Het is weer eens tijd voor een tag. Dit keer bedacht door Niels van Tips voor Papa’s. In deze tag komen een aantal keuzes aan bod en ik zal hier eens even mijn licht op laten schijnen. Wil je dus weten wat ik vind van tattoo’s, bungeejumpen en whisky, lees dan vooral verder!

Vakantie in het buitenland of in eigen land?

Afgelopen zomer in Zeeland <3
Afgelopen zomer in Zeeland <3

Allebei. Ik ben heel graag in Zeeland, waar mijn ouders sinds een paar jaar ‘s zomers staan met hun caravan. Zeeland is zo’n rustgevende omgeving, ik kom altijd als herboren terug! Daarnaast gaan we minstens 1 keer per jaar met vrienden een weekendje weg, ook altijd in ons eigen land. Over het buitenland doen we overigens ook niet moeilijk hoor, zo gaan we dit jaar in september op vakantie naar Italië, wat voor mij de eerste keer wordt, op een tripje naar Milaan na. Ik heb er nu al zin in en verheug me op het lekkere eten en de prachtige omgeving!

Was in de droger of aan het rek?

Uhm ik weet niet hoe de wasserijservice dat doet… Oh nee wacht, ik ben geen miljonair, dus laat ik maar gewoon antwoord geven. We hanteren de term “drogerwas” hier in huis, wat staat voor een verzameling sokken, ondergoed, t-shirts, handdoeken en beddengoed. Deze dingen mikken we allemaal in de droger. De rest gaat aan het rek. Bij mooi weer hang ik de was het liefst buiten op, dan ruikt het daarna altijd zo lekker. De enige uitzondering hierop zijn handdoeken, want die gaan dan als schuurpapier aanvoelen en als ik ergens een hekel aan heb is het wel een harde handdoek….

Tattoo’s of piercings

Ik heb in mijn jonge jaren, toen ik 21 was, een tatoeage op mijn onderrug laten zetten. Een weinig originele plaats,  al is het plaatje geen dertien-in-het-dozijn tribal of trampstamp, zoals sommigen het liefkozend noemen. Voor mij symboliseert die tattoo de stad Parijs, waar ik 5 maanden woonde. Ik zou nu niet meer kiezen voor dezelfde tattoo op die plek, maar hij hoort wel bij mij en de keuzes die ik heb gemaakt.

Behalve gaatjes in mijn oren heb ik geen piercings en ik hoef ze ook niet. 😉

Bier/Wijn of Whiskey (of andere sterke drank)

IMG_20150613_174958

Bier en wijn, afhankelijk van de gelegenheid, het weer en waar ik zin in heb. Soms allebei op een avond, al staat dat wel garant voor een stevige kater de volgende ochtend. Whisky heb ik een paar keer gedronken, maar ik vind het echt niet lekker. Etienne daarentegen is een groot Whiskyliefhebber, dus daar kan ik hem altijd mee verblijden..

Bungeejumpen of Parachutespringen

Geen van beiden! Ik heb hoogtevrees, dus als ik uit een vliegtuig wil, doe ik dat gewoon als het weer veilig op de grond staat. Wil ik van een brug af, dan rijd of loop ik gewoon naar beneden. No way dat ik ooit één van deze twee activiteiten ga ondernemen. Stiekem hoop ik dat Laurens ook nooit de behoefte krijgt, want ik zou het doodeng vinden als hij het gaat doen!

Schoenen of blote voeten

Buiten doe ik schoenen uit, thuis gooi ik ze het liefst meteen uit. Aangezien ik een koukleum ben, heb ik zelfs in de zomer vaak sokken aan als ik op de bank zit. Op zomerse dagen in de tuin loop ik dan wel weer het liefste op mijn blote kakkies rond.

Dat was hem dan, heb je me op deze manier weer een beetje beter leren kennen?

Vergeet niet om Tips voor papa’s te vermelden als je de tag overneemt!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

  1. Super dat je de tag ook hebt ingevuld en leuk om wat meer over je te weten te komen. Vooral die tramp stamp kom je anders niet zo snel op he ?. En hopelijk toch wel wijn na bier en niet andersom he ?

  2. Wat een leuke tag zeg! Ik ben stiekem ook heel erg benieuwd naar je tatoeage haha. Tof dat je naar Italie gaat, ik HOU van Italie! Al heel wat zomers doorgebracht :)! Wij gaan denk ik dit jaar niet naar Italie. We gaan sowieso naar Oostenrijk, misschien dat we nog een stukje Italie meepikken maar dat moeten we dan even bekijken ;-)!

    Liefs, Rosie

  3. Leuk om te lezen en je iets beter te leren kennen (al kom ik nog maar sinds kort op je blog, dus voor mij is bijna alles nieuw haha!)

    Inderdaad, blijf maar lekker op de grond allebei 😉 Je kunt altijd nog gaan indoor skydiven (wat trouwens echt fantastisch is, ook met hoogtevrees)

  4. Leuke tag is dit, ik had deze nog niet eerder gezien 🙂 En gaaf dat je naar Italie gaat, dat is één van mijn favoriete vakantielanden!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.