Aan het begin van dit jaar stelde ik een lijst op met 16 wensen voor 2016. Wensen over allerlei onderwerpen, waarvan ik vurig hoop dat ze dit jaar uit gaan komen. Nu de helft van het jaar nadert, is het tijd om de balans op te maken. Lukt het een beetje of is het nog één grote onvervulde bende? Vandaag geef ik een update over de eerste 8 wensen, anders zit je vanavond nog te lezen. Morgen volgt deel 2…

Mijn kledingkast opruimen en één goede garderobe overhouden die helemaal bij me past

Ik ben aardig op weg! Een paar weken geleden was mijn kast zo’n bende, dat ik alles op het bed heb gegooid en ben gaan uitzoeken. Dit resulteerde in een opgeruimd leggedeelte en twee zakken vol die naar de kringloop konden. Lekker! Het hanggedeelte heeft nog wat aandacht nodig, maar daar heb ik nog geen zin in. Laatst ben ik gaan shoppen en ik heb toen advies gekregen van mijn vriendin (en TOPSTYLISTE) Yolande. De shoplog met stylingtips lees je hier! Deze wens loopt dus wel redelijk volgens plan, maar is nog niet klaar om afgevinkt te worden.

Poepiesjiek uit eten

Yeah baby, deze is in the pocket! In mei ging ik met Etienne heerlijk eten bij restaurant Vanille in Eijsden. Wat hebben we genoten! Het eten was tongstrelend lekker, de service en de sfeer uitstekend en door het mooie weer kreeg de avond een gouden randje.

Zie je dat? Een heel erg blije Breg!

20 boeken lezen

Op dit moment staat de teller op 12 en ben ik bezig in boek nummer 13. Ik zit in een goede leesflow en probeer vrije momentjes zoveel mogelijk te benutten. Ik zal binnenkort weer eens een update geven van de boeken die ik de afgelopen maanden las!

Op vakantie naar de zon

We gaan in september naar Italië! Eén van mijn lieve vriendinnen stapt daar in het huwelijksbootje, hoe gaaf is dat! We hebben besloten om er een hele vakantie van te maken, zodat Laurens ook gezellig mee kan! Nu is Italië niet altijd zonzeker, maar ik denk dat het wel goed gaat komen.

Relaxed worden, zijn en blijven

Tja, wat zal ik eens zeggen. Het gaat best wel goed, alleen als er teveel spannende dingen gebeuren wil ik nog weleens van slag raken. Het eindigen van mijn baan en de verbouwing van de keuken leverden wel wat stress op. Gelukkig ben ik daar weer overheen gekomen en is de rust wedergekeerd…

Minder online

Nog zo eentje die wel wat meer aandacht verdient. Ik zoek naar de balans tussen online zijn voor mijn blog en omdat ik het heel leuk vind en offline zijn, omdat ik dat minstens zo fijn vind. De ene dag gaat het beter dan de andere. Inmiddels heb ik met mezelf afgesproken dat ik mij er vooral fijn bij moet voelen. Zo laat ik mijn telefoon vaker thuis naar feestjes of naar mijn werk (toen ik nog werkte dan) en dat gaf al rust. Niet te moeilijk over doen is mijn motto.

Trouwen

Volgende vraag! Wat moet ik hier over zeggen, ik heb het niet in de hand en voor iemand die graag de boel onder controle heeft is dat natuurlijk rete-irritant. Voor degene die samenleeft met die controlfreak is het nog irritanter! Time will tell, geduld is een schone zaak en ik wacht ongeduldig braaf op het magische moment.

Minder denken en meer doen

Nou, hier heb ik dus wel effe in gescoord hoor! In januari besloot ik in actie te komen en Etienne mee te slepen naar de Ikea. Nu, 4 maanden later, staat er een geweldig mooie keuken in ons huis. Ondanks alle stress ben ik zo blij dat we in actie zijn gekomen! Het is elke dag een feestje om in te koken!

IKEA Metod Bodbyn - bregblogt.nl

Niet slecht toch? Morgen lees je hoe het met mijn andere wensen gesteld is…tot dan!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

 1. Doe je goed! Toch meer dan de helft al voor elkaar, de rest goed op weg. Benieuwd naar de volgende acht en hoop toch dat je dit jaar nog een blog mag schrijven over dat adembenemende aanzoek ?

 2. Je bent goed bezog hoor! Toch wel jammer dat het puntje trouwen nog zo onaangetast in het lijstje blijft staan… 😉

 3. Gaat goed tot nu toe.. Alleen dat trouwen he.. Misschien moet je het juist schrappen als doel, dat hij dan toehapt 😛

 4. Mathiske's mama blog Antwoord

  Oh ja trouwen in Italië, dat stond hoog op mn lijstje, maar konden we ff nier betalen. Het lijkt mij een goed plan als jij en de rode hunk gaan trouwen! Allemaal wedding spam op je blog ??

 5. Ik denk dat ik begin dit jaar één grote wens had. Een baan voor mijn man. Deze wens is deze week in vervulling gegaan.
  En daarmee heb ik gelijk mijn tweede wens uit laten komen: met mijn zoon naar Pink Pop. Dus… vandaag reizen we af naar het zuiden!
  Zo gaaf dit!
  Breg, je bent goed bezig met je wensen zo.
  Leuk om te lezen!

 6. Gaaf die bruiloft in Italie, superleuk vooruitzicht! En dat trouwen… ligt ook voor 50% bij jou he 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.