**** WINACTIE GESLOTEN ****

Vorige week mochten we al even proeven van de zomer. Wat was het lekker hè mensen? Met je blote voeten in het gras, zonnetje op je snoet en….in mijn geval een tuin vol onkruid, groene tegels en grassprieten tot aan mijn oksels. Het werd dus hoog tijd om de tuin zomerklaar te maken…

Onder zomerklaar maken versta ik overigens: hangmat ophangen, boekje mee naar buiten, kannetje limonade binnen handbereik en chillen maar. Vanuit mijn heerlijke hangmat heb ik perfect zicht op het goddelijke lijf van de roodharige hunk, die zich dan uitleeft met een hogedrukreiniger, grasmaaier en kantjesknippert. De hangmat is overigens zo groot, dat Laurens er ook prima bij past. Hij vindt het nog een beetje spannend, die grote schommel, maar dat zal gauw genoeg wennen!

Hoe geweldig is dit hoekje? Met mijn heerlijke hangmat en gezellige lampjes lig ik er droog en warm bij deze zomer!
Hoe geweldig is dit hoekje? Met mijn heerlijke hangmat en gezellige lampjes lig ik er droog en warm bij deze zomer!

Oh overigens help ik ook wel mee met het zomerklaar maken van de tuin hoor. Niet dat jullie nu allemaal op de bres gaan springen voor de roodharige hunk, omdat hij zo hard moet werken. Ik beloof plechtig dat hij ook af en toen in de hangmat mag liggen. Als zijn klusjes klaar zijn tenminste.. 😉 Afgelopen maandag kon je al zien hoe ik me heb uitgeleefd met plantjes en potjes.

antieke po bregblogt.nl

In samenwerking met Tropilex mag ik één van jullie verblijden met een hangmat of hangstoel naar keuze van het merk Tropilex, inclusief materiaal om hem op te hangen! Hoe tof is dat? Lekker chillen met je billen in het zonnetje! Je doet je ogen dicht en met een beetje fantasie waan je jezelf op een tropisch eiland. Ik heb mijn hangmat de afgelopen week uitgebreid getest en ik kan zeggen dat het echt een aanwinst voor de tuin is: zachtjes schommelend wegdutten bij het geluid van fluitende vogeltjes.

Hoe doe je mee?

Zoals je van mij gewend bent is meedoen niet zo lastig:

Laat hieronder een reactie achter, waarin je duidelijk aangeeft dat je meedoet aan de winactie. Ik vind het leuk om te weten welke hangmat of -stoel je zou uitkiezen als je wint.

Nou, peanuts toch? Ik zou het echt heel lief en gaaf vinden als je de winactie wilt delen met jouw vrienden op de sociale media, dit levert je ongetwijfeld veel karmapunten op en mijn eeuwige dankbaarheid.

Meedoen kan tot en met woensdag 25 mei 23.59 uur en op donderdag 26 mei maak ik de gelukkige winnaar bekend op mijn blog!

Heel veel succes!

samenwerking

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

26 Reacties

 1. Haha,ik wil die hangstoel wel winnen,misschien een leuk verjaardag geschenk voor me myself and i ! ?

 2. Oh, heerlijk, wat een super mooie tuin!! Zo’n hoekje zou hier ook zeker niet misstaan en daar zal ook veel gezeten worden dan. De Ibiza fantasy zou dan een mooie toevoeging zijn. Ik doe dus ook graag mee, we willen de tuin dit jaar gaan aanpakken en dan hebben we het eerste item binnen. 🙂

 3. Ik doe ook heel graag mee! We zijn in verband met de geboorte van onze dochter Yara afgelopen januari hard op zoek naar een huis met tuin (vanmiddag bezichtigen we een kanshebber, spannend!) en een hangmat of stoel zou dan heeeeeel fijn zijn.

 4. Super leuk! Ik zou graag willen winnen en dan zou ik voor de hangmatset “Beachset” gaan..

 5. Manon Mullenders Antwoord

  Die gekleurde hangstoel, enig !! Ik doe graag weer mee aan de winactie 🙂 denk dat ie goed hangt naast de Weber bbq 😉 haha

 6. Wat een leuke actie. Ik zou heel graag de hangstoel willen winnen om te genieten in de tuin. In de zon boekje erbij ijsthee en het geluid van de vogels. Wat wil een mens nog meer.

  Nu duimen maar

 7. Wat een gezellige tuin! Heerlijk een hangmat. Wij hebben een mooie, dus ik doe niet mee met de winactie. Ik vind je pergola ook super leuk trouwens.

 8. Super leuk! Ik zou heel graag een handstoel willen winnen. Weet ik zeker dat ik optimaal kan genieten van de zon deze zomer! Fingers crossssed!

 9. Ik zou heel graag de hangstoel willen winnen.. wie wil dat nou niet ? heerlijk ik de zomer in de tuin genieten van het mooie weer met een plantensproeier naast je om af en toe wat af te koelen en een heerlijk glas koud water met citroen om her af te maken.. nu maar flink duimen?

 10. Ik doe mee!!
  En ik heb er even goed over nagedacht maar die tweepersoonshangmat is echt mijn allerliefste lieveling!! (kan ik er met de jongens in, of David, met norris ?)
  Die hangmat, onze nieuwe overkapping en wijn… ??

 11. Wow! Weer een leuke winactie! Ik zou heel graag de hangmat willen winnen 🙂

 12. Linda Smeets Antwoord

  Wat leuk! Ik doe graag mee omdat ik dit jaar niet op vakantie (kan) gaan en toch wil relaxen in onze tuin. Met een hangmat heb je toch een beetje ‘het op vakantie zijn gevoel’.
  Ik zou kiezen voor de 1 persoonshangmat Grenada Casablanca omdat deze hangmat ontzettend mooie zomerse kleuren heeft.
  Groetjes en een fijn weekend!

 13. Henrieke Hommersom Antwoord

  Wat een leuke actie! Mijn absolute favoriet is Hangstoel ‘Bermuda’ earth. Ik vind de vormgeving en kleuren van die stoel zo ontzettend mooi! Ik heb je actie gedeeld via Facebook en Twitter omdat ik me kan voorstellen dat er meer vrienden mee willen doen.

 14. Ik vind die hangstoelen toch zo leuk! Wij zijn bezig met een tuinrenovatie, maar leuke meubels die ook lekker zitten zijn moeilijk te vinden. Daarom vind ik de Tropical Sunny Lounge Hangstoel zo leuk. Mooi, vrolijk en volgens mij kan je er uren in relaxen. Ik doe graag mee. Ik heb gedeeld op FB (Tamara Mara Großmaul) en Twitter (@paramara1982).

 15. Noor van Lent Antwoord

  Ons karige studententuintje zijn wij flink aan het opknappen en werken hard om hem gezellig zomer klaar te krijgen! Daar past zo een hangmat/stoel perfect bij!

 16. Natasja Smit Antwoord

  Wat hebben ze veel leuke kleurtjes 🙂 samen met zoonlief eentje uitgezocht die we beiden heel mooi vinden en dat is de Tropical Lychee Lounge Hangstoel. Wat lijkt het ons heerlijk om hierin te relaxen en om er samen een boekje in te lezen ( nou ja mama leest voor dan 😉 )

 17. Lijkt mij heerlijk in je eigen achtertuin de zon te genieten. Ik doe graag mee. Mijn favoriete hangstoel is ‘Trinidad Natura Hangstoel’. Ik volg je al lang op Facebook en heb deze leuke actie gedeeld.

 18. Esmee Cnossen Antwoord

  Gaaf zeg! Ik doe heel graag mee! Ik heb even rond gekekeken op de site en zag zo veel leuke dingen! Ik zie me al helemaal zitten in de hangmat 2 persoons Verinha Geel. Past helemaal bij mijn tuin!

 19. Pingback: 111 x ultiem geluk - Breg Blogt

 20. Pingback: Samenwerkingen en betaalde links op mijn blog - Breg Blogt

 21. Pingback: Dingen waar ik geen genoeg van krijg | TAG - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.