Lieve mensen, wat kan een mens toch opknappen van een weekendje weg! Ik ben 4 dagen weggeweest, maar het voelt als een hele week, zo fijn was het! Vandaag een Oh Happy Day bommetje vol foto’s van de roadtrip die ik met Laurens maakte!

Klaar voor vertrek! Laurens zat gezellig voorin naast me. Zo kon ik hem goed in de gaten houden en tegelijkertijd op de weg letten. Het was heel gezellig, tot meneer bij Eindhoven in slaap viel en wakker werd voorbij Goes…

img_20160708_092604.jpg

Jaaa, we zijn er! Ik had de tent binnen no time opgezet en toen was het tijd voor het luchtbed. Ik was onze eigen supersnelle pomp vergeten, dus werd teruggeworpen in de tijd met een voetpompje. Uiteraard met deskundige assistentie…

img_20160708_143107.jpg

Voor vertrek scoorde ik deze houten treinbaan bij Kruidvat, hij was nu in de uitverkoop voor €4,-. Laurens heeft er het hele weekend mee gespeeld: een groot succes dus!

img_20160708_135541.jpg

Samen de tent uittesten terwijl oma even het gras aanharkt…

img_20160708_144604.jpg

Voetballen met opa!

img_20160708_184819.jpg

Laurens sliep vrijdagavond in de caravan, de bofkont. Het is echt handig dat hij thuis nu gewend is aan zijn grote bed, daardoor ging het slapen in het bed in de sleurhut ook prima. Hij liet opa en oma tot 7.00 uitslapen, waarna het tijd was voor een lekker ontbijtje!

img_20160709_084113.jpg

Mama, Laurens en ik vertrokken naar het strand. Op de camping was het heerlijk weer, dus vol goede moed liepen we het duin over. We werden onaangenaam verrast door een nogal frisse wind. Dapper als we waren bleven we het even proberen, maar al gauw was het mooi geweest. Dat ik het @#%*&$*% windscherm ook niet opgezet kreeg hielp ook niet echt mee….

img_20160709_105332.jpg

We streken neer bij een strandtent voor een kopje koffie. Heerlijk uit de wind en in het zonnetje: zo heb ik het graag!

img_20160709_112022.jpg

Na de koffie keerden we terug naar de camping, zodat Laurens even kon slapen. Na het middagdutje vertrokken we naar Renesse, waar de peettante van Laurens kampeerde met haar gezin. We liepen samen naar het strand voor een hapje en een drankje. Laurens vond vooral de meisjes die onder de strandtent speelden erg interessant om naar te kijken….

img_20160709_170918.jpg

img-20160709-wa0040.jpg

Laurens en ik deelden deze lekkere hamburger en wat  frietjes. Ik had nog nooit een hamburger met een spiegeleitje gegeten en ik vraag me serieus af WAAROM NIET? Is namelijk errug lekker!

img_20160709_175714.jpg

‘s Avonds sliep de kroonprins voor het eerst bij mij in de tent. Ik maakte een fijn bedje voor hem, we zongen samen nog wat liedjes en toen was het tijd om te slapen. Toen ik een kwartiertje later kwam kijken trof ik hem zo aan. Nadat ik klaar was met verliefd kijken heb ik hem toch maar teruggelegd in zijn eigen bedje.

img_20160709_204525.jpg

Die nacht sliep ik niet zo heel lekker. Ik ben namelijk niet gewend dat Laurens bij me slaapt en als dat wel het geval is neemt mijn onderbewustzijn het over. Dit zorgt er dan voor dat ik om de haverklap overeind schiet om te kijken of Laurens nog wel lekker ligt, het niet te koud heeft of überhaupt wel in orde is. Tel hierbij een luchtbed op als ondergrond en je snapt wel hoe relaxed de nacht was. De kroonprins sliep overigens overal doorheen en wekte mij om 6.30 met een stralende lach. Toen hij liedjes begon te zingen kwam oma hem uit de tent vissen om in de caravan verder te zingen. Wel zo fijn voor de buren… 😉 Ik kroop een uurtje later mijn tent uit onder het genot van dit uitzicht…

img_20160710_065949.jpg

Zondag was het warm en we hadden geen zin om iets te ondernemen. Lekker boekjes lezen, spelen en een beetje scharrelen. Laurens deed zijn middagdutje in de bolderwagen, omdat het in zowel de caravan als de tent veel te warm was om te slapen.

Van slapen word je hongerig, dus tijd voor lunch!

img_20160710_134525.jpg

Na de lunch was het tijd voor Formule 1. Shit, had ik even niet aan gedacht. Omdat de wifi het niet zo goed deed, togen we naar de lunchboerderij op de camping. Laurens troggelde mij een ijsje af, ik dronk lekker een biertje met papa en stiekem vond ik het dit keer best leuk om met mama mee te kijken. 😉

img_20160710_122523.jpg

Na de formule 1 aten we gezellig, speelden we nog wat en toen was het bedtijd. Ik was reuzetrots dat Laurens zich zo makkelijk in de tent liet leggen en genoot van zijn geklets. Toen het kletsen wel erg lang aanhield begon ik nattigheid te voelen. Op dat moment wist ik nog niet dat dit wel erg letterlijk was…..

 img_20160710_201723.jpg

Het luchtbed, mijn kussen, Laurens zijn beddengoed en niet te vergeten Laurens zelf: alles was kliedernat. We legden Laurens in de bolderwagen, zodat hij daar even kon slapen tot wij ook naar bed gingen….

img_20160710_202605.jpg

Papa, mama en ik keken de EK finale, waarna we het ‘kleine bed’ klaarmaakten. Aangezien mijn luchtbed nog steeds zeiknat was mocht ik ook in de caravan slapen. Een beetje net als vroeger, maar dan anders. Ook deze nacht was heel ontspannen, met een peuter die me steeds wakker maakte om iets te zeggen of om op me te liggen. Het maakt allemaal niet uit…

En toen was het maandagochtend. Tijd om in te pakken en de auto weer vol te stoppen. Hoe de terugreis verliep kon je eerder deze week al lezen…ik glunder er nog steeds van!

img_20160711_090226.jpg

YEAH! We zijn weer in Maastricht en dan moet natuurlijk de roodharige hunk als eerste gekust worden!

img_20160711_114843.jpg

Het was -ondanks het slaapgebrek –  een heerlijk weekend! We hebben veel quality time samen gehad en ook mijn ouders genoten volop van ons gezelschap. Ik ben blij dat ik ben gegaan!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

9 Reacties

  1. Oh echt zo superleuk! Ik ga nu op maandagen een middag naar de camping waar mijn ouders zijn, samen met Mels. Maar ik kan niet wachten totdat hij 2 jaar is ofzo en ik met hem een weekend naar Zeeland mag, waar mijn ouders normaliter staan met de caravan. Echt zo leuk die foto’s, ik kan er ook helemaal van genieten zoals jij dat nu hebt gedaan.

  2. Wat een leuk verslag!!! Zo te zien echt een geslaagd weekend! Wat ligt hij lief te slapen in die bolderkar zeg 😀 Laurens is wel vroeg wakker trouwens 😮 Had al zo’n vermoeden toen je in je vorige blog schreef dat je rond 9u alweer onderweg was naar huis. Nou ja, niet iedereen heeft de luxe om een spaans slaapritme aan te houden. Hopelijk haal je je slaapgebrek snel in!

  3. Wat leuk! Zo lekker nostaligisch dat kamperen haha. Even er tussenuit doet soms wonderen.

  4. Zo te zien hebben jullie inderdaad ook een heerlijk kampeerweekend gehad! Genieten!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.