Woensdag is toch wel een van mijn favoriete dagen van de week. Ik ben dan vrij en ga meestal iets leuks doen met Laurens. Zo ook deze week, toen we als voorbereiding voor zijn verjaardagsfeest lekker gingen shoppen…

Multifunctionele moeder a.k.a. kussen...
Alles voor een comfortabel potje tv kijken…

We begonnen de dag traditiegetrouw met een portie woensdagochtendknuffels, gevolgd door een rondje Zapp op tv. Iemand was zeer verheugd over het feit dat Bob de Bouwer daar te zien was en straalde als een ouderwetse gloeilamp! Eenmaal aangekleed en met gevulde magen vertrokken we naar de mondhygiëniste. Mijn behandelingen en het poetsen met Parodontax (gat-ver-dam-me) werpt zijn vruchten af en ik ben weer even goedgekeurd. Zoonlief speelde ondertussen heel braaf. Hij kwam af en toe even gluren wat die mevrouw toch allemaal aan het doen was bij zijn moeder. Ik was zo trots als een aap met zeven.. nou ja, je snapt me wel.

Volgende halte: de stad! Ik wilde een nieuwe verjaardagsoutfit voor Laurens scoren en daarnaast nog wat versieringen en het prentenboek als cadeau voor zijn babygroep.

We begonnen bij de Zara. Ze hebben echt weer een enorm toffe collectie voor de kleine mannetjes en ik moest me inhouden! Ik scoorde een heel tof t-shirt, dat jullie gauw terug zullen zien op de verjaardagsfoto’s! Bij de Xenos haalde ik wat taartspulletjes en ballonnen. Ja, u moet weten dat de roodharige hunk en ondergetekende samen een taart gaan maken voor Laurens zijn verjaardag. We overwegen om het op beeld vast te leggen, want het zou zomaar eens hilarisch kunnen uitpakken… Bij de H&M scoorde ik vervolgens nog een een geweldig verjaardagspakje en toen was het tijd voor lunch!

Kijk 'm stoer zitten dan! <3
Kijk ‘m stoer zitten dan! <3

We streken neer op het terras bij Café Local. Een heerlijk plekje op de Markt om mensen te kijken onder het genot van een lekkere lunch. We hadden ook een primeur, want de kroonprins zat niet in de kinderstoel, maar op een normale stoel naast me. Zó gezellig! Hij kletste honderduit en sjanste met iedereen die hij in het vizier kreeg. Ondertussen at hij braaf zijn broodje en straalde van trots terwijl hij daar zo zat. Om op te vreten was ie!

Bij de Pipoos verleidde hij de verkoopster met zijn grote blauwe ogen en scoorde daarmee een mooie rode ballon. Hij liep de winkel uit, zwaaide en riep: “Daahaag, voggende keer!” We hadden even een klein verschil van mening toen ik hem in de buggy wilde zetten in een wat drukkere winkelstraat, maar hij gaf gelukkig al gauw toe. Een paar winkels later stonden we in de Hema en was het ineens verdacht stil in de buggy. Ik keek en zag dat meneertje rechtop zat te slapen, té schattig! Ik legde hem plat en liep rustig verder de stad in, over de kinderkopjes. Echt, die dingen zijn funest voor pumps, maar de beste uitvinding als je kinderen hebt! Omdat ik het zielig vond om hem na een kwartier wakker te maken als we bij de auto waren, maakte ik een tussenstopje.

img_20160518_142318.jpg

Bij Blend dit keer. In deze eetwinkel krijg je de lekkerste soepen, sapjes en salades. Omdat de lunch mijn maag nog niet verlaten had, koos ik voor een sapje met mango, appel, gember en rode peper. In een woord: YUMMIE! Terwijl Laurens rustig verder sliep kon ik even wat voor me uitstaren en van mijn sapje genieten. Binnenkort zal ik ook het eten eens uittesten en jullie daar verslag van uitbrengen!

Happy Day!
Happy Day!

Op weg naar de auto koos ik voor de toeristische route door het stadspark. Terwijl ik daar liep besefte ik dat dit weer een Happy Day was. Er gebeurde niks bijzonders, het was gewoon een hele fijne, relaxte dag. Met een peuter is het toch altijd spannend hoe de wind waait en wanneer deze omslaat in een tornado. Deze dag stond er een zacht briesje en scheen er een vrolijk zonnetje. Precies zoals een Happy Day hoort te zijn ❤

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

 1. Heeerlijk zulke happy days! Ik herken trouwens die Parodontax afkeer heel goed hihi. Soms als we een nachtje bij oma logeren is dit het enige wat er is. Blèèhh!! Why?!

 2. Klinkt als een perfecte dag! Gezellig ook he, dat samen lunchen? Moet ik met Lise ook snel weer eens doen! Mijn buggy-tip is trouwens om hem er zelf in te laten klimmen. Sinds Lise dat mag heb ik (bijna) geen discussies meer!

  • Goeie tip! Ga ik zeker onthouden, thanks!
   Ja is zo gezellig, kletsen en lunchen, ik zou het t liefst elke dag gaan doen 😉

 3. Ziet er heerlijk relaxed uit. Ook fijn als kinderen in de wagen even slapen en je stiekem nog even wat tijd voor jezelf hebt zonder onderbrekingen ?

 4. Hanna @ eenbezigbijtje.nl Antwoord

  Dat klinkt zeker als een fijne dag! Ik ben benieuwd naar jullie taartcreatie!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.