Vandaag heb ik een hele bijzondere Oh Happy Day voor jullie in de aanbieding, namelijk een uitgebreid fotoverslag van de feestelijkheden rondom de 2e verjaardag va onze kroonprins!

Afgelopen zaterdag vierden we het feestje met vrienden en familie. We hadden het feestje in de middag gepland, zodat Laurens nog een middagdutje kon doen. Dat had zo zijn voordelen voor alle betrokken partijen. Zo waren wij zeker van een uitgerust feestvarken en kon ik me nog even uitleven in de keuken. Ik had bedacht dat ik zo’n fancy fondanttaart ging maken….en dat is ook nog aardig gelukt voor een eerste keer!

taart Laurens - bregblogt.nl
Tadaaaa! Ik had de taart gevuld met frambozenjam en verse aardbeitjes. De reacties waren positief, dus ik kan me er nog een keer aan wagen!

Ik heb me ook nog gewaagd aan een Oreo cheesecake. Die was iets minder goed gelukt qua uiterlijk, maar smaakte heerlijk! Daar gaan we dus nog even op oefenen!

Ingrdiënten oreo cheesecake - bregblogt.nl

Om 13.00 kwam mijn middelste broer samen met zijn dreumeszoon op bezoek. Ze waren helemaal uit Den Haag genomen om neef Laurens te feliciteren, echt super lief! De jongens schelen 8 maanden en ook al zien ze elkaar niet vaak, ze speelden zo leuk samen!

Vanaf een uur of drie stroomde de visite langzaam binnen. Laurens was lekker aan het spelen en kwam af en toe even een knuffel incasseren en een cadeautje uitpakken. Hij vond het vooral gezellig dat er zoveel vriendjes en vriendinnetjes waren om mee te spelen volgens mij..

Laurens jarig - bregblogt.nl
Cadeautjes uitpakken!
Laurens drinken - bregblogt.nl
Even zitten en wat drinken. Hoe gaaf is zijn verjaardagspakje? Ik ben er helemaal verliefd op!!

img_20160521_193250.jpg

 

Laurens 2 jaar - bregblogt.nl
Hoppakee, lekker een hap uit de taart nemen, gewoon omdat het kan!

We genoten van het heerlijke weer, wat hapjes en natuurlijk een wijntje of twee… Toen om een uur of zes alle visite weg was en we zaten na te kletsen met de buren, zocht Laurens een rustig plekje op. Hij speelde met zijn nieuwe garage en je hoorde hem druk kletsen. Even alle indrukken verwerken.

Laurens 2 jaar - bregblogt.nl
Ik vind het zo’n lief plaatje… <3

Dinsdag was Laurens dan ECHT jarig. We hadden deze dag allemaal vrij genomen, zodat we het feest nog eens dunnetjes over konden doen. Mijn ouders waren in het weekend verhinderd, dus die zijn dinsdag naar Maastricht gekomen. Het was onze planning om gezellig naar GaiaZoo te gaan, maar dat liep iets anders…

We begonnen de dag met een lekker ontbijtje en het uitpakken van cadeautjes en post! ‘s Avonds hadden Etienne en ik de tafel al gedekt voor een heus verjaarsontbijt mét cadeau op tafel!

's Avonds hadden Etienne en ik de tafel al gedekt voor een heus verjaarsontbijt mét cadeau op tafel!

Jaja het was ons nog gelukt om dit pareltje te scoren bij de kringloop, zoals ik laatst al vertelde!
img_20160524_091716.jpg

Je bent pas echt jarig als je een muts op hebt en mag ontbijten met een lekker croissantje!

Je bent pas echt jarig als je een muts op hebt en mag ontbijten met een lekker croissantje!

Tante Suus kwam nog gezellig even knuffelen en een cadeautje brengen. Samen bekeken ze alle mooie verjaardagspost die we op de muur hadden geplakt.

Tante Suus kwam nog gezellig even knuffelen en een cadeautje brengen. Samen bekeken ze alle mooie verjaardagspost die we op de muur hadden geplakt.

Opa en oma waren inmiddels gearriveerd en het was weer eens tijd voor taart!

IMG_3924

Na de taart en een heleboel knuffels was het inmiddels bijna half 2 en moest een zekere peuter toch echt naar bed toe! Dit betekende dat een middagje dierentuin er niet meer in zat, want voor we daar zouden zijn zou het park alweer bijna sluiten. We hebben lekker geluncht met mijn ouders en besloten om naar Aken te rijden, zodra de jarige job wakker was. In Aken hebben we lekker een rondje door de stad gelopen en daarna een hapje gegeten.

img_20160524_165704.jpg

Wat een heerlijke verjaardagsdagen hebben we gehad. Laurens is enorm verwend, heeft al heel wat uurtjes gespeeld met zijn nieuwe speelgoed en hij genoot van alle aandacht en het bezoek.

Dank jullie allemaal voor de lieve kaartjes, appjes, reacties hier en op Facebook, Twitter en Instagram. Ik ga ze gauw uitprinten en bewaren voor later.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

12 Reacties

 1. Nog gefeliciteerd met Laurens!
  Wat hebben jullie een geluk gehad met het weer. Twee keer zelfs! Mooie taart, zeker voor een eerste keer. En die oreo cheesecake gaat qua uiterlijk volgens mij vaker mis, maar wat is die lekker he? Daar mag je me echt ‘s nachts voor wakker maken!

 2. De taart is mooi gelukt en met het inpakpapier is het gelukkig ook goed gekomen. Het ziet eruit als een zeer geslaagd feest!

 3. Mathiske's mama blog Antwoord

  Nog gefeliciteerd met Laurens. Wat een heerlijke dagen. ik ben wel benieuwd naar je oreo cheesecake!

 4. Hanna @ eenbezigbijtje.nl Antwoord

  Ik vind de taart leuk geworden! Vers fruit erin is ook altijd lekker. Maar allerbelangrijkst, fijn dat Laurens leuke dagen heeft gehad!

 5. Ook zo’n leuke feestdagen gehad! Mooi om terug te kijken…hier ook eens zo’n oreo cheesecake gemaakt. ..Die was helemaal uitgezakt maar smaakte heerlijk. .Daar gaat het uiteindelijk om toch ?

 6. Wat een heerlijke dag voor jullie knappe kleine man! Wat een feest, je ziet jullie genieten. Petje af voor het maken van de taart…had ik nooit gekund ! Erg leuk! Hopelijk veel genoten en hier en daar een traantje weggepinkt, want wat gaat het leven snel he, maar wat is het mooi!

 7. Ziet eruit als een geslaagde dag! Heel lief al die foto’s! Twee jaar alweer, jeetje.

 8. Dat ziet er uit als een hele gezellige en relaxte verjaardag! Leuk om te zien hoe jullie het gevierd hebben.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.