Hartelijk zondag!Het is weer tijd voor muziek! Pak een lekker kopje koffie en nestel je op de bank. Ietsje later dan normaal, omdat we vannacht pas om 2.00 thuiskwamen van een gezellig feestje en dus lekker uitsliepen. Vandaag geef ik het woord aan Lisette van de leuke blog Mama’s en Fitness. Lees en luister je mee?

De muziek van ... Lisette - bregblogt.nl

Wie ben je?
Hoi hoi, ik ben Lisette, 31 jaar, woon samen met mijn vriend in het Brabantse land en samen hebben wij 2 zoontjes van 3 en 6 jaar oud. Echte boefjes! Verder hebben we een poes, genaamd Simba en zouden de kids er nog wel een poes bij willen maar nee .. onze alleenstaande Simba is op en top gelukkig in ons gezin en dat houden we ook zo. Ik werk parttime op kantoor en verder is de sportschool mijn 2e thuis 😉 ik train 3 maar het liefst 4x per week in de sportschool waar ik vooral in het krachthonk te vinden ben. In januari 2015 heb ik de knop omgezet en wilde ik betere versie van mezelf worden .. tot nu toe gaat het   goed af 😉 Ook ben ik dol op festivals, zoals 7th Sunday, Flying Dutch, Extrema .. Dance Valley! Heerlijk, het zonnetje .. zonnebrilletje op, water in de hand en VOLOP genieten van de lekkerste beats!

Welke plaat stond op nummer 1 toen je geboren werd?

Danny de Munk – Ik voel mij zo verdomd alleen

Op welk nummer kreeg je jouw eerste zoen?

Ohhh .. geen idee ! Ik weet nog wel wanneer het was, carnaval 1999 haha 😉 Dus je kunt wel raden wat voor muziek er draaide hihi.

Wie was je tieneridool?

Ik was HELEMAAL wild van de Backstreet Boys, heel mijn slaapkamer hing vol met posters en ik had er alles van. Stickerboeken, kettinkjes, armbandjes .. noem maar op! Moet heel eerlijk zeggen dat ik de muziek nog steeds leuk vind en de jongens zijn inmiddels uitgegroeid tot echte mannen .. ja, ik vind ze nog steeds leuk haha. Vorig jaar was er een documentaire in de bioscoop .. daar ben ik nog wel naartoe geweest! Erg leuk 😉

Welk nummer laat je dansen door de kamer en waarom?

Lastig! Ik luister vrij veel naar muziek, als ik thuis ben staat de radio aan op Q Music of Slam Tv. Ik hou het meeste van Dance muziek en ook mijn kids vinden het geweldig. De oudste roept elke keer: “Mama, wanneer mag ik mee naar een festival?” Haha, als ik ze dan zie stuiteren .. zo leuk! 🙂

Welk nummer maakt je verdrietig en waarom?

Het nummer van Guus Meeuwis – ‘De weg’. Ik heb (gelukkig) nog geen dierbare mogen verliezen maar mocht ik zelf vroegtijdig gaan, mag dit gedraaid worden. Denk er liever niet teveel over na. Wat ik ook een heel mooi nummer vind is het nummer van Ali B – ‘Terwijl jullie nog bij me zijn’. Als ik de eerste woorden hoor, huil ik al … prachtig nummer over zijn 2 zoontjes! Aangezien ik mama ben van 2 jongens ben, betrek ik dit dan weer op mezelf.

Wat is voor jou de ultieme kerstplaat?

Mariah Carey – all I want for Christmas

Wat is het allerbeste concert dat je ooit hebt gezien?

Ik ben maar naar een paar concerten geweest.. maar de allerbeste is toch echt van Beyonce! Wat een powervrouw, prachtige stem, verschijning, een top show .. dit jaar wilde ik weer maar kon helaas niet aan kaartjes te komen. Het was ontzettend snel uitverkocht.. op naar een volgende keer. Haar lekkerste dancenummer vind ik toch wel ‘Run The World’ maar haar mooiste nummer vind ik ‘Listen’.

Wat is een (vrij) onbekende plaat / artiest waarvan je vindt dat de hele wereld hem moet leren kennen (en waarom)?

Dit vind ik moeilijk! Ik ga niet op zoek naar “nieuwe” muziek, ik hoor het op de radio of tv en ja, ik vind het leuk of niet… maar ik ga voor James Arthur – ‘Impossible’. Hij is de winnaar van X Factor UK 2012 (kwam ik ook pas later achter maar goed 😉 ) ik vind de versie die hij zong tijdens de finale, echt zo waanzinnig mooi! Kippenvel! Dit nummer staat ook op mijn ipod die ik aan heb staan tijdens het trainen en dit laat me toch net iets harder knallen… 😀

Welk lied symboliseert jouw leven op dit moment?

Ik ben een gewoon happy girl ….. Pharrell Williams – Happy

Van welke plaat krijg je kromme tenen en een pesthumeur?

Sieneke – Sjalalie VERSCHRIKKELIJK! En ik kan ook echt niet luisteren naar hardcore of klassiek! Totaal niet mijn ding!

En tot slot: wat is je favoriete nummer allertijden?

Dat zijn er teveel om op te noemen! Lastig .. maar ik zal er 3 met jullie delen 😀 Niels Geusebroek & Wildstylez – ‘Year of Summer’, The Underdog Project – ‘Summerjam’, Abel – ‘Onderweg’

Dankjewel Lisette, wat een fijne lijst! We hebben even gedanst op Summerjam, om toch nog in zomerse sferen te komen met dit treurige weer! 😉

Je kunt Lisette volgen op Facebook en Instagram!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Oh wat een leuke rubriek dit om te lezen. En om over na te denken. Mocht je nog iemand zoeken om dit in te vullen, ik meld me aan 😉

    • Dankjewel Saskia! Stuur me even een mailtje (via de contactpagina) en dan krijg je de vragenlijst van me! 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.