Terwijl dit stukje online komt zoef ik net met onze kroonprins de A2 op! Dag Limburg, hallo Zeeland! Tijd voor een roadtrip!
Zoals ik maandag al vertelde ga ik lekker een weekendje naar mijn ouders in Haamstede. Ze staan met hun caravan het hele seizoen op een fijne, rustige camping. Laurens slaapt lekker luxe in de caravan en ik zal de nachten doorbrengen in een tentje. Zo heb ik toch nog een beetje het Pinkpopgevoel, zonder schreeuwende mensen, harde muziek en veel te veel bier. Kan deze prinses op de erwt wel waarderen. Dat zo’n luchtbed echt niet lekker ligt neem ik maar even voor lief… ๐Ÿ˜‰

Laurens loopt al dagen te stuiteren dat we ‘NAAR OPAOMA OPVEKANSIE NADE ZEE’ gaan. Ik kijk al dagen uit naar de frisse zeelucht die mijn verkoudheid weg zal jagen. Het wordt prachtig mooi weer, waardoor een strandbezoekje zekers te weten onderdeel uitmaakt van het program. Verder gaan we lekker scharrelen op de camping, dutjes doen, ijsjes eten en barbeknoeien. Klinkt als een perfect weekend toch?

Nou, het is bijna perfect, want de roodharige hunk blijft achter in het Limburgse land. Verschil moet er wezen, hij gaat lekker klussen, wij knijpen er vantussen. Flauw hรจ?! ๐Ÿ˜‰

De auto zit tot de nok toe volgestouwd met spullen…serieus, het maakt dus blijkbaar niet uit of ik een paar nachtjes of een hele week wegga. Of ligt het aan de hoeveelheid peuterbenodigdheden? Laten we daar voor het gemak maar vanuit gaan! ๐Ÿ˜‰

Ik ben een beetje hyper terwijl ik dit stukje nog even schrijf. Ik ben namelijk f-ing trots dat ik het ein-de-lijk aandurf om alleen naar Zeeland te rijden! Dit opent weer zoveel meer deuren voor me en dat voelt goehoeeed!

Lieve mensen, ik wens jullie allemaal een heerlijk weekend, neem elke zonnestraal in je op, want de zomer van 2016 is voorbij voor je met je ogen kunt knipperen. Maak mooie herinneringen en geniet!

Doei!
Doei!
Berichten met een * in de titel bevatten commerciรซle content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

12 Reacties

 1. Goed van je dat je zelf gaat rijden! En je boft echt met het weer! ๐Ÿ™‚

 2. Kleine Prinses Antwoord

  leuke foto en dat wordt wel leuk denk ik een roadtrip ๐Ÿ˜€

 3. Suus / babyisthenewblack.nl Antwoord

  JEMIG BREG!!! Wat een respect dat je zelf gaat rijden (zelf bent gaan rijden)! Dat is geen kattenpis het hele stuk. Goed van je.
  Dat het de rit maar helemaal, compleet en volledig waard gaat zijn. Ik duim voor de mooiste zonnige dagen van deze zomer tot nu toe en heel veel plezier.

  GENIET! <3

 4. Woop woop super goed van je! Ik doe t je niet na, dat hele stuk rijden. Je mag daar zeker trots op zijn!! Heeeeeeeeel veel plezier daar!! ๐Ÿ˜€ Oh word helemaal vrolijk van je blog ๐Ÿ˜€

  • Hahahaha, mooi dat je er vrolijk van wordt! Het ging supergoed, dus ben helemaal hyper de pieper nu! Dankjewel! ?

 5. Wauw wat leuk zeg! Heeel veel plezier en ik hoop dat het heel mooi weer wordt voor jullie!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.