Goedemorgen allemaal!

Op deze stralende dag is het tijd om de winnaar bekend te maken van de winactie die ik afgelopen week had in samenwerking met MmePomm! De reacties waren stuk voor stuk enthousiast en lief, enorm bedankt daarvoor! Helaas kan ik maar 1 iemand blij maken, dus ik heb alle namen in een grote bak gedaan en de onafhankelijke jury gevraagd om een winnaar te kiezen. Kijk gauw in het filmpje of er binnenkort een mooie ring van MmePomm om jouw vinger prijkt!

https://youtu.be/-_5nlW0jPu0

Van harte gefeliciteerd! Wil je me binnen 2 dagen een mailtje sturen, zodat ik je in contact kan brengen met MmePomm?

Mijn stralende hoofd ontbreekt overigens bewust in deze video en dat heeft alles te maken met een artikel dat vanmiddag nog online komt! Kom dus vooral later nog een keertje terug!

Fijne dag!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Mooie trekking 🙂 Ik zat vast tussen dat eerste handje papiertjes 😉 Van HARTe gefeliciteerd met deze waanzinnig gave prijs!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.