Al sinds Laurens een ieniemienie baby’tje is, kom ik regelmatig bij de Etos. Tegen het einde van de flesvoedingstijd ontdekte ik dat hij de huismerkvoeding daar ook prima vond. We halen er regelmatig luierst en ik ben groot fan van de billendoekjes. Maar daar gaat dit artikel niet over. Bij aankoop van babyproducten krijg je namelijk altijd babyzegels en juist daar wil ik het vandaag even met jullie over hebben.

Gisteren viel mijn oog op een oproep van Stichting Babyspullen:

Al maanden liggen hier twee volle spaarkaarten, plus nog wat losse zegels in een la. Ik was van plan om hier iemand blij mee te maken die ze goed kan gebruiken, maar zoals dat meestal gaat ontsnapte het aan mijn aandacht. Dankzij de oproep van Stichting Babyspullen heb ik de zegels meteen in een envelop gedaan en in de brievenbus gestopt. Zo kunnen de kaarten ingewisseld worden voor producten die meer dan welkom zijn bij jobge gezinnen die het niet  zo breed hebben. Een kleine moeite voor mij, een groot verschil voor hen.

Heb jij nog babyzegels van Etos en gebruik je ze zelf niet? Je kunt ze nog tot half augustus opsturen naar onderstaand adres:

Stichting Babyspullen
Nijverheidsplein 2F
1704 RB Heerhugowaard

Volle spaarkaarten zijn t/m 21 augustus 2016 in te leveren bij Etos, daarna gaat de drogisterijketen over op het digitaal sparen van de zegels.

Heb je geen babyzegels, maar wil je op een andere manier helpen? Check dan op www.stichtingbabyspullen.nl waar een inzamelpunt bij jou in de buurt is en welke spullen ze goed kunnen gebruiken.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

12 Reacties

 1. Haha derde artikel in mijn kringetje over deze stichting. Goede PR hebben ze gedaan 😉 Ik ben kom alleen bij de Kruidvat dus geen zegels om te doneren helaas.

  • Ze hebben geen PR gedaan, ik zag de oproep en besloot dit initiatief te steunen en te delen….

 2. Mooie actie! Jammergenoeg heb ik een paar maanden geleden alle halve spaarkaarten en losse zegels in de prullenbak gegooid, omdat ik er in de praktijk niets mee deed. Mocht ik toch nog wat vinden, stuur ik ze op. Zal de blog meteen delen via Facebook!

 3. Wat een goed doel zeg! Ik kom helaas niet zo veel bij de Etos, dus ik heb ook geen babyzegels. Maar ik zal het in ieder geval in mijn babyomgeving laten weten

 4. Wat goed dat je hier aandacht aan besteed! Ik hoop dat ze veel zegels zullen ontvangen!

 5. Wat een goed initiatief zeg!! Ik had er nog niet van gehoord. Zou wel heel sneu zijn trouwens als je dat enkel zou delen vanwege de PR! Ik ga gelijk een paar velletjes brengen. Doe ik ook eens iets goeds voor de medemensch

 6. Sjoukje - meergeldminderstress.nl Antwoord

  Wat een goed idee zeg! Ik heb ze jaren gespaard, en bijna nooit gebruikt. Ze liggen nog altijd in de keukenla (en mijn jongste is nu bijna 5…). Morgen zitten ze in de brievenbus!

 7. Ik heb van de week nog gewone zegels gekregen ? Ze zeiden niets over digitaal sparen oid…
  Vind het overigens wel een prima actie hoor! Je moet elkaar helpen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.