Een paar weken geleden heb ik jullie het eindresultaat van onze keukenverbouwing laten zien. Ik ben nog elke dag ZO blij met dit pareltje in ons huis. Er ontbrak alleen één ding: een mooie buffetkast. Ik kreeg allerlei tips voor de mooiste winkels. Winkels vol met kasten waar ik van droomde. En met bijbehorende prijzen. Dus besloot ik nog eens op Marktplaats te kijken…

Op een zaterdagochtend struinde ik door Marktplaats en daar sprong hij meteen eruit: een prachtige witte buffetkast. Met glazen deurtjes en een houten blad. De prijs was ook heel vriendelijk, dus ik stuurde de adverteerder een mailtje. We konden de volgende dag al komen kijken!

Een tikkeltje nerveus – ja ik kan nerveus worden van zulke geweldige vondsten – reden we die zondagmiddag naar België. Nét over de grens bij Maastricht bedoel ik dan. De eigenaars van de kast hebben daar een huis gekocht dat ze helemaal aan het opknappen zijn en in hun nieuwe, strakke, interieur is geen plaats meer voor een landelijke kast. Boffen wij even! De verkopers waren ook nog zo lief om de kast te komen brengen, omdat ze toch een bestelwagen voor de deur hadden staan, hoe tof is dat? Binnen 2 dagen vond, kocht en ontving ik dus een droomkast! I really loooove it when a plan comes together!

De kast heeft perfecte afmetingen en het is alsof hij altijd al in de keuken heeft gestaan. Met recht een pareltje! We hebben al ons glaswerk erin gezet en er is nog volop plek over. Zo ontstaat er alweer geleidelijk een rommel-laatje…typisch hoe snel dat kan gaan!

img_20160531_084814.jpg

Nu rest ons alleen nog het schuren van een klein stukje vloer en het plaatsen van twee stopcontacten en dan is de keuken ECHT klaar.

Wat was jouw mooiste Marktplaatsvondst?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

  1. Mooi hoor! Ik koop niet zoveel via marktplaats. Vind het altijd zo’n gedoe!

  2. Hij past er inderdaad perfect bij! Daar moet je echt maar geluk mee hebben op marktplaats en dit keer mocht jij de gelukkige zijn.

  3. Wat fijn dat je eindelijk je droomkast hebt gevonden. Heerlijk dat keuken nu echt (bijna) klaar is!

  4. Wat een mooie! Past er helemaal bij. Fijn, zulke vondsten. Zelf nog niet vaak iets via marktplaats gehaald, wel een keer de nieuwste Party & Co op online koopjeshoek voor €7. Was ik ook heel blij mee ?

  5. Wat een prachtige kast! Wij kopen ook bijna alles via Marktplaats ☺️ Onze mooiste marktpaatsvondst..ehm, dat is zoveel! Ik weet het niet, haha. Lekker genieten van jullie mooie keuken!

  6. Mathiske's mama blog Antwoord

    Wat een gave kast!! Mijn beste vondst is denk ik onze fatboy hangmat

  7. Hij is leuheuk!!! Deze staat ook nog om mijn lijstje mochten we ooit verhuizen! En niet te vergeten heel praktisch, er kan zoveel in! Mooie Belgische vondst! 😉 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.