Schoenen, ik hou ervan! sneakers, pumps, sandaaltjes: je vindt het allemaal in mijn kast. Nou ja, verspreid door het hele huis eigenlijk. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik laatst een hele gave prijs won! Ik mocht namelijk, dankzij Linda van Supermammies.nl, een paar schoenen uitkiezen bij Sacha shoes! Hoe tof is dat? Ik show mijn nieuwste aanwinst én ik mag ook een paar schoenen weggeven aan één van jullie! Lees dus vooral gauw verder!

Keuzes, keuzes…

Dagenlang klikte ik door de website en kon niet kiezen. Werden het cowboylaarzen? Lastig, met mij dunne kuitjes ben je dan al gauw de gelaarsde kat. Sneakers met bloemen dan? Ook wel heel tof. En toen zag ik ze: witte leren sneakers afgewerkt met rosé gouden accenten. Ik was verkocht! Ik plaatste de bestelling en wachtte af tot mijn pakketje arriveerde.

Er is niks zo leuk als een pakketje openmaken, al helemaal als er een paar geweldige sneakers in zit! Ik was een beetje bang dat ze misschien te grof waren, maar die angst was ongegrond. Ik trok mijn schoenen aan en wist meteen dat wij het erg gezellig zouden gaan krijgen samen. Wat een pareltjes!

Speciaal voor dit artikel (en omdat ze nog zo mooi wit zijn) ben ik op de foto gegaan voor mijn roodharige huisfotograaf. Dan kunnen jullie zelf zien hoe gaaf mijn nieuwe schoenen zijn!

IMG_3522
Deze outfit bestaat uit een trui van H&M, een jeans van Mango en een dreumes uit de privécollectie
schoenen sacha
Zeg nou zelf, ze zijn toch geweldig?

Win een paar schoenen t.w.v. max. €130,-!

 

***WINACTIE GESLOTEN***

En dan nu, de winactie! Je maakt kans op 1 paar schoenen naar keuze, ter waarde van maximaal €130,-! De merken Yellow Cab en Dr. Martens zijn uitgesloten van deze actie.

Hoe maak je kans?

 • Like Breg Blogt  en Sacha op Facebook
 • Volg Sacha op Instagram
 • Laat hieronder een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet aan de winactie

De actie loopt tot en met dinsdag 17 mei 2016 23.59 uur. Op woensdag 18 mei 2016maak ik de gelukkige winnaar bekend op mijn blog, zorg dus dat je dan even een kijkje komt nemen!

En, wat vind je van mijn nieuwe schoenen? Welk paar zou jij uitkiezen bij Sacha?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

82 Reacties

 1. Oh ja ik heb hard nieuwe schoenen nodig! Zou die witte van jou ook zo uitgekozen kunnen hebben trouwens, wie weet doe ik dat ook wel haha. Vind ze gaaf!

  Ik doe mee dus!

 2. Manon Mullenders Antwoord

  Weer een super leuke win actie, ik doe graag mee! Meestal als er schoenen gekocht worden zijn die voor een van mijn dames 😉 is is het mijn beurt!

 3. Wat een stoere stappers! Ik doe graag mee met de winactie. Mijn naam op Facebook is johanankejobcassaelmans en op IG anke80! Ik ga nu duimen?

 4. Natuurlijk doe ik mee!!!! Schoenen (en zeker van Sacha) zijn altijd welkom!!!!!

 5. Stoere sneakers! (ik doe nie mee aan de winactie) Geweldige shop ook, hij zit bij ons in de stad en ik loop er expres maar niet te vaak naar binnen want ze hebben zoveel leuks!

 6. Je schoenen zijn idd pareltjes.. Als ik zou winnen.. Dan zouden die zeker mijn voorkeur hebben.. 😉

  Verder is t altijd heel leuk om je blogs te lezen… Ga zo door! 🙂

 7. Verliefd op de keuze die je hebt gemaakt!!!!!! & doe natuurlijk graag mee <3 Volgde je al op twitter, heb nu de extra stapjes ook gedaan 😉

 8. Marije de Haas Antwoord

  Ohhhhh jaaa! Wat een toffe sneakers heb je gekozen! Hele mooie schoenen. Ik heb ook nog een paar nieuwe schoenen nodig voor mijn Baan waar ik vandaag ben aangenomen :-). Dus ik doe heeeeeel graag mee!

 9. Mathiske's mama blog Antwoord

  Wat een gave schoenen! Staan je erg goed. Die dreumes uit eigen collectie is ook erg leuk! Ik wil graag meedoen!

 10. Oooh ik doe mee. Ik ben a.s. zaterdag jarig (hoera, 31 jaar… Weer een jaar wijzer, zeg maar) en ik vind dat ík wel eens een tof cadeautje verdien, in plaats van dat ik alleen maar voor onze zoon toffe kleding koop. En een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben, toch? Ik volgde je al op Twitter en Instagram, nu ook op Facebook en Sacha natuurlijk ook.

 11. Joe! I need some new shooeessss ❤️ (En doe dan ook met liefde mee aan deze actie ). *fingers crossed*

  De witte sneakers met rosé gouden dingen zijn echt super! Die zouden ook mooie passen bij mijn (nog niet aangeschafte) iPhone 6S Plus rosé gold 😉 haha!

 12. Wat een gave actie!! Ik wil ook al heel lang zulke stoere pumps! Ik vind die van jou wel heel gaaf!

  Bij deze doe ik dus graag mee 🙂

 13. Echt leuke schoenen. I’m in ? Voor mn verjaardag ??. Nooit genoeg schoenen toch?

 14. Wat super gaaf zeg!! Ik heb zelf ook weer net witte sneakers gehaald, altijd goed. Dus hier zou ik voor de gladiator sandalen of de platform zwarte sneakers gaan. Ik doe dus mee en volg overal ?

 15. Ester van de Ven Antwoord

  Jaaa!!! Doe graag mee aan de winactie! Leuke sneakers btw 😉

  Gr ester

 16. Ok, deze doe ik absoluut mee, nieuwe sneakers kan ik A L T I J D gebruiken :()

 17. Leuke schoenen Bregje. Je schoenen zijn heel erg leuk. Ik had ze zomaar kunnen kiezen. Als ik zou winnen zou ik ook voor een paar sneakers gaan. Misschien wel voor dezelfde.
  Ik ga alles liken, zoals gevraagd om te kunnen winnen.
  Leuke actie!

 18. Ik ben een groot fan van Sacha en volg beide accounts echt al eeuwen! En deze shoenenverslaafde heeft altijd ruimte voor een paar extra ??

 19. Wat zijn ze leuheuk!!!! Staan je goed en dan ook nog eens wit!! ? Ik doe mee met deze mooie winactie!! Dochterlief is al voorzien, nu ik nog ???

 20. Joehoeeeeee ik win nooit iets maar ik ga het maar weer eens proberen! Schoenen altijd goed?.

 21. Ik heb altijd nieuwe schoenen nodig! Dus natuurlijk doe ik mee. Welke ik wil? Tjee ehh daar moet ik dus nog even over nadenken en nog een paar keer kijken denk ik zo.
  Maar ik vind die jij hebt gekozen ook wel erg leuk. Ach ehh eerst maar ff duimen!

 22. As i said.. Vrienden heb je nooit genoeg, schoenen trouwens ook niet ??????

 23. Noortje van Lent Antwoord

  Jajaja! Al een tijdje op zoek naar zulke witte pareltjes dus deze kans wil ik niet missen!

 24. Maak super graag kans!!! Niet voor mijzelf maar om mijn super vriendin een verrassing te geven

 25. Echt hele coole sneakers Breg, wauw!
  Ik heb hier thuis ook een flinke collectie sneakers, maar ik mis nog een paar mooie nette schoenen die ik naar m’n werk aan kan doen. Ik doe dan ook heel graag mee aan de winactie!

 26. Ramona van den Arend (Kijk, mama!) Antwoord

  Leuk! Ik wil wel meedoen omdat ik me bedacht dat ik helemaal geen schoentje met een hak meer heb. Ik draag alleen maar sneakers of wandelschoenen. De hoogste tijd mezelf eens te verwennen vind ik zelf.

 27. Leuke actie, ik doe graag mee! De keuze wordt nog wel heel moeilijk, er zijn zoveel leuke schoenen.

 28. Nou ik zou voor jou schoenen gaan!!! Enne ik sta open voor het virus hahaha Xx

 29. Wauw ik kan een paar mooie schoenen echt goed gebruiken loop op schoenen van een aantal jaren oud.
  Een paar sandalen of leuke gympen ben er heel erg blij mee!
  Draag maat 39

 30. Leuk leuk! Ik zou mijn dochter van 16 een paar mooie schoenen van Sacha uit laten zoeken. Een paar vette sneakers waar ze liefst mee loopt, of een paar mooie sandaaltjes voor onder haar eindexamen galajurkje? Keuze genoeg!

 31. Heel gaaf je gympen. Verderop op Instagram staan ook hele leuke witte gympen! wat lager model.
  Ik draag voornamelijk sneakers en flipflops trouwens, en ik doe natuurlijk heel graag mee want mijn nikes worden nu wel beetje afgetrapt haha.

 32. Wow,wat een leuke actie.Ik maak heel graag een kans op een paar fijne schoenen.

 33. I love SHOES!!!!! Ik doe heel erg graag mee, want ik zoek nog de perfecte zomerschoenen voor dit jaar

 34. Super!!als ik 1 verslaving heb zijn het wel schoenen…! Dus natuurlijk doe ik mee!!
  Je sneakers zijn echt super!! En billendoekjes werken perfect om ze schoon te houden !
  X

 35. Anneliese de Waal Antwoord

  Wat een prachtige sneakers, ik vind de witte die jij aan heb heel erg mooi, ik zou zeker deze sneakers kiezen.

 36. Nathalie Hellmig Antwoord

  WAUWIE!! Dit is echt superleuk Breg Blogt! <3 <3  Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op zo'n WAANZINNIG gaaf paar schoenen van Sacha Shoes naar keuze, WAUW  Ben helemaal gek van schoenen.. een vrouw kan niet genoeg paar in de kast hebben staan  Alhoewel.. ik ben ook nog op zoek naar zo'n TE GEK paar sneakers! Goede keuze  Hopelijk mag ik binnenkort mijn favoriete paar uitzoeken.. zou echt TE GEK zijn, super SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉
  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ?

 37. oh ik doe heel erg graag mee.. ik weet uit ervaring dat deze schoenen super fijn lopen alleen wil 9 van de 10 keer mijn portemonnee niet mee werken. nu dat ik zwanger ben en geen enkele schoenen passen op 1 paar na hoop ik heel erg dat ik win

 38. Hanna @ eenbezigbijtje.nl Antwoord

  Hele gave schoenen! Ik ben nog op zoek naar een stel leuke gympen, dus ik doe graag mee met de winactie 🙂

 39. Wat een leuke actie!!! Doe altijd mee met winacties voor mijn dochters. Bijna nooit voor mijzelf. Doe heel graag mee. Heb nu winterschoenen en sandalen, maar niks voor “er tussen in”
  Zou dolgraag sneakers willen hebben. Vind bij Sacha deze erg mooi https://www.sacha.nl/shop/damesschoenen/sneakers/sneakers-brons/4×3166/
  Oké ze zijn wel duur…..maar ja je kan ze winnen….. Dus het is het proberen waard. Kunnen overal bij, althans dat vind ik.

 40. Ze zijn te gek! Leuk voor onder een spijkerbroek of jurk! Ik zou ook voor die witte van jou gaan. Top!

 41. Ik doe super graag mee! Ze zijn echt geweldig en ik denk dat ik daar makkelijk een hele dag op kan staan (voor de klas). Dan ben ik gelijk helemaal hip hihi!
  Ik heb geen instagram, dus ik kan je daar niet volgen.

 42. Leuke winactie ! Ik vind dat ze in Sacha altijd leuke loafers hebben dus ik zou voor zo’n paar gaan 🙂 Ik doe graag mee aan de winactie !

 43. Natasja Smit Antwoord

  Ze staan je echt heel leuk :D, welke schoenen ik zou kiezen eeeuuuhhhh daar vraag je me wat ze hebben zoveel mooie schoenen dat ik het nu even niet weet, mocht ik de gelukkige zijn dan word dat een avondje er lekker voor gaan zitten om tot een keuze te komen….

 44. Annet van Vliet Antwoord

  Wat zijn ze leuk! Ik doe graag mee en hoop er binnenkort hip bij te lopen!

 45. Super leuke winactie! Ik ben gek op sacha en zou heeel graag een paar nieuwe schoenen uitzoeken! Ik doe mee:)

 46. ilsiee prins Antwoord

  SUpergaaf!!! Helemaal fantastisch dat je deze leuke actie organiseert voor de lezers van je blog! Ik maak echt dolgraag een kansje, alle verplichte stapjes doorlopen! Echt zo’n leuke zomerse collectie dit jaar, hihih
  Groetje van ilsiee

 47. Hallo! Wat een leuke witte schoenen, ik zou heel bang zijn dat ze vies worden haha!
  Zelf zou ik gaan voor iets met een kleurtje, ideaal nu de zomer voor de deur staat en ik lekker op het terras zit. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de schoen lekker zit, en als zo’n knappe man je dan in je schoenen helpt kan heel mijn dag niet meer stuk: http://giphy.com/gifs/sarah-carrie-parker-p9MrGLrUDrU1a 😉

 48. Op de valreep; ik doe mee ! Moet eerlijk bekennen dat ik helemaal niet veel schoenen heb. Koop ze alleen als ze echt echt heel leuk zijn èn ook nog fijn zitten. Heb al eens gesnuffeld op de site van Sacha; moet lukken ! ?

 49. joyce vd Velde Antwoord

  Leuk! ik doe graag mee
  Je schoenen zien er erg leuk uit, houdt ook van zulke!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.