Oh mensen, wat was ik blij toen ik net een klein kartonnen doosje ophaalde bij de buren. Mijn nieuwste aanwinst van MmePomm is binnen en omdat ik er zo happy mee ben, besloot ik om direct foto’s te maken en ze met jullie te delen…

Zoals je misschien al had gelezen, had ik een nieuwe armband besteld tijdens het Feel Good en Shop Event. Een echt zijden armband met echte zilveren sluiting. Ik had de mogelijkheid om het bedeltje te laten graveren en hoefde niet lang na te denken over wat erop moest komen te staan. Mijn vorige Pommetje was geheel gewijd aan Laurens, dus nu was de beurt aan Etienne. Ik heb onze ‘verkeringsdatum’ laten graveren, 13 juni 2011. Ja, de oplettende lezer weet nu dat we bijna 5 jaar samen zijn. Een mooi moment om te vieren met deze geweldige armband. Hij past perfect, iets dat niet zo vanzelfsprekend is met mijn smalle polsjes. Ik heb namelijk een polsomtrek van slechts 14 centimeter! Ik heb gekozen voor taupe, omdat ik dat mooi kan combineren bij mijn kleding en ik hem daarom dus veel zal dragen. Het resultaat is prachtig en ik zal je niet meer langer in spanning houden…

De verpakking is al een cadeautje op zichzelf…

Armband Mme Pomm - bregblogt.nl
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Armband MmePomm - bregblogt.nl

En nog een close up!

Armband Mme Pomm bregblogt.nl

Ik ben er dus echt, mocht je het nog niet doorhebben, HEEL ERG BLIJ MEE! Hopelijk pronkt dit mooie juweel nog heel veel jaren aan mijn kleine polsje…

Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinst?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.