Iets later dan beloofd: het tweede deel van de antwoorden op jullie vragen. (Lees deel 1 hier) Terwijl ik zat te schrijven belandden er meer dan 1100 woorden op mijn scherm. Daarom heb ik besloten om ook nog een deel 3 te maken, anders zit je morgen nog te lezen. Ontdek vandaag waar je mij voor wakker mag maken, waar ik het liefst op vakantie ga en waar ik bang voor ben…

Mandy vuurde maarliefst vijf vragen op me af. Nieuwsgierig aagje! 😉

Waar kunnen ze jou ‘s nachts voor wakker maken?

Voor een zacht wit broodje met een ouderwetse rundvleeskroket. Je weet wel, met van dat draadjesvlees erin. En voor sushi. En voor van die koekjes met chocolade en suiker erop. Maar uit veiligheidsoverwegingen kun je me die dingen beter overdag voeren en me ‘s nachts gewoon laten slapen.

Wat lust je absoluut niet?

Witlof, bruine bonen, kaasfondue en blauwschimmelkaas. Verder heb ik jaaaaaaaren gedacht dat ik feta vies vond. Blijkt dat ik het superlekker vind en nu zijn de potten met feta dus niet meer aan te slepen hier in huis….

Favoriete vakantiebestemming?

bregblogt.nl

Binnen Nederland is dat absoluut Zeeland. Als we maar even de kans krijgen gaan we er naartoe. Ik ontspan altijd zodra we Zeeland binnenrijden. Er hangt daar een bepaalde rust die er in combinatie met de zeewind voor zorgt dat ik ontzettend geniet en tot rust kom.

Buiten Nederland vond ik Tenerife erg fijn en ik ben heel benieuwd naar Italië in september. Ik heb een vaag vermoeden dat ik daar op slag verliefd op zal worden….

Jouw ideale date-night?

Ready to go! (Alleen m'n loppenstift nog ff zoeken ?)

Etienne en ik gaan regelmatig op datenight en dat is elke keer zo fijn. Een tijdje terug gingen we luxe dineren en dat was toch wel very close to perfection!

Wat zou je doen met een miljoen?

Het hele huis verbouwen. Verhuizen hoeft niet zo nodig, want we wonen hier fijn. Ik zou wel graag een aanbouw willen plaatsen, de badkamer vernieuwen en de zolder opknappen. Dan nog een groot deel van het geld vastzetten voor later en tot slot zou ik met onze familie heerlijk op vakantie gaan naar een luxe resort. In 2013 hebben we dat ook gedaan ter ere van het 40-jarig huwelijk van mijn ouders en dat was zo leuk!

Angela vuurde drie vragen op me af:

Wat is je favoriete kledingstuk?

Mijn feestjurk, die ik vorig jaar een keer bij Vero Moda scoorde voor €5,-! Hij doet het ontzettend goed bij feestelijke gelegenheden, maar ook op doordeweekse dagen draag ik hem veel, met een sweater erop. Sterker nog, ik heb hem nu aan!

Deze foto past perfect bij mijn blog: georganiseerde chaos! Terwijl ik mijn best deed om mijn lievelingsjurk vast te leggen, deed Laurens even een poging tot breakdancen.

Wat is het meest gekke dat je ooit in je leven hebt gedaan?

Mijn leven hangt van gekkigheden aan elkaar, al ben ik tegenwoordig wel wat rustiger en huiselijker hoor. Als tiener kwam ik nog weleens op de radio als ik een liedje aanvroeg voor een crush. Met carnaval ben ik weleens geschminkt met een snor en in een onsamenhangende creatie naar buiten gegaan. Achteraf snap ik daar echt geen drol van, toen vond ik het een geniaal idee.

Waar ben je bang voor?

Hier schreef ik maandag al een uitgebreid stuk over. Ik ben bang voor spinnen en bij vlagen voor autorijden. Mijn spinnenangst heb ik redelijk onder controle, tenzij er zo’n vieze, bruine spin hier over de houten vloer trippelt. Dat gebeurde voor de laatste keer toen ik net geopereerd was en toen sloeg de paniek effe toe.

Autorijden gaat tegenwoordig erg goed. Zoals je maandag al kon lezen ga ik dit weekend alleen met Laurens naar Zeeland. Vind ik echt retespannend en ik heb er nu soms al klamme handjes van. Maar het komt goed! I can do it!

Heb jij nog leuke vragen die je aan me wilt stellen?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

  1. Oeh spinnen ik haat ze!! Ik roep of mijn vriend of ik ga gewapend met de stofzuiger er op af en dan niet hopen dat hij eruit kruipt…
    Lekker hè hier aan de kust, have fun en geniet ervan. Ik ga juist dit weekend het binnenland in…

  2. Zo zie je maar dat iets moois helemaal niet duur hoeft te zijn! En Zeeland is heerlijk, wat een mazzel dat je ouders ook daar wonen.

  3. Feta is ook gewoon heel erg lekker! Ben wel benieuwd of je geitenkaas dan weer vies vind of juist ook wel weer lekker.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.