Zoals je gisteren al kon lezen, gebeurt er van alles in mijn wensenlijstje. Een aantal wensen is al uitgekomen, op andere kan ik nog wel effe wachten. Vandaag deel ik de update over de laatste 8 wensen met jullie…

Elke maand op datenight met Etienne

Even denken hoor, volgens mij zit het wel goed. In januari zijn we een avond naar het theater geweest. In februari hebben we een hele gave avond gehad bij het concert van de Staat, waarna we nog op stap zijn gegaan. Vooral die kater de dag erna was supertof! In maart hebben we Racoon weer live gezien…ik was uiteraard zo blij als een kind! In april genoten we van een heerlijk etentje bij Dock Five, waarna we nog een afzakkertje namen bij Café Nouveau. Ook toen was de volgende dag echt supergezellig! 😉 Afgelopen maand aten we heerlijk bij Restaurant Vanille, maar daar heb ik het net al over gehad. Had ik al verteld hoe lekker dat was? 😉 Deze maand staat er ook weer een datenight op het program, twee zelfs! We gaan lekker eten voor ons 5-jarig verkeringsjubilee en we gaan eind juni naar een openluchtconcert van Maaike Ouboter!

Minimaal 5 keer per week een artikel plaatsen

Lukt aardig, volgens mij haal ik meestal de zeven wel. Ik zit best goed in mijn blogflow, de ene week wat minder dan de andere. Het heeft geholpen om het roer om te gooien en niet zo streng voor mezelf te zijn. Ik blog als ik wat wil vertellen en gelukkig is dat een heleboel en kan ik genoeg pagina’s vullen! Hopelijk blijft het zo goed gaan, want ik heb er echt heel veel plezier in.

Een uitgebreid diner koken voor vrienden

Telt ook mee dat ik iemand anders uitgebreid heb laten koken en dat ik een beetje meehielp? Dat gebeurde namelijk in april, toen mijn lieve vriendin Hennie een verrukkelijke ossobucco in elkaar draaide voor ons eetclubje. Man, o man, wat was dat smullen! Een echt etentje van mijn hand heeft nog niet plaatsgevonden, maar we hebben nog zes maanden. Komt wel goed. Denk ik.

Klaar om te pruttelen in de oven!

Elke week naar pilates

Ja! Hier ga ik dus mijn joker in zetten hè! Ik heb een bak vol excuses, waardoor het niet altijd uitkomt om te gaan sporten. Donderdag 18.30 is gewoon ook echt een onhandige tijd. Maarrrrr, ik heb een paar weken geleden de kolder in mijn kop gekregen en ben uit het niks gaan hardlopen. Hilariteit alom, want ik had al 8 jaar niet meer gelopen. Inmiddels staan er drie trainingen op de teller en het gaat elke keer een beetje beter. Ik beweeg dus wel genoeg, vind ik zelf.

Beter fotograferen

Als ik mijn foto’s van een jaar geleden vergelijk met de foto’s die ik nu maak, ben ik zeker vooruit gegaan. Ook scheelt het dat mijn smartphone een hele goede camera heeft, vooral bij daglicht. Samen met fotografe Esther zette ik begin dit jaar een aantal handige tips op een rijtje voor de mooiste foto’s met je smartphone.

IMG_9628
foto: www.estherhameleersfotografie.nl

Liever zijn voor mezelf

Zoals je wel tussen de regels door kunt lezen, is dit nog weleens een uitdaging. Ik moet vaak veel van mezelf, voel me reuze verantwoordelijk voor alles en iedereen, wil iedereen te vriend houden. Dit gaat gewoon allemaal NIET. Punt. Dus probeer ik wat minder streng te zijn en soms de boel de boel te laten. En te accepteren dat ik soms best een beetje kwetsbaar mag zijn, dat dat ook oké is. En de boodschap die ik jullie laatst meegaf, geldt natuurlijk ook gewoon voor mezelf.

Zoveel mogelijk geld inzamelen voor No Guts No Glory

Dit staat op een laag pitje. Ik merk dat ik dit moeilijk vind en dat het nog lastiger is om mensen te bereiken. Berichten die ik deel over NGNG worden amper gelezen, geliked of gedeeld. Kanker is een kloteziekte (excusez-le mot) en daar wil niemand liever mee geconfronteerd worden. Toch is het iets moois, als je eraan kunt bijdragen om iemand die ongeneeslijk ziek is, toch nog een goede kwaliteit van leven kunt bieden. Nu ik zelf te maken heb met ziekte in de familie, realiseer ik me hoe belangrijk dat is. Ik blijf dus met heel mijn hart en ziel verbonden aan NGNG, hopelijk komen er ook gauw weer ideeën om het in de praktijk te brengen.

Pearl Jam live zien

Als ik ze dit jaar nog live ga zien vreet ik een hele cheesecake op. Want de kans dat dit lukt is echt minimaal, zo niet nihil. Toch blijf ik hopen op een wonder….je weet het nooit! Gelukkig zie ik Racoon in juli weer, dat is een mooie pleister op de wonde…

Ik ben best tevreden over het verloop van mijn wensen. Met nog een half jaar te gaan hoop ik dat ze allemaal uit zullen komen….time will tell!

Heb jij wensen en/of doelen voor 2016? En komen ze uit?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

10 Reacties

 1. Wat een heerlijk lijstje Breg. Fijn om te lezen.
  Mijn grootste wens voor dit jaar kwam dinsdag in vervulling. Een baan voor mijn man. En daarmee kon ik ook de wens om met mn zoon naar Pink Pop te gaan in vervulling laten gaan! Nu nog met mn dochter naar de Lion King. Zo fijn!

 2. Je mag trots op jezelf zijn. Je hebt al veel bereikt. Ga zo door! Ik heb niet echt doelen voor het hele jaar maar stel doelen per maand op. Ik heb namelijk het idee dat dat voor mij beter werkt.

 3. Aukje Leermakers Antwoord

  Volgens mij gaat het behoorlijk goed met die doelen. Ik heb eigenlijk niet echt doelen voor mezelf vastgesteld, maar is eigenlijk niet verkeerd om te doen. Misschien eens doen, bijvoorbeeld bij de start van het nieuwe schooljaar. Dat is wel een mooi moment.

 4. Je bent hartstikke goed bezig. Ik heb een 101 dingen lijst in 1001 dagen. Soort van Bucketlist. Deze staat wel op mijn site, maar ikzelf besteed er te weinig aandacht aan, helaas. Straks maar weer eens kijken wat ik kan afvinken.

 5. Sohee, jij bent echt wel goed bezig! Je hebt al heel veel bereikt en nog een half jaar om de rest voor elkaar te krijgen – op die laatste na moet het vast goed komen 🙂

 6. Zo’n lijstje helpt toch met het halen en uitvoeren van wensen!
  Hier een ‘bucketlist’ ook daar gaat het best snel, toch wel leuk om elke keer een puntje weg te kunnen strepen!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.