Vrijdag trakteerde ik mezelf op een lekker ochtendje shoppen. In mijn uppie, heerlijk! Na afloop plaatste ik een foto van mijn aankopen online en vroeg of jullie in waren voor een shoplog. Het antwoord was een volmondig JA! Styliste Yolande voegde eraan toe: “Inclusief Selfie strippenkaart comments”, dus ik ging aan de slag…

Selfie watte?

Sinds vorig jaar ben ik trotse bezitter van een Selfie Strippenkaart. Deze geniale uitvinding van Yolande Avé heeft me al door menig kledingdilemma heen gesleept. Het principe is simpel: Je koopt voor €25,- een kaart met 10 strippen. Elke strip staat gelijk aan 1 kledingstuk. Per kledingstuk mag je zoveel selfies appen als je maar wilt, waarna Yolande je voorziet van een eerlijk en inspirerend advies. Ik schreef al eens eerder een blog over mijn ervaringen met de kaart, dat kun je hier teruglezen.

Aan de slag!

Zodra Laurens zaterdagmiddag in bed lag, toog ik naar de zolder met mijn nieuwe aankopen en een paar tops om ze mee te combineren. Ik kocht namelijk 3 jurken en 2 rokken, dus er was aanvulling uit mijn bestaande garderobe nodig om leuke sets te maken. Ik zet een paar selfies in een collage, zodat je een beeld hebt hoe het eraan toe gaat in zo’n sessie… 😉

selfie strippenkaart - bregblogt.nl
Lekker Pinterest Perfect joh, die zolder van ons!

De tips van Yolande

Ik gooide een hele zooi selfies op de app en wenste Yolande veel plezier! 😉 Toen ik later die avond terugkeerde van een feestje zag ik al uitgebreide tips en tricks in de app staan, die ik graag met jullie deel.

Over de groene rok

“Crispy katoenig, wat voor wat extra volume zorgt, ook door de plooien. Erboven heb je dus minder volume nodig: kijk naar soepelvallende, zachte, elegante stoffen in tops die niet té wijd vallen en draag die er goed in. Strak hemdje is leuk erop, heel hoogzomer. Wil je dit naar je werk dragen, kun je er beter een iets chiquere top met een mouwtje op doen. Zoals die blauwe? Wel erin dragen!”

Over de witte jurk

“Mooi als je de stof naar achter trekt. Aan de voorkant wat cleaner, (vooral met de knoopjes dicht: I love it!) en aan de achterkant wordt de langere lengte benadrukt door de plooien – brilliant al zeg ik het zelf haha! (…) De  roze pumps eronder zijn een dikke hit! Fijne lage gympies eronder kan ook heel leuk zijn! En wellicht kun je ‘t met een panty en lang grof vest wel doordragen naar het najaar?”

Over de blauwe jurk met kanten rug

“I love het onverwachte kanten detail op de achterkant. En inderdaad slim om de rok wat meer op te trekken, zo past íe beter om je billen en de lengte is nog steeds heel mooi! Het is wel een dun stofje dat makkelijk tekent dus geen ondergoed of een boxer met lange pijpjes is een must!”

Over de blauwe kokerrok

“De blauwe kokerrok is een goede basic! Hoe vind je zelf de sweater erop versus de gestreepte top erin? Mijn advies is om wel te laten zien hoe hoog de rok zit, dus top altijd deels of helemaal erin. Anders wordt het vrij lijzig en blokkig, niet het gewenste idee lijkt me.

Over de groene maxidress

“Deze doet het goed met sandalen. Mooi met een strakke top erop. (…) Fijne basic om uit de kast te kunnen trekken, maar ook een tekenend stofje, dus weet dat je alles eronder ziet!”

Kijk, dat zijn adviezen waar ik iets mee kan. Ik ben aan de slag gegaan, heb Etienne een camera in zijn handen geduwd en zie hier, het resultaat! De groene maxidress kreeg ik niet mooi op de foto, dus onzeker én perfectionistisch als ik ben, deel ik daar geen foto van. Gelukkig blijft er genoeg beeldmateriaal over om jullie te showen wat ik allemaal heb geshopt!

shoplog bregblogt.nl
De rok is van Only en kost €21,95. De kanten top is ook van Vero Moda uit de collectie van vorig jaar. de sandalen zijn van Unisa en die kocht ik vorig jaar bij O’Moda.
shoplog - bregblogt.nl
Een simpel donkerblauw jurkje van Only, dat bijzonder wordt door de kanten rug. Hier moet ik alleen nog even een passende boxer onder vinden, want dit is niet helemaal mooi zo. Toch wilde ik het jurkje graag showen 😉 Sandalen zijn van Unisa.
shoplog - bregblogt.nl
De blauwe tricot kokerrok is van Only en kost €9,95. De top kocht ik vorig jaar in de sale bij The Sting en is van Bella Ragazza en de sneakers zijn van Sacha. De witte benen en de peuter zijn privébezit.
shoplog - bregblogt.nl
Wederom de blauwe rok van Only, dit keer gecombineerd met een blauw topje van Forever 21 (de fijnste hemdjes vind ik!), een gestreepte top uit de basic-collectie van H&M en mijn sneakers van Sacha.
shoplog - bregblogt.nl
Dit jurkje kocht ik bij de Hema en het kostte €19,-. De sneakers zijn van Bien Bleu en ik kocht ze 2 jaar geleden bij The Sting.

Wat vind je van de outfits en de tips? Vertel het me in de comments, ik ben benieuwd!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

15 Reacties

 1. Dat blauwe jurkje vind ik het leukst! Ik zou zelf niet zo snel iemand zo over mijn kleding laten.oordelen ik bepaal liever zelf wat ik aan doe en hoe ik het draag.

  • Da’s ook superfijn als je dat kan! Maar als je kleding en shoppen lastig vindt en niet altijd weet wat (en hoe) je aan moet, dan kan het heel prettig zijn als er een professional met je meekijkt 🙂

 2. Blauwe jurkje en jurkje hema zijn super. Kokerrok trouwens ook! Wel idd een boxer eronder 😉 En wat een leuk concept trouwens!

 3. die olijfgroene jurk! wow! en blauw staat je sowieso erg goed. wel even een string onder je jurkjes dragen..komen je billen nog beter uit! 😉

 4. Zwaar fan van de twee eerste outfits! En die roze pumps jong! Ik zou voor minder een moordje plegen… 🙂

 5. Groene rok zou ik korter maken en top erover heen. Verder alles prachtig!

 6. Leuke items zeg!! Ik kan niet wachten tot ik weer eens echt kan shoppen voor een nieuwe garderobe. Zal Yolande in m’n gedachten houden heb volgens mij nog wat strips over ?

 7. Mathiske's mama blog Antwoord

  Echt moe kleren. In vind de kokerrok het leukst, maar misschien omdat ik dat zelf ook vaak aanheb

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.