Ooooh dames en heren, jullie zitten, liggen, staan allemaal te springen om een paar nieuwe schoenen! Wat veel reacties en wat een toffe reacties, dank jullie wel daarvoor! Het is tijd om jullie niet langer in spanning te houden, ik ga de gelukkige winnaar bekendmaken!

Mijn witte sneakers vielen trouwens heel erg goed in de smaak bij jullie, wat ik uiteraard volledig kan begrijpen want ze zijn ook gewoon HEEL ERG GAAF!

Oké, oké, ik zal niet te lang meer kletsen en overgaan tot het officiële moment van deze prijsuitreiking. Helaas was onze steracteur Laurens vandaag verhinderd en kon hij niet komen opdraven om lootjes te trekken. Tssss, nu al sterallures, het is toch ongelooflijk met die jeugd van tegenwoordig! Dus ging ik aan de slag met een random lootjestrekprogramma en de gelukkige winnares (jaja, een dame!) die daar uit rolde is…..

 

NATASJA COLI

GEFELICITEERD!

Stuur me even een mailtje, dan zorg ik ervoor dat je gauw een mooi paar schoenen kunt gaan uitkiezen!

Omdat ik zoveel plezier heb in het weggeven van leuke cadeaus heb ik morgen wéér een toffe winactie voor jullie klaarstaan. Dit keer eentje die alles met zon, zomer en lekker relaxen te maken heeft, dus kom zeker even een kijkje nemen!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

11 Reacties

  1. Natuurlijk werd alleen ik weer afgeleid door zoonlief en ben ik niet meer op de winactie teruggekomen. #mommylife haha. Gefeliciteerd met je schoenies Natasja!

  2. Echt????!!!!! Joehoe!!!! Dit is zo welkom!!! Je hebt geen idee hoe blij ik hiermee ben! Ik doe spontaan een rondedansje! Ik mail je!!!

  3. Gefeliciteerd Natasja, maar stiekem ben ik heel jaloers, zeker omdat ik mijn huidige oude all stars echt naar het schoenenkerkhof moet brengen.

  4. Gefeliciteerd Natasja. Alvast veel plezier met het uitkiezen van een paar schoenen!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.