Hartelijk vrijdag, lieve mensen! Hoe gaat het met jullie? Klaar voor het weekend? Ik heb weer allemaal losse flodders in mijn hoofd, dus tijd om even gezellig met jullie bij te kletsen!

img_20160531_212757.jpg

Afgelopen week was druk en hectisch. Ik heb nog weinig van het vakantiegevoel kunnen ervaren, ook al heb ik heel veel leuke dingen gedaan. Zo kon je dinsdagavond al lezen dat ik afscheid heb genomen op mijn werk. Een afscheid met een lach en een ingeslikte traan. Ik heb zoveel geleerd in de periode dat ik daar werkte en dan vooral op persoonlijk vlak. Om nog maar te zwijgen over de gezellige collega’s die ik er heb ontmoet! Gelukkig is er Facebook en zullen we elkaar zeker nog weleens zien.

img-20160601-wa0035.jpg

Woensdag was een spannende dag! Ik ging met vriendin Margot naar Amsterdam. Samen op de feesttoer naar het Jaz in the City hotel, naast de Ziggo Dome. Je weet wel, die geweldige muziekzaal waar Adele die avond optrad. Waar ik geen kaartjes voor heb gekocht. Maargoed, ik dwaal af. Ik was door Jaz uitgenodigd voor de officiële opening. Een hele eer en ik was dan ook heel erg blij dat het mogelijk was om te gaan. Nog blijer was ik toen Margot met me mee wilde. Ik noem haar niet voor niks mijn sister from another mister, we zijn een perfect duo! Etienne had een vrije dag, dus ik had geen zorgen over Laurens. Overigens was ik donderdag wel weer heel blij om thuis te zijn bij mijn mannen! Later deze week zie je een uitgebreid verslag van deze party, in beeld en geluid. Nog even geduld dus!

_20160513_081635

Laurens ging donderdag voor het eerst een hele dag naar de peutergroep. Héél even voelde ik me een loedermoeder, omdat ik er niet bij was. Gelukkig zakte dat gevoel al gauw en wist ik zeker dat hij en Etienne dat moment prima aankonden samen. Wat overigens ook het geval was donderdagochtend. Na een kwartiertje extra knuffelen en een paar traantjes werd de kroonprins opgevangen door zijn BFF, waarna ze na een kwartiertje ontdooien samen op boevenpad gingen. Ik haalde een blij mannetje op dat de hele dag fijn had gespeeld.

Laurens 2 jaar - bregblogt.nl

Dit weekend vieren we de verjaardag van Laurens nog met de vriendengroep van (oorspronkelijk) Etienne’s kant en zondag komt mijn oudste broer met zijn gezin gezellig lunchen. Hopelijk zit het weer een beetje mee en kunnen we in de tuin zitten. Met die moesson die de laatste weken het Limburgse land teistert weet je het nooit. Gelukkig hebben wij niet echt ergens last van (gehad). Helaas zijn er mensen in onze omgeving die veel kwijt zijn geraakt door de wolkbreuk van vorige week, die een modderstroom veroorzaakte. Hartverscheurend en onwerkelijk. 🙁

Gelukkig komt volgende week het zonnetje weer door en kunnen we hopelijk genieten van wat warmte en vitamine D! Rest mij niets anders dan jullie een heel fijn weekend te wensen! Ga je nog iets leuks doen? Tell me!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

13 Reacties

  1. Wij vieren morgen de tweede verjaardag van Fenna! Ik heb overigens nog geprobeerd naar je te zwaaien vanuit de rij voor het Ziggodome maar heb je niet gespot 😉

  2. Ik ben benieuwd naar je party verslag! Hoe is t met de zoektocht naar n baan trouwens? Of had je al wat nieuws op t oog?

    • Lief dat je t vraagt! Ben in de running voor een toffe job,dus hopelijk gauw goed nieuws! Duimen maar! 🙂

  3. Heel onwerkelijk inderdaad, die overstroming. Dit weekend staat voor mij vooral in het teken van afscheid nemen, stom genoeg. Emigratie-afscheidsfeest en begrafenis. Zwaar weekend, maar moet gebeuren…

  4. Wat een narigheid al die regen. Tijd voor zon!! Wij gaan dit weekend genieten. Het was mijn laatste week verlof, volgende week weer werken. We brengen nog een bezoekje aan de dierentuin met de kids, zin in! Fijn weekend ook voor jou!

  5. Ik las dat je in de running bent voor een nieuwe baan, echt spannend dus!
    Ik heb ook echt zin in de zon en de warmte! Wij zelf hebben ook weinig last gehad van de regen, wel steeds code geel/oranje, maar weinig regen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.