Oh lieve mensen. Je kent ze wel hè, die dagen met een gouden randje? Nou, onlangs had ik er een heleboel achter elkaar! We gingen met zijn drietjes een weekje naar Zeeland en dat was ZO FIJN! We boften ten eerste al enorm met het weer en daarnaast was er rust, drank, eten en fijn gezelschap. Zoveel fijns, dat ik er een Oh Happy Day voor jullie van maak, uiteraard met een heleboel foto’s! Enjoy!

Daar gaan we! En ja, u ziet het goed: Breg achter het stuur! Whoei! De reis ging heel erg goed..behalve het feit dat we de ring van Antwerpen deze keer met de klok mee hebben gereden...zo kom je nog eens ergens zullen we maar zeggen!
Daar gaan we! En ja, u ziet het goed: Breg achter het stuur! Whoei! De reis ging heel erg goed..behalve het feit dat we de ring van Antwerpen deze keer met de klok mee hebben gereden…zo kom je nog eens ergens zullen we maar zeggen! Oh en wat je daarachter ziet liggen is een keukenrol, geen wc rol… 😉
Een voedzame maaltijd *kuch*. Na ons ritje en het installeren in ons appartement waren we tutti kaputti. Een zeker blond wezentje was erg in zijn nopjes met een tottie als avondeten...
Een voedzame maaltijd *kuch*. Na ons ritje en het installeren in ons appartement waren we tutti kaputti. Een zeker blond wezentje was erg in zijn nopjes met een tottie als avondeten…
bregblogt.nl
Kijk ‘m gaan: op naar het strand! Vorig jaar was meneer nog bang voor het zand, dus het was spannend hoe het dit jaar zou verlopen….
bregblogt.nl
…een groot succes zoals je ziet! De heren hebben heel wat tijd doorgebracht, terwijl Etienne kastelen bouwde en Laurens ze weer kapot maakte 😉
Tijd voor een hapje en een drankje. Niet meteen de kinderbescherming bellen, het is 0.0 en het blikje was dicht. Zo'n loedermoeder ben ik nou ook weer niet ;)
Tijd voor een hapje en een drankje. Niet meteen de kinderbescherming bellen, het is 0.0 en het blikje was dicht. Zo’n loedermoeder ben ik nou ook weer niet 😉
Zo, peuter uitgeteld in bed, tijd voor wijn en een boek. Ik las maarliefst 3 boeken in een week, jeuj!
Zo, peuter uitgeteld in bed, tijd voor wijn en een boek. Ik las maar liefst 3 boeken in een week, jeuj!
bregblogt.nl
Hoppakee, weer een dag mooi weer, dus in de bolderwagen en op naar het Grevelingenmeer! Die bolderwagen is echt zó handig trouwens, we kregen hem zo in zijn geheel in de auto, handig voor de luie medemensch!
Laurens speelt, wij chillen met onze billen. Als we niet bekogeld worden met zand bedoel ik dan...
Laurens speelt, wij chillen met onze billen. Als we niet bekogeld worden met zand bedoel ik dan…
bregblogt.nl
Wederom tijd voor eten, dit keer een heerlijke lunch op het park.
bregblogt.nl
De kroonprins ging logeren bij opa en oma en wij genoten van een diner ter ere van onze 5 jaar verkering!
bregblogt.nl
Lekker een dagje voor onszelf. Wat doe je dan? Juistem, naar eens strandtent, garnalenkroketten eten en lekker boekjes lezen op een zachte loungebank. En een beetje kussen voor de camera natuurlijk…
Mosselen eten bij opa en oma!
Mosselen eten bij opa en oma!
Een beetje scharrelen over het park en wie zit daar? Bollo Beer! Zelfs deze plastic versie was angstaanjagend, dus meneertje bleef veilig op mijn schoot zitten. ;)
Een beetje scharrelen over het park en wie zit daar? Bollo Beer! Zelfs deze plastic versie was angstaanjagend, dus meneertje bleef veilig op mijn schoot zitten. 😉
Na een relaxte pyjamadag lekker uit eten. Laurens zijn peetoom was inmiddels ook gearriveerd (wisten we pas een week vantevoren, heel toevallig!) en we gingen met een hele groep lekker eten op het park.
Na een relaxte pyjamadag lekker uit eten. Laurens zijn peetoom was inmiddels ook gearriveerd (wisten we pas een week vantevoren, heel toevallig!) en we gingen met een hele groep lekker eten op het park.
Een speciaal buffet voor kinderen, kijk 'm trots staan met z'n bord van bollobeer
Een speciaal buffet voor kinderen, kijk ‘m trots staan met z’n bord van “bollobeer”!
bregblogt.nl
Gauw weer even naar buiten tussen de buien door. Het mooie weer liet ons in de steek, naarmate het einde van de vakantie naderde…Lekker in de draagzak en op naar….
...het strand! Wat een verrassing hè? De mannen bouwden er weer flink op los en ik ademde de zeelucht nog even flink in!
…het strand! Wat een verrassing hè? De mannen bouwden er weer flink op los en ik ademde de zeelucht nog even flink in!
bregblogt.nl
Liefde voor deze twee mannen <3
bregblogt.nl
Wat wij elke avond deden? Lekker White Collar bingewatchen! En wijn drinken, uiteraard…
bregblogt.nl
Jaja, na een week angstig wegkruipen in mijn armen was het moment daar: een high five voor Bollo!
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

12 Reacties

  1. Ramona van den Arend (Kijk, mama!) Antwoord

    Wat een blijheid. Je schrijft zo leuk! Wat een fijne week. Wij hebben ook zo’n bolderkar, ideaal! Wij zijn al wat jaren niet meer in Zeeland geweest. Komt wel weer.

  2. Dat ziet er uit als een heerlijk relaxed weekje met je billen in het zand, super! En gefeliciteerd met jullie vijf jaar mijlpaal 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.