Vaderdag: de dag om Etienne eens goed in het zonnetje te zetten. Zolang Laurens nog niet zelf kan gaan shoppen voor hem, neem ik de honneurs waar. En – al zeg ik het zelf – dat is verrektes goed gelukt dit jaar!

We zijn de dag heel relaxed begonnen, want Laurens sliep uit tot 10.30. Sterker nog, als ik hem niet wakker had gemaakt sliep hij echt een gat in de dag. Kan wel iets te maken hebben met het feestje waar hij gisteren mee naartoe mocht 😉 We hebben lekker ontbeten, cadeautjes uitgepakt en wat aangerommeld in huis. Vanmiddag hadden we een verjaardagsfeestje en as we typ leggen we lekker op de bank te chillen. Zo heeft de roodharige hunk zijn Vaderdag het liefst: samen zijn en lekker rustig aan doen.

Afgelopen week (ja, ik weet het, lekker op tijd) vroeg ik aan Etienne: “Zeg schat, heb je al aan Laurens doorgegeven wat je voor vaderdag wilt hebben?” Waarop hij lekker bijdehand antwoordde: “Ja, dat heb ik hem gezegd.” Zucht. Nieuwe poging: “Wat wil je voor vaderdag hebben?” Ha, die strategie werkte beter. Hij wilde graag een biografie van één van zijn grootste muzikale helden ever, Prince. Hoppakee, dat was zo geregeld.

Toen ik later boodschappen ging doen, liep ik in de Zeeman tegen een ge-wel-dig shirt aan. Een beetje fout is het wel, maar daardoor ook juist weer leuk! Grappig detail: mijn broer kreeg hetzelfde shirt, dus de zwagerts kunnen binnenkort gaan twinnen. 😉

t shirt Batman, bregblogt.nl

Voordat je denkt dat Laurens er zo wel erg makkelijk vanaf komt: ook de kroonprins is aan het werk gezet. Hij heeft op de opvang een prachtig kunstwerk gemaakt, dat vervolgens door de juffies mooi is ingepakt. Beretrots was hij toen hij het mocht geven!

img_20160619_105519.jpg

img_20160619_105503.jpg

De vader des huizes laat weten dat hij zeer content en in zijn nopjes is met de ontvangen geschenken! Mijn eigen papa zie ik vandaag helaas niet, maar die heb ik wel verrast met een brief, die ik vanochtend op mijn blog heb geplaatst.

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne dag hebben gehad, een extra dikke knuffel voor degene die hun lieve papa vandaag hebben moeten missen…. ♥

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.