Lieve mensen, rustig maar. Het is nog vroeg en ik heb het voor de verandering eens een keer niet over wijn. Ook niet over bier, whiskey of andere alcoholische versnaperingen.  Ik heb het over een drankje dat ik vaak vergeet te drinken, waardoor ik vervolgens een inhaalslag moet maken. Dat was ik een beetje beu en ik vond er een handige oplossing voor…

Water. Ik vind het serieus één van de lekkerste drankjes. Naast wijn, maar nogmaals: daar gaan we het vandaag even niet over hebben. Tijdens mijn werk zorgde ik ervoor dat ik een fles of kan water op mijn bureau had staan. Dan wist ik zeker dat ik genoeg dronk. Als ik dat namelijk niet deed eindigde de dag steevast met knallende koppijn. Gevolg van de constante water toevoer was wel veel wandelen naar het toilet, waarmee ik ook zorgde voor voldoende beweging. Twee vliegen in één klap dus.

Nu ik thuis ben merk ik dat het water drinken er geregeld bij in schiet. Ik merk dat ik dan ook weer hoofdpijn krijg of dat ik me aan het einde van de dag realiseer dat ik nog niet heb geplast ☺ Terwijl ik zat te bedenken hoe ik dat op ging lossen, surfte ik wat over het wereldwijde web, op zoek naar een fijne waterfles. Eentje die je water geen plastic smaak meegeeft en die BPA vrij is. Al gauw belandde ik op de site van Rosti Mepal. En ik viel als een blok voor een roze JustWater fles met vogeltjes en vlinders. Ik kreeg de fles toegestuurd om hem uit te proberen en ik ben heel erg enthousiast!

De fles is met 1 hand open te maken, tenzij je de dop heel strak dichtdraait. Een duwtje met mijn duim en ik kan drinken. Je drinkt niet uit een kleine opening, maar door de grote hals is het net of je uit een beker drinkt. Vind ik zelf wel prettig. Voor Laurens is het ook ideaal, omdat hij beter uit een beker dan uit een open flesje kan drinken. Ik kan je alleen wel aanraden om de fles niet alleen te laten met je peuter…vorige week kiepte hij de hele inhoud nog over mijn luchtbed. Waar ik een paar uur later zou moeten slapen.

Door de grote opening kun je ook makkelijk fruit en ijsklontjes toevoegen aan de fles, waardoor je in een handomdraai een lekker flesje fruitwater hebt. Lekker met wat verse frambozen, aardbeien of partjes limoen of citroen: de mogelijkheden zijn eindeloos! Zo spotte ik op Chickslovefood een recept voor een zalige ijsthee!

De JustWater fles is in verschillende kleuren verkrijgbaar vanaf €9,99 in de shop van Rosti Mepal.

Drink jij elke dag voldoende water? Wat is je lekkerste recept voor fuitwater?

samenwerking

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

  1. O ik vergeet ook altijd te drinken als ik thuis ben… Ik probeer er ook aan te denken maar het lukt nog niet echt 🙁

  2. Leuke fles. Ik heb een Dopper, vind ik ook een fijne fles. Op het werk gaat het bij mij ook goed, maar thuis vergeet ik ook altijd te drinken.

  3. Ik drink me een ongeluk, niet normaal. Zoveel dorst door de borstvoeding. Zo’n beker is ideaal. Water lust ik niet (nee, echt niet), dus dat wordt bij mij lekker een beker vol ijsthee!

  4. Heb sinds kort flessen van Bobble, erg blij mee! Mijn favorieten zijn framboos, aardbei en munt of sinaasappel, aardbei en munt.

    Heb er vorige week een blog over geschreven, zie de link!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.