Tegenover het station in Maastricht ligt een nieuwe hotspot voor de lunch: SAP! Toen ik begin juni een treinreisje naar Amsterdam voor de boeg had, besloot ik daar een lekkere bagel te halen. Sindsdien wil ik alleen nog maar bagels en het liefst van SAP….

Op letterlijk een steenworp afstand van het station vind je deze gezellige sap- en bagelbar. Het moderne interieur met zwarte wanden, witte stoelen en lichte houten tafels geeft een uitnodigende uitstraling. Uh wacht Breg, jij vindt ZWARTE wanden uitnodigend? Ja, ik zou het thuis nooit willen, maar hier is het oprecht heel cool. De zaak heel hoog, dus het zwarte kan prima en maakt de ruimte zeker niet kleiner of donkerder. Ik voelde me er direct thuis!

Het personeel is vriendelijk en opgewekt, je wordt snel geholpen en bent gegarandeerd van een vers broodje, want ze maken jouw bagel waar je bij staat. Of zit, want je kunt kiezen voor zowel take away als lekker in de zaak lunchen.

Zoals je op  bovenstaande menukaart ziet, is er ook volop keus voor de vegans onder ons. En zeker weten dat ik die Nutella Banana nog een keer ga nemen…..

De eerste keer koos ik voor een Chicken Avocado op een multigrain bagel. De bagel werd nog eventjes getoast en toen belegd met de malse kip. De paprikahummus was pittiger dan gedacht, daar moest dit watje even aan wennen. De smaak was echter heel erg goed!

Vorige week was ik er weer en koos ik voor een BITCH, waarbij de I eigenlijk een L is 😉 Bacon, Lettuce, Tomato, Cheese, Ham én spicy garlic sauce. Naast bagels is er ook volop keuze uit verse sapjes. Ik besloot de Royal Dutch te nemen, met sinaasappel, wortel en gember. Jummie!

Naast al het verrukkelijke eten is er ook nog free wifi, waardoor het een ideale plek is om te werken, te studeren of op de trein te wachten. Een stuk gezelliger dan zo’n oncomfortabel stationsbankje toch?

Ik ben groot fan en zal zeker nog vaker gaan lunchen bij SAP!

Wat is jouw favoriete plekje voor de lunch?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Ziet er gezellig uit, alleen jammer dat het zo ver weg is 🙁 Als ik ooit in de buurt ben hou ik het in mijn achterhoofd.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.