Vorig jaar schreef ik al een ode aan je, ter ere van Vaderdag. Dit jaar doe ik het gewoon nog een keer. Omdat het kan en omdat je het verdient!

Afgelopen jaar was niet bepaald een feestjaar. Je hebt flink wat voor de kiezen gehad en wat sla je je er telkens weer kranig doorheen. Rug recht, neus in de wind en gaan. De vooruitzichten zijn verre van rooskleurig en dat doet pijn, heel erg veel pijn… We maken van elk moment samen nog een fijn moment. Zonder al te veel poespas, gewoon door het samen gezellig te hebben. Ik vind het echt bewonderenswaardig hoe je ermee omgaat. Samen met mama, als een ijzersterk team. En met humor. Zo vroegen we, Etienne en ik, ons vorige week nog af hoe dat er nou uitziet, jij, een grote man van 1.90 m, in een roeiboot. Want je kunt wel zeggen dat je elke week gaat roeien, er is van alle jaren dat je al roeit, héél toevallig geen beeldmateriaal en daar zijn we nou juist zo nieuwsgierig naar. Je probeerde ons nog om de tuin te leiden met een plaatje van Google, maar zo makkelijk gaat dat niet meneer! Maak komende week dus maar gauw een selfie en app me die door, dan zal ik er niet meer om zeuren, beloofd! 😉

Laurens is idolaat van je. Als we bij jullie zijn geniet hij (en wij ook) intens van de momenten dat jullie samen naar de bussen kijken of als jullie samen een boekje lezen. Hij weet trouwens altijd precies wat je aan het doen bent. Best knap met een afstand van 185 kilometer ertussen! Hij zegt regelmatig: “Opa? Opa is dutje doen!” als ik mama mag geloven klopt dat meestal wel. Je hebt hier in huis dan ook naast de bijnaam Opa Hoedje de bijnaam Opa Dutje. Vind je vast niet erg hè?

Binnenkort willen we samen naar Soldaat van Oranje gaan. Een uitstapje waar ik enorm naar uitkijk en waarvan ik blij ben dat we het samen mogen beleven. Als jij maar rijdt, want met mij achter het stuur wordt het niks daar in de randstad… 😉

Ik zal er nu een eind aan breien, voor ik te sentimenteel word. Voor je het weet is de Kleenex niet aan te slepen en dan wordt mijn laptop nat 😉 Ik wil gewoon heel graag even zeggen, ten overstaan van de hele wereld, dat ik heel erg trots op je ben en enorm veel van je hou. Op naar de Vaderdag ode van 2017! ❤

Dikke kus van je knapste, lelijkste, leukste, stomste, slimste, domste, grappigste, saaiste, jongste en oudste dochter!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

 1. Lieve Bregje,

  Dank je wel voor deze vaderdagblog. Gisteren regende het buiten, nu even binnen.
  De roeiboot foto is gemaakt.
  Ontbijt op bed in de caravan gekregen.
  Verheug me op ons uitje naar soldaat van Orane!

  Kus van pap

 2. Pingback: Hé pap, dit hadden we niet afgesproken! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.