Goedemorgen! De muziek van… is weer terug van weggeweest! Op deze zonnige dag geef ik graag het woord aan Simone, een gezellige en enthousiaste collega blogger! Lees en luister je mee?

De muziek van...Simone

Wie ben je?
Simone – 29 lentes jong – Woont samen met haar beste vriendin Tasja en de poes Princess – Heeft een vriend die liever niet op het internet verschijnt – Heeft een enorme passie voor reizen en droomt ervan de hele wereld te zien – Heeft een fulltime baan – Blogger op simscupoftea.com – Bourgondische Limburger (Vooral sushi!!) – Verslaafd aan het kijken van series!

Welke plaat stond op nummer 1 toen je geboren werd?
Sing our own song – UB40

Op welk nummer kreeg je jouw eerste zoen?
Poeh, uhm…. Dat weet ik dus echt niet meer. Ik gok er op dat het een carnavalsnummer was, haha! Tijdens carnaval dus. Volgens mij was ik een jaar of 15.

Wie was je tieneridool?
Ik was een die hard Spice Girl fan, inclusief Spice Girl barbiepoppen, honderden posters, plakboeken en schooloptredens waarbij we in echte Wannabe’s omgetoverd werden! Nadat Geri Halliwell de groep verliet, vond ik er niks meer aan en het toch maar eens tijd om fan van de Backstreet Boys te worden… Kevin was de leukste naar mijn mening. Of de knapste, dat kan ook!

Welk nummer laat je dansen door de kamer en waarom?
Lastig, ik dans eigenlijk nooit in de woonkamer. Seriously? Ja, seriously! Maar als ik het zou doen zou het een nummer met een lekkere dancebeat moeten zijn. Ik dans liever in het zonnetje op een of ander fijn festival! Mijn woonkamer is daar iets te klein voor.

Welk nummer maakt je verdrietig en waarom?
Eigenlijk geen… Tenminste, niet dat ik me zo voor de geest kan halen. Vroeger luisterde ik ook veel meer muziek als nu. Toen had ik soms wel een nummer dat me raakte, maar nu kan ik er geen bedenken. Als je al emotioneel bent, word je denk ik al snel verdrietig van een zielig nummer.

Wat is voor jou de ultieme kerstplaat?
Lekker cliché, maar ik ga toch voor WHAM – Last Christmas. Ik kan deze dan ook echt alleen rond de kerst horen. Daarna ben ik er wel weer klaar mee tot aan de volgende kerst. En stiekem die van Mariah Carey ook wel. YES, I do!

Wat is het allerbeste concert dat je ooit hebt gezien?
Usher! Wat een performance en wat een uithoudingsvermogen. En wat een STEM! Zelden iemand gehoord die zo goed live kan zingen. En dan ook nog eens iemand waar je het totaal niet van verwacht… Tenminste, ik had het niet verwacht. Geweldig genoten!

Wat is een (vrij) onbekende plaat / artiest waarvan je vindt dat de hele wereld hem moet leren kennen (en waarom)?
The Civil Wars – Poison and wine. Dit is gewoon zo’n apart nummer dat je het waarschijnlijk niet direct mooi vindt, maar ik ben er helemaal verliefd op! Daarnaast heeft het voor mij ook een speciale betekenis gekregen… Een blijvertje dus!

Welk lied symboliseert jouw leven op dit moment?
Geen enkele… Ik vind meerdere nummers lekker om naar te luisteren, maar ik ben er niet meer zo bewust mee bezig dat ik een bepaald nummer echt helemaal grijs draai. Dat deed ik vroeger wel altijd. Ik geef de drukte de schuld…

Van welke plaat krijg je kromme tenen en een pesthumeur?
Geen specifieke plaat, maar ik kan echt niet luisteren naar heavy metal en grunge en dat soort dingen. Dan begin ik echt te lopen hoor.

En tot slot: wat is je favoriete nummer allertijden?

Milow – You don’t know!

Lieve Simone, dank je voor het meedoen en het delen van jouw muziek. Leuk om je zo weer wat beter te leren kennen!

Je kunt Simone en haar blogs volgen op social media:
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin’

Wil je ook een keer meedoen? Neem dan contact met me op!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.