Ja lieve mensen, zoals vorige week beloofd, zou ik vandaag de winnaar van de hangmat of hanstoel naar keuze bekend maken!

img_20160526_184038.jpg

Ik had de prijsuitreiking uiteraard heel zorgvuldig gepland, maar door factoren als mooi weer, afspraken buiten de deur en knuffelen in mijn eigen hangmat met de knapste peuter die je maar kunt vinden, duurde het allemaal wat langer. Gelukkig is het allemaal goedgekomen en hebben we een filmpje voor jullie opgenomen!

Ik heb jullie idool Laurens bereid gevonden om de honneurs weer waar te nemen. Etienne zorgde voor een sfeervol achtergrondmuziekje en dat resulteerde in de volgende korte film. Als je het mij vraagt is het Oscar materiaal, zeker vanwege de strakke regie…

https://www.youtube.com/watch?v=ZcVa04oB9FI

GEFELICITEERD! Stuur je me even een berichtje? Dan gaan we regelen dat jij heel erg gauw in je hangmat kunt gaan chillen met je mooie billen!

Voor de andere deelnemers, niet getreurd: morgenochtend komt er een nieuwe winactie online. Eentje die iets met eten te maken heeft, dus stay tuned!

Fijne avond!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.