe dat is ontstaan, maar op een gegeven moment waren er echt mensen die me zo noemden. Inmiddels noemt niemand me meer zo gelukkig! 😉

Mijn vragen

 1. Wat is je mooiste herinnering aan je middelbare school tijd?
 2. In welke film zou je graag de hoofdrol willen spelen?
 3. Voor welk eten mogen we je midden in de nacht wakker maken?
 4. En welk eten kan het beste zo ver mogelijk bij je uit de buurt gehouden worden?
 5. Op welke eigenschap van jezelf ben je het meest trots?
 6. Wat is je droomvakantiebestemming?
 7. Wat vind je de beste uitvinding ooit?
 8. Welke cd draai je het liefst loeihard in de auto?
 9. Hoe noemt je geliefde jou meestal?
 10. Als je overal ter wereld mocht wonen en geld speelt geen rol, waar zou jouw huis dan staan en hoe ziet het eruit?

Dit was mijn invulling van de Liebster award. Bij deze nomineer ik de volgende bloggers om hem ook in te vullen:

 • Kim van Earlyupandrunning
 • Marjolein van BlogbyMar
 • Ellen van The fabulous life of Ellen

Veel plezier met het beantwoorden van de vragen dames, ik ben benieuwd naar jullie invulling!

De uitgelichte afbeelding bij dit artikel heb ik geleend van Romy 🙂
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

11 Reacties

 1. Gefeliciteerd met je award! Leuk hoor! En ik denk er hetzelfde over qua blogs lezen: een beetje persoonlijk. Voor nieuws berichten kijk ik wel ergens anders. Ik ben laatst ook genomineerd maar ik zit ook een beetje met de hoeveelheid blogs die ik moet nomineren. Zoveel gaat me echt niet lukken 🙁 misschien doe ik wel wat jij hebt gedaan 😉
  En ik zal de genomineerden eens even bekijken!

 2. Leuk jouw antwoorden te lezen! Die vraag over welke fruit je bent wist ik ook geen antwoord op haha

 3. Hey Bregje, aka Samantha, aka avocado! 😉

  Wat leuk, thanx voor de nominatie!!
  Een tijdje geleden trok ik ook al m’n Liebster galajurk aan, maar je vragen zijn zo leuk dat ik weer mee ga doen!!
  Je leest em binnenkort ?

  Nogmaals thanx! Fijne avond

 4. Pingback: Ik ben genomineerd voor de Liebster award! – The Fabulous Life of Ellen

 5. Blijft elke keer weer leuk om te zien wat al die creatieve blogsters er van maken, dat stuk groente of fruit is een superleuk!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.