Vandaag is het feest in huize Breg Blogt, want onze allerliefste, mooiste, knapste, leukste en slimste zoon is jarig! Hieperdepieperdepiep…….Hoera!

Op 24 mei 2014 werd ik eindelijk verlost van mijn dikke buik! Ik moest er wel effe anderhalve dag voor werken, maar het was de pijn, ellende en toestanden meer dan waard! En nu, ik heb eventjes niet opgelet, nu is meneertje ineens weer jarig en wordt hij 2! Daahaag dreumes, hallo peuter!

Het maken van de feestfoto's was een waar succes zoals je kunt zien!
Het maken van de feestfoto’s was een waar succes zoals je kunt zien!

We hebben afgelopen zaterdag al feest gevierd met vrienden en familie en vandaag gaan we gezellig met mijn ouders apies kijken in GaiaZOO, als de weergoden het toelaten teminste. Vanavond gaan we dan nog lekker wat eten. Morgen zal ik hier uitgebreid verslag van doen in een nieuwe Oh Happy Day!

Laurens 2 jaar - bregblogt.nl

Vorig jaar was ik echt mega sentimenteel rondom Laurens zijn verjaardag. Ik vermoed dat dit nog wat te maken had met een restje hormonen dat de weg naar buiten niet kon vinden. Dit jaar heb ik af en toe wel een traantje weggeslikt, maar ben ik vooral dankbaar en blij want….

 • We hebben een gezonde zoon
 • We hoeven sinds januari niet meer op controle in het ziekenhuis en hebben daarmee een heel vervelend hoofdstuk af kunnen sluiten
 • Hij zegt regelmatig “houfjouww mammie” dus ik weet dat hij me wel aardig vindt
 • Hij kan hopelijk in het komende jaar de luiers vaarwel zeggen…vinden wij ook heel fijn
 • Hij zegt de hele dag door grappige dingen, waardoor er veel gelachen wordt hier in huis
 • Ik weet zeker dat zijn stembanden en longen goed functioneren, want er wordt heus niet altijd gelachen hier in huis
 • Ik ben de gelukkigste mens op aarde, gewoon omdat ik op die 24e mei 2014 mama mocht worden van dit prachtmensje!

Ik zou het heel tof vinden als je hieronder een felicitatie voor Laurens achter wilt laten. Ik zal ze allemaal uitprinten, voorlezen en daarna in zijn bewaardoos doen!

Fijne dag!!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

27 Reacties

 1. Van harte gefeliciteerd Laurens. 2 is een prachtige leeftijd. En nog vele jaartjes. Beloofbje dat je niet zomaar de luiers vaarwel zegt? ???

 2. Lieve Laurens, 2 jaar alweer, van harte gefeliciteerd grote man! Hopelijk hebben jullie een superdag!

 3. Anita van Rijsewijk Antwoord

  Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Lauren. Een hele leuke dag vandaag ♡

 4. Bianca Schrijft Antwoord

  Hoi Laurens, wat een grote jongen wordt je al!! Alweer 2 jaar. Gefeliciteerd met je verjaardag, ik wens je een hele mooie en spannende dag toe.

 5. Van harte gefeliciteerd! Geniet van je jonge tijd nu, en gebruik die om gezellig te spelen met van alles en nog wat.

 6. Gefeliciteerd lieve Laurens met alweer je tweede verjaardag! Geef mama vandaag maar extra veel knuffels, want ze vindt stiekem dat je veel te snel groeit 😉 Dikke verjaardagszoen van Aukje voor jou en natuurlijk ook eentje van mij!

 7. Aukje Leermakers Antwoord

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Heel veel plezier vandaag met aapjes kijken!

 8. Ahhh wat een mooie datum om jarig op te zijn (wij zijn getrouwd op 24 mei hihi).

  Lieve Laurens, gefeliciteerd met je 2e verjaardag. Wat word je alweer groot zeg! Een hele fijne dag gewenst vandaag in de dierentuin, maar dat moet wel lukken toch?!

 9. Lieve kleine knappe vent, proficiat met je 2e verjaardag! Heel veel plezier in de Gaiazoo vandaag. Laat je maar lekker verwennen door papa, mama, opa en oma! Dikke kus Bernice

 10. Laurens, gefeliciteerd met je verjaardag! Wauw, alweer twee. Toch voorlopig wel blijven ochtendknuffelen met je mama!

 11. Wat een lief idee!! Gefeliciteerd met je verjaardag en vraag maar om flink veel lekkere ijsjes aan mama!

 12. Hieperdepiep, Hoeraaaa!!! Lieve Laurens viert zijn 2 jaar.
  Van harte gefeliciteerd lieverd, dat we nog vele jaren samen mogen gebieten.
  Dikke kus, tante Chellie

 13. Lieve Laurens! Hiep Hiep hoera!!! Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag. Wij wensen jouw een prachtige fijne dag toe. Geniet ervan. Dikke knuffel!!

 14. Twee is zo bijzonder!
  Ik weet nog toen mijn zoontje twee werd en hij voor het eerst bewust zag hoeveel mensen op zijn feestje waren en voor hem kwamen zingen.
  De verwondering en het besef: ‘Dit is voor mij!” is zo mooi!
  Een hele dikke proficiat, zowel voor jouw als je prinsje! Geniet ervan!

 15. Lieve Laurens,

  Gefeliciflapstaart met je tweede verjaardag! Heel veel plezier vandaag bij de aapjes en geef je papa en mama maar een dikke knuffel vandaag voor alles wat ze allemaal voor je doen. Je bent een prachtig kereltje!

  Veel liefs,
  Janske en een kusje van Lola

 16. Lieve Laurens, proficiat met je 2de verjaardag. Wat gaat de tijd toch snel. Ik weet nog dat geboren werd. Je bent en blijft mijn lieverd ????. Fijne dag vandaag met opa en oma.

 17. Lieve Laurens,

  Van harte gefeliciteerd met je 2e verjaardag. Mei is een mooie maand om jarig te zijn. Heel veel plezier bij de aapjes vandaag.

  Groetjes uit Tilburg

 18. Lieve Laurens,
  Wat vliegt de tijd! 2 jaar alweer. Via mama volg ik hoe je van een mooie baby opgroeid tot een heerlijke peuter. Geniet van je kadoos en knuffels.
  Liefs Liz (nichtje van mama)

 19. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  2 is Jeeeeeeeeeej – het wordt weer super gezellig met jouw papa en mama.

 20. Hieperdepiep hoera Laurens! 2 jaar, blijf vooral genieten van het klein zijn! 🙂

 21. Lieve Laurens, gefeliciteerd! Josephine houdt heel erg van liedjes zingen, en viert al bijna twee maanden feest. Je gaat op een stoel staan (mag alleen als het feest is en een mama of papa
  in de buurt) en je zingt: Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de Gloria. In de Gloria, in de gloria! Hiep hiep hoera! Hiep hiep hoera! Handen in de lucht en genieten maar. Vooral als het op z’n peuters wordt gezongen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.