Samen met Charlotte, Angela, Wilma, Linda, Channa en Nicole doe ik deze week een Happy Summer Swap. We sturen elkaar een zomers verwenpakketje, gewoon omdat het leuk is en omdat het kan! Afgelopen donderdag zat ik de hele dag te wachten bij de voordeur: mijn pakketje zou bezorgd worden!

Zelf had ik woensdag mijn pakket voor Charlotte op de post gedaan. Toen ik daarna thuiskwam las ik dit blog van haar….drie keer raden wat ik voor haar in het pakket had gedaan! Had ze ‘t maar niet op haar verlanglijstje moeten zetten 😉 Als je nou wilt weten wat ik verder nog heb opgestuurd….kijk maar even bij Charlotte op www.aukjeswereld.nl!

Een pakket vol verwennerij!

Het pakket dat ik ontving was afkomstig van Wilma. We volgen elkaar nu al een tijdje en ik lees haar blogs regelmatig en met veel plezier. Wilma heeft me goed verwend met heerlijke verzorgingsproducten, chocolade en romantische spulletjes voor een fijne datenight…

Happy Summer Swap - bregblogt.nl
Alle cadeautjes waren prachtig ingepakt!
happy summer swap - bregblogt.nl
Op elk cadeautje zat een kaartje met een hint!

Wat een tof pakket hè? Het blijft een feestje om zulke origineel ingepakte post te ontvangen, alle cadeautjes uit te pakken en ervan te genieten. Superlief ook dat Wilma aan Laurens had gedacht, het brandweerboekje is een groot succes. Ik moet alleen nog effe uitzoeken hoe de batterij eruit gaat…;)

Heb jij weleens meegedaan aan een swap?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

15 Reacties

  1. Leuk leuk, lekker verwend. Ik doe mee aan de babyswap op Instagram. Mochten jullie nogeens zoiets doen houd ik me aanbevolen haha…

  2. Leuk zeg! Lijkt me heerlijk om zo’n pakket vol verrassingen te krijgen, beetje alsof je jarig bent.

  3. Leuk dat jullie samen een swap hebben gedaan.
    Altijd leuk om verwend te worden door een ander en tevens iemand blij te maken met een mooi pakket.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.