Vandaag hebben de roodharige hunk en ondergetekende 5 jaar verkering! 5 Jaar geleden sloeg de vlam jn de pan, de vlinders op hol en Cupido gaf zichzelf ongetwijfeld een high five,vanwege uitmuntende prestaties….

Wat denk ik nog vaak terug aan die dag, en de dagen die eraan voorafgingen. We leefden in een roze (Pinkpop) bubbel, flirtten wat af en uiteindelijk was daar DE KUS! Op dat moment had ik niet durven dromen dat ik nu, vijf jaar later nog elke dag wakker mag worden naast mijn roodharige hunk.

Totally in loooovveeeeee
Totally in loooovveeeeee

We hebben wat voor onze kiezen gehad, pieken, dalen, we kunnen er een boek over schrijven. Gaan we misschien ook nog weleens doen denk ik! Het mooie van die pieken en dalen is dat je weet wat je aan elkaar hebt. Toen ik mijn dagen sleet als een hoopje ellende, was Etienne mijn rots in de branding. Hij sleepte me er doorheen en bleef in me geloven. We vierden samen mooie mijlpalen, staan nog steeds elke maand stil bij onze verkeringsdatum en twee jaar geleden werd de kroon op onze relatie geboren. We zijn een team en daar ben ik trots op.

 

IMG_5657
Voor je gaat denken dat het allemaal maar goud is wat er blinkt…(ik zal hier geen grapje maken over blinkend goud aan een bepaalde ringvinger) dat is heus niet zo. Net als in elke relatie vinden we elkaar weleens niet zo lief. Best heel stom zelfs. Dan explodeert de boel even flink en als het stof is neergedaald, staat het fundament nog stevig overeind. Ik denk dat het best gezond is om soms even te knallen, omdat we ons dan weer realiseren wat we aan elkaar hebben en dat we elkaar, ondanks een pittige discussie, nog steeds leuk vinden. De aanleiding voor een ruzie is overigens meestal iets banaals als rommel in huis, een afspraak vergeten of het feit dat hij te hard ademt pf zijn eten als een bouwvakker naar binnen werkt… Ik ben ook maar een gewone vrouw… 😉

We zaten al een tijdje te denken hoe we ons eerste lustrum leuk konden vieren op de blog. Wat denk je? Nul komma nul ideeën. Dus besloten we tijdens onze datenight ter ere van dit jubilee maar een paar cheesy liefdesfoto’s te maken. Met name die met de flamingo die een vis in zijn billen bijt vind ik zelf erg komisch…

 

Hoera voor de liefde! 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

14 Reacties

  1. simpel, met een snufje liefde Antwoord

    Gefeliciteerd! Dat er nog vele jaren bij mogen komen.

  2. Gefeliciteerd! Op naar de volgende jubilea. Vandaag zou trouwens wel een bijzonder mooi moment zijn… ?

  3. Aaaaaaah gefeliciteerd! Mijn vriend en ik zijn ook alweer bijna 5 jaar bij elkaar. We doen alleen niet echt aan dit soort mijlpalen. Moeten we misschien toch maar doen dit jaar. Precieze datum is me onbekend, maar we leerden elkaar kennen op Lowlands. Makkelijk te onthouden dus!

  4. Mathiske's mama blog Antwoord

    Gefeliciteerd met jullie jubileum!! Nobele gelukkige jaren samen ❤

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.