GEEN PANIEK! GEEN PANIEK! Ik heb nog gewoon dikke vette verkering met die rooie hunk van me! En, nee hoor, ik stop ook niet met bloggen! Kom maar even op adem, dan vertel ik je waar dan wel een einde aan komt…

Per 1 juni ga ik weg bij mijn huidige werkgever. Ik heb bijna 2 jaar met heel veel plezier voor ze gewerkt, maar kon niet meer verder groeien binnen mijn vakgebied, iets waar ik wel klaar voor ben. Dus hebben we na een aantal gesprekken in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan. Een hele grote verandering, waar ik de komende tijd wel even aan zal moeten wennen…

Dag, dag, vertrouwde werkplek!
Dag, dag, vertrouwde werkplek!

Vandaag was al mijn laatste werkdag, want ik neem nog lekker wat vakantiedagen op. Het is echt wel heel gek hoor, zo’n laatste dag. Voor de laatste keer mijn mails checken, voor de laatste keer thee zetten, voor de laatste keer de post halen, voor de laatste keer de telefoon opnemen, voor de laatste keer mijn out of office aanzetten….ik heb het allemaal heel bewust gedaan. Ik heb alleen geen allerlaatste liftselfie meer kunnen maken, want -je zult het altijd zien- er stond iemand anders in de lift toen ik vertrok. Dus bij deze mijn één-na-laatste exemplaar…

Dag, lieftselfies!
Dag, liftselfies!

Ik ga mijn toffe collega’s zeker missen en ben blij dat we tegenwoordig zo makkelijk contact kunnen houden via Whatsapp en andere social media. Uiteraard heb ik wel even een linkje naar mijn blog gedropt in mijn afscheidsmail, shameless selfpromotion to the max! Na een dikke knuffel links en een afscheidswoordje rechts heb ik het pand stilletjes verlaten…

Dag rode loper!
Dag rode loper!

Op mijn officiële laatste dag, over anderhalve week, ga ik nog even terug met wat lekkers en daarna ga ik gezellig een hapje eten met mijn team. Een mooie afsluiting van een fijne tijd, waarin ik heel erg veel heb geleerd. Niet alleen over mijn vakgebied, maar ook over mezelf. En hoe jammer het ook is, dat aan dit moois een eind komt, het geeft me een goede, vruchtbare bodem voor nieuwe avonturen en ervaringen. Ik ben er klaar voor!

p.s. mocht je nou denken: “Hee, ik weet echt DE baan voor Breg!” mail me dan effe! Of check mijn LinkedInprofiel!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

18 Reacties

 1. Je vergeet “voor de laatste keer collega’s afluisteren die bij het koffiezetapparaat staan”! 😀

  We zullen je missen!

 2. Kim Bertrand Antwoord

  Hee Bregje!
  Ik had het net gemist toen je wegging. Je bent een topper en iedere werkgever mag blij zijn met jou en je ambitie om te groeien! Weet zeker dat je een baan gaat vinden die aansluit bij je toekomst 🙂
  Groetjes,
  Kim

   • Ja! Ik dacht ik kom nog even een praatje maken met je, bleek dat je al weg was! Gelukkig kom je nog een keer terug voor enkel laatste “goodbye’s”. Het ga je goed in de toekomst en ik weet zeker dat je snel een leuke en uitdagende baan tegenkomt!

 3. Mathiske's mama blog Antwoord

  Wat stoer dat je deze beslissing neemt! Succes en veel geluk

 4. Ik vind het ook een stoere beslissing en ik weet zeker dat je snel een passende baan gaat vinden! Maar eerst lekker bijkomen en genieten.

 5. Spannend hoor. Hopelijk komt er snel een mooie baan op je pad die je de uitdaging biedt die je zoekt.

 6. Knap hoor dat je deze beslissing neemt.
  Hopelijk vind je snel een nieuwe baan die goed bij je past en je kan groeien!
  Succes

 7. Wat spannend en een stoere beslissing om weg te gaan zonder een andere zekere optie. Er komt vast iets op je pad dat helemaal bij je past!

 8. Ik had de lift dan gewoon nóg een keer gepakt totdat ik er alleen in stond ?

 9. Pingback: 6 jaar verkering! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.