Niks zo lekker als een avondje onderuitgezakt hangen in de bioscoop, met een veel te grote bak popcorn op je schoot, een lekker drankje in je hand en je vriendinnen aan je zijde. Ik doe het veel te weinig, maar dit jaar gaat het er zeker één keer van komen, nu ik heb ontdekt dat er echt een geweldige film draait binnenkort: Bad Moms!

Klaar met de perfectie, tijd voor Bad Moms!

Moeder Amy heeft haar leven – voor de buitenwereld –  perfect op orde: een droomhuis, twee kinderen, ze jongleert zich een slag in de rondte met werk, sport en haar taken voor de PTA, in Nederland beter bekend als de oudercommissie. Ze wil alles voor iedereen goed en perfect doen en loopt zich zelf daarin steeds verder voorbij.

Als tijdens een PTA meeting wordt gesproken alsof er een wereldramp gebeurt wanneer er een kruimeltje ongezonde stoffen in de taarten van de bakesale belandt is Amy er klaar mee. Ze wil niet langer perfect zijn en besluit om samen met twee bevriende moeders de club Bad Moms op te richten. Tot grote ergernis van de Perfect Moms.

Bekijk hier de trailer en je krijgt een goed idee van wat er vervolgens gebeurt..

De film is van de makers van de Hangover en staat garant voor een avondje lachen. Naast Mila Kunis schitteren ook Christina Appelgate en Jada Pinkett-Smith in deze comedy.

Bad Moms - bregblogt.nl

Feest der herkenning

Ik vermoed dat de film veel herkenning zal bieden… Recent was ik nog op het Loedermoederevent in Amsterdam en naar aanleiding van mijn verslag daarover waren de reacties heel enthousiast. Veel van jullie herkennen zich in de worsteling om het allemaal goed en perfect te willen doen, maar tegelijkertijd overal lak aan te willen hebben en lekker je eigen plan te kiezen.

Allemaal naar de bios!

De film draait vanaf 4 augustus in de Nederlandse bioscopen. De perfecte gelegenheid om een avondje te plannen met je vriendinnen, hapje eten vantevoren, wijntje erbij en dan lekker lachen, gieren brullen!

Wil jij deze film gaan zien?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

  1. Hij is leuheuk!! Haha heerlijk even verstand op 0 en de vlaag van herkenning zien! Ik zet hem op mijn lijstje! Merci!

  2. mathiske's mama blog Antwoord

    Jaaaaaaaaa! Die wil ik zien. Ik ga de trailer gelijk delen met vriendinnen ??

  3. Zeker! Ik ga denk ik de meiden van de pufclub uitnodigen voor een avondje bioscoop! Kunnen we meteen toasten dat we de eerste 4 jaar overleefd hebben en er nu een nieuwe fase aanbreekt ;D

  4. Oh wat een bult met goeie actrices. Maar dat wordt alleen kijken denk ik. haha
    Daarvoor krijg ik hubbie niet mee.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.