…en ik weet niet waarnaartoe!

Afgelopen zondag liepen Etienne en ik naar de bushalte, terwijl Laurens lag te slapen in de kinderwagen. We hadden een heerlijke dag in het park gehad, met vrienden, muziek, zon en biertjes. Een perfecte moederdag kun je wel zeggen! Ik ben namelijk in de ochtend ook nog eens gruwelijk verwend met bloemen, een knutselwerk en de tofste mok voor de tofste mama! Ik kon me niks mooiers meer wensen dan dit alles…

image

Terwijl we door de binnenstad van het mooie Maastricht liepen, vroeg Etienne: “Schat, hebben we aanstaande donderdag iets te doen?” Ik, sportieveling dat ik ben, antwoordde met: “Ja, ik ga naar pilates, want ik ben al 2 weken niet geweest.” Hij: “Dat is dan jammer, want we gaan uit eten. Echt lekker en goed uit eten.” Mijn hart maakte een sprongetje! Mijn wens “Poepiesjiek uit eten” kwam uit! Joepie!

Voor een ongeleid projectiel als ik is het onmogelijk om op zo’n moment geen vragen te stellen. Dus daar ging ik: “Waar gaan we heen? Wat moet ik aan? Gaan we dan met de fiets? Of met de taxi? Wie let er eigenlijk op Laurens?” Op de laatste vraag kreeg ik het antwoord dat zijn suikertante Rachelle komt oppassen. Dat verklaarde waarom zij hadden zitten appen met elkaar en waarom ik niet meer aan Etienne’s telefoon mocht komen… Op de andere vragen kreeg ik als antwoord:“Je moet gewoon niet zoveel vragen stellen!”

Nu is het dan ein-de-lijk donderdag! De hele dag keek ik de minuten weg. We vlogen na de werkdag als een speer naar huis, waar ik als een malle ging douchen, mijn haren in de plooi gooide, en mezelf in mijn feestjurk hees. Want hallo, als je effe de kans hebt om je hoge hakken, lippenstift en feestjurk uit de kast te trekken moet je die grijpen toch? Ik heb er enorm veel zin in en het water loopt me al in de mond bij de gedachte aan een heerlijke avond met de liefste man, allerlei lekker eten en een bijpassend wijntje (of 2, 3, 4…)

image

Uiteraard zal ik jullie gauw verslag uitbrengen van het verloop van deze datenight…<3

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

12 Reacties

  1. Wat leuk! Wij hadden vandaag een lunchdate bij het Australisch restaurant in Sittard omdat mijn man vrij was. Altijd leuk om nog eens te daten! Veel plezier vanavond en smakelijk!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.