Dit jaar hebben we Pinkpop aan ons voorbij laten gaan. Tijdens onze vakantie in Zeeland zag ik veel foto’s voorbijkomen vanuit Landgraaf en toen voelde ik ze: Festivalkriebels! Gelukkig hebben we nog een festival in het verschiet en morgen is het eindelijk zover!

Morgenmiddag zullen we het festivalterrein van Parkcity Live in Heerlen betreden. Dit tweedaagse festival is goed voor zo’n 20.000 bezoekers en is daarmee een stuk kleiner en overzichtelijker dan Pinkpop. Er zijn verschillende podia en er is voldoende eten en drinken. Denk aan kakelverse sushi, een wijnbar en een speciaalbierenbar!

De line-up is er eentje waar ik enorm blij van word. Laten we beginnen met mijn helden van Racoon, die zaterdagavond ruim een uur ten tonele zullen verschijnen. Ik kan echt serieus niet meer wachten en ben zo blij als een kind! Verder mogen bekende namen als Typhoon, Kensington, Blof (hoe maak je een o met zo’n streepje?), Dotan, Jett Rebel, UB40 en Lucas Hamming acte de présence geven.

Een act waar ik enorm naar uitkijk is La Pegatina, een Spaanse feestband. Ze stonden een paar jaar geleden op Pinkpop en we hoorden ze spelen toen wij nog lui op de camping hingen. Toen ik de beelden terug zag baalde ik als een stekker: wat een FEEST! Dus daar gaan we dit keer wel even verandering in brengen en van meegenieten.

Op een luchtbed voor het festivalgevoel

Wij slapen bij vrienden, voor het festivalgevoel doen we dat wel op een luchtbed. Zoals je weet ben ik daar ontzettend dol op! 😉 Laurens gaat zaterdag in de ochtend naar de ouders van Etienne toe, waar hij ongetwijfeld enorm vertroeteld zal worden. Op zondagmiddag brengen opa en oma hem na zijn middagdutje naar ons toe. Het festival is namelijk ook kidsproof! Er zijn verschillende activiteiten voor kinderen, waaronder een ballonnenclown. We hebben Laurens al vaker meegenomen naar festivals en als kleine muziekliefhebber vindt hij dat altijd prachtig. Oorkappen op en schudden maar met die luierbips!

Dan ga ik nu het hele huis op zijn kop zetten op zoek naar een perfecte outfit, een fijn fleecedekentje om op te zitten, mijn oordoppen en zonnebrandcrème. De rest komt helemaal goed als we morgen met een biertje in de hand dansen in de zon op de klanken van mijn helden. Jullie kunnen volgende week uiteraard een fijn fotoverslag verwachten!

Heb jij ook weleens last van festivalkriebels?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Nee, festivals hoeven voor mij niet zo. Het enige festival wat ik dit jaar bezocht, was Intents Festival en daarbij stond ik achter de bar als vrijwilliger. Dat vond ik erg leuk om te doen, maar er zelf eentje bezoeken…

    Wel een erg leuke line-up bij Parkcity, veel plezier!

  2. Mijn festivaldagen zijn voorbij 😉 Wel heel leuk gehad altijd. Ennehhhh ø

  3. Wat leuk! Ik ging altijd naar dance festivals. Vorig jaar naar Zand geweest, dat was ook leuk. Bl×f is altijd goed.

  4. Hopelijk ben je op dit moment heel hard aan het genieten. Festivals niet heel vaak, ging vroeger met mijn ouders wel naar Metropolis in Rotterdam. Leuke herinneringen aan!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.