Eén van mijn favoriete ontbijtjes is een bakje Griekse yoghurt met krokante muesli en vers fruit. Ik was dan ook zeer blij verheugd dat ik van Quaker 2 pakken Cruesli opgestuurd kreeg om uit te proberen! Ik ga je er zo alles over vertellen en heb ook nog iets héél tofs en lekkers voor jullie in petto!

De twee smaken die ik toegestuurd kreeg zijn Appel & Rozijn en de nieuwe limited edition Cookies & Cream. COOKIES mensen! Joehoe, daar wordt dit zusje van Koekiemonster wel errug blij van. Laurens vond het pakketje reuze interessant en hij stond er dus ook met zijn neus bovenop toen ik even gauw foto’s maakte in de tuin…

Quaker Cruesli - bregblogt.nl

Even wat theorie over de vernieuwde receptuur van Cruesli:

De receptuur van alle Quaker Cruesli varianten bevat nu 30% minder suiker (dan gemiddelde andere krokante muesli’s). De suikervervanger is een extract uit de chicorei wortel (soort vergeten groente) en dus helemaal op natuurlijke basis. De lekkere smaak & krokante bite is natuurlijk niet veranderd!

quaker cruesli - bregblogt.nl

Dit bericht maakte me erg nieuwsgierig, dus de volgende ochtend maakte ik een ontbijtje klaar met de Cookies & Cream variant en wat Griekse yoghurt. Dat smaakte naar meer! De muesli is echt heel erg krokant en de stukjes koek en chocolade geven er een lekkere zoete smaak aan. Met recht een verwenontbijtje. De hashtags #cleaneating en #superhealthy passen er niet helemaal bij, maar ach, die passen sowieso niet bij mij, dus je hoort me niet klagen. Ik bedoel: chocola en koekjes als ontbijt, dat is toch gewoon een feestje?

De andere smaak, Appel & Rozijn, kende ik al en die vind ik nog altijd even lekker. Minder speciaal dan de koekjesvariant, maar helemaal prima voor een snel en makkelijk ontbijtje. Die twee dozen zullen dus wel in no time leeg zijn!

Winactie

Zoals gezegd heb ik ook voor jullie iets lekkers in petto. Ik mag namelijk maar liefst TIEN pakketten t.w.v. €25,- weggeven aan mijn lezers! Da’s toch cool hè?In elk pakket zitten alle 9 Cruesli varianten, dus ook de 2 limited editions Cookies & Cream en Black Berrylicious!

Meedoen is een makkie:

Laat onder dit artikel een comment achter, waarin je aangeeft dat je meedoet aan de winactie.

Delen van dit bericht op social media wordt zéér gewaardeerd evenals een like op mijn Facebookpagina! 🙂

De winactie loopt tot en met dinsdag 31 mei 2016 en op woensdag 1 juni  maak ik de winnaars bekend op mijn blog!

Veel succes!

samenwerking

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

43 Reacties

 1. Grete Karina Antwoord

  Wat heerlijk, de cruesli is hier thuis niet aan te slepen, wij zijn gek op zo’n gezond knapperig ontbijtje!
  Het mag duidelijk zijn, ik loot graag mee.

 2. Ik doe graag mee. Dochterlief en manlief zijn grote fans. We kopen echter altijd dezelfde variant, een tikkeltje uit gewoonte en een tikkeltje uit ‘wat de boer niet kent…’ Met dit pakket kunnen we dus met gerust hart testen. 🙂

 3. Ik doe graag mee! Heb lange tijd een cruesli-fase gehad maar het nu al een tijdje niet gegeten. En ben erg benieuwd naar de nieuwe receptuur en smaken! 🙂

 4. Ik doe graag mee voor mijn man en mijn portemonnee. Dit zou ons namelijk veel geld schelen want hij eet dit spul elke dag 😉

 5. elisabeth maria martina Antwoord

  heerlijk genieten van die lekkernij, ik ben er graag bij

 6. mandy dormans Antwoord

  Ik doe heeeeel graag mee! Moet een kleine 7 kilo aankomen, BRING IT ON!

 7. Henrieke Hommersom Antwoord

  Ik doe mee! Sinds een paar maanden eet ik elke ochtend yoghurt met iets erin. Dit smaakje Cruesli heb ik nog niet geprobeerd. Als ik het niet lekker vind dan eet m’n vriend het wel op (en dat zou helaas ook kunnen gebeuren als ik het wél wat vind) 😉 .

 8. Sabine Mara Collin Antwoord

  Heerlijk!! Ik maak graag een kansje 🙂 Vooral de limited edition lijkt me ergggg lekker (Cookie & Cream)…..

  Zelf gebruik ik vrijwel dagelijks de rozijnen cruesli met yoghurt en verse perenstukjes. Zoooo lekker!

  Ik like op Facebook en zal het berichtje ook even delen.

 9. Jeroen Buurs is net zo als mij en mn meiden dol op cruesli ?? heerlijk smorgens bij het ontbijt en ik heb de tik helemaal van de cruesli inplaats van een koekje bij de thee een heerlijk bakje joghurt als afsluiter van de dag kan er zo van genieten bij ieder hapje horen ze hier in huis hmmmmmm uit mama komen ?? zo’n heerlijk pakket word smullen met ons vier ?? allemaal met blije koppies opstaan en rennen naar beneden voor een gezond ontbijt ?? #duimen ? ?

  Groetjes fenna ???

 10. Dat klinkt heerlijk! Als ik de dag niet met een (eiwit)shake begin, zoals de laatste tijd, pak ik een bak cruesli met yoghurt. Ik ben dan ook heel benieuwd naar de nieuwe varianten, ik doe mee! ??

 11. Krijg al honger van het blog
  Heel eerlijk klinkt die met koekjes mij ook heerlijk in de oren smile-emoticon
  Maar ben zelf ook wel een grote appel fan.

  Maar de blackberry…. Die zou ik zelf uitgekozen hebben denk ik.
  Zou super blij zijn met dit mooie pakket. En mn boodschappen budget ook wink-emoticon

 12. Mmm dat klinkt goed! Ik doe mee…
  Ben ik trouwens de enige die ook graag cruesli zo uit het pak eet zonder joghurt?

 13. Wat een leuke actie! Daar zou ik mijn man ontzettend gelukkig mee kunnen maken! Die eet melk met ontbijtgranen etc. op de gekste tijdstippen, staat er soms ’s nachts nog een keertje voor op. En zelf lust ik ze ook graag, dus ik doe graag mee!

  (FB Tamara Mara Großmaul)

 14. Linda Smeets Antwoord

  Er gaat niets boven een dagelijks schaaltje yoghurt met cruesli! Ik hou d’r van! ?
  Ik doe daarom dan ook graag mee.

 15. Yeah dat willen wij wel. Wij eten heel vaak in de ochtend melk met cruesli, muesli of cornflakes. Ons testpanel zit klaar voor alle smaakjes?.

 16. Oh wat heerlijk zeg! 🙂 Ik eet het ook elke ochtend, maar eigenlijk altijd dezelfde. Ik ben benieuwd naar deze limited editions! En wat fijn dat er minder suiker in zit, joehoee

 17. Super leuke actie. Zelf gebruik ik altijd de Cruesli 4 noten met Alpro. Maar ben erg benieuwd naar de limited editions en dan vooral naar de cookies&cream

 18. Sylvia Jolanda Antwoord

  Wat een leuke manier om zo kennis te maken met uw blog 🙂 En ook mijn favoriete ontbijt bestaat meestal uit yoghurt of kwark, alleen is mijn inpiratie een beetje op, terwijk ik toch wel van variatie hou. Met dit pakket kan ik weer volop experimenteren.

 19. Cruesli is lekker, voedzaam en snel op tafel! Ik doe graag mee en heb deze leuke actie op Facebook gedeeld.

 20. lieke blondeel Antwoord

  Wat een fijne actie ik doe graag mee! ontbijt elke dag met cruesli dus zo’n pakket zou super uit komen. Ook ben ik erg benieuwd naar de nieuwe smaken cookies en cream lijkt me heeerlijk!

 21. Ik hoop dat ik win! Lijken mij erg lekkere smaakjes en van zo n pakket alleen al wordt je al blij haha… Ik heb een berichtje ook op je fb geplaatst bij je winactie

 22. jippie!
  op school hebben de kinderen net 1 maand “thema gezonde voeding” achter de rug, konden ze kiezen tijdens de ochtend pauze uit fruit of rauwkost.
  Nu willen we dit zeker voortzetten en deze cruesli varianten spreken hun vast en zeker aan…
  Ikzelf ben er dol op.
  Ik volg je blog en facebook met plezier

 23. jippie!
  op school hebben de kinderen net 1 maand “thema gezonde voeding” achter de rug, konden ze kiezen tijdens de ochtend pauze uit fruit of rauwkost.
  Nu willen we dit zeker voortzetten en deze cruesli varianten spreken hun vast en zeker aan…
  Ikzelf ben er dol op quacker cruesli
  Ik volg je blog en facebook met plezier

 24. Sandra Snoep Antwoord

  Heerlijk om zo de dag te beginnen… Ben benieuwd naar de nieuwe smaken

 25. Wat een verwennerij! Ik vergeet in de hectiek van de ochtend nog wel eens te ontbijten… Maar hier zou ik wel even voor gaan zitten

 26. Ieeekkkk…deze moet ik meedoen! Ik ontbijt iedere ochtend met Cruesli dus om een keer zoveel smaken te mogen proeven is wel heel erg lekker!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.