Vandaag was mijn laatste werkdag en dat betekent dat het tijd was om afscheid te nemen. Ik vind afscheid nemen over het algemeen heel erg stom, want het heeft altijd wel iets verdrietigs over zich. Gelukkig zijn er -ternauwernood- geen tranen gevloeid, het was een hele fijne dag!

Rond een uur of drie kwam ik aan op kantoor. Ik had nog een officieel exit-gesprek op de planning staan en verder was het tijd om mijn collega’s te vertroetelen met wat lekkers en om nog even te kletsen. Toen ik in de lift naar boven stond voelde het wel een beetje gek. Ik was zelfs een beetje nerveus. Na ruim anderhalf jaar komt er een einde aan een hoofdstuk waarin ik veel heb geleerd, fijne mensen heb leren kennen en veel heb gelachen. Da’s toch wel even een dingetje!

Al gauw werd ik door collega Alexx gevraagd om even naar haar bureau te komen. Daar wachtte mij een hele aangename verrassing! Een heerlijke fles bubbels en een kaart vol lieve woorden van mijn collega’s van de locatie Maastricht. Als kers op de taart kreeg ik ook nog cadeaubonnen voor één van mijn favoriete restaurants, Café Madrid!  Whoohoo, wat een verwennerij! Daar gaan Etienne en ik gauw gebruik van maken! Ik slikte dapper een traantje weg, zoveel lieve woorden en al die moeite die ze voor me hadden gedaan: heel bijzonder!

Nadat ik een rondje over de verdieping had gemaakt en iedereen had voorzien van chocola en spekkies, was het tijd voor mijn exit-gesprek. Het moment om samen met mijn HR collega Rian nog even te evalueren en aan te geven wat volgens mij nog verbeterpunten voor afdeling en organisatie zijn. Een nuttig en fijn gesprek, waarin we ook genoeg hebben gelachen!

Ik had voor mijn collega’s een potje drop meegenomen, zodat ze nog elke dag even aan me denken. Ik was namelijk degene die zorgde dat er altijd wat lekkers te snoepen was op ons bureau. Als de directie aanwezig was in Maastricht, wisten ze dit maar al te goed en kwamen ze zeer regelmatig even met me kletsen de snoepvoorraad plunderen…

We zijn met het HR team een hapje gaan eten en dat was erg gezellig. Tijdens dit etentje werd ik opnieuw verwend met twee lieve kaarten en een bon van de Ici Paris! Kan ik weer eens een lekker luchtje gaan uitzoeken, heel fijn! Van mijn HR collega Marie-Jeanne kreeg ik een hele tas vol met chocolade en dropjes, omdat ik haar al die maanden zo goed had voorzien van lekkers en ze het tijd vond om eens iets terug te doen. Geen straf kan ik je vertellen!

En nu is mijn laatste officiële werkdag ten einde. Morgen begin ik met de eerste pagina van een gloednieuw hoofdstuk vol avonturen!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

9 Reacties

  1. Wat fijn dat je zo gezellig af hebt gesloten! Even bijkomen en dan lekker genieten van een welverdiende vakantie! X

  2. Klinkt als een fijn afscheid. Veel succes en plezier met je nieuwe hoofdstuk!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.